Şimdi Ara

2nd class LÜtfen cevaplayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar level 40 ta 2nd class seçimi var level 43 warrior gladiator nasıl yapıcaz bunun için lütfen yardım bu questi anlatabilirmisiniz

• yaw gidiom girana grand masterden yapion işte bunda anlatacak ne war ki
  • Dostum dediğim yani bu questi anlatabilicek var mı ingilizcem çook ii olmadığı için pek anlayamadım özür dilerim bilen varsa anlatabilirmi düzgüncene
  • şimdi ilk gorewde warrior usectin mi eger sectiysen. git quest item satan tradere hepsini al , ama hepsinden 1 tane al, soora giranda fighterlerin gorew yaptigi ywerwar ( elf we insanların) orada grand master war onunla konusma penceresi aç, soora ortada change...... bilmemne bilmemne war ona tikla
    saten 2 tane secenek war biri war lord dieri de gladiator. eger yardıncı olduysam ne mutlu
  • Tamam dostum tşk ederim çok yardımcı oldun sağol bundan sinirlencek bişi yok yani
  • onemli deil arkadaş.

ama bnm anlamadıgım bi nokta war kim sinirlendi yaw
  • Sen dedinya bunda anlatıcak ne var ki diye ama önemli deil artık tşk ederim sağol msn adresin var mı?
  • yaw ben sinirlnmemiştim ki bn genelde hep ole yasarim hatta gayet mutluyum
  • Msn adresin varsa verirmisin konuşuruz
  • pm attim ;)
  • abiler, hatta abiler, bende sunda oyun oynıyamaz durumdayım, sinirlerim canım çok sıkkın, orctan biraz olsun anliyosaniz yardimci olun bosuna kasmıyım bu carı, lvl 24 oldum force blaster adında skilim acıldı aldım ama işlemiyo, orclarda klas 2 tane bende dogru olani seçtim ama yinede işlemiyo yaaa delircem helppppp plssss
  • dostum benim orc ta pek bilgim yok ama işlemiyor diyorsun bazı skiller passive olabilir bazıları active olabilir active olanlarda sadece sana fiziksel güç verir
  • Yorukefe orc lari bende pek bilmem ama sole bir sey var orc lav ve gladi ler assa yukari aynisklilleri o skili kullanmadan once bir skil daha vardir onun kullanman gerekebilir saen oyledir sole diyim sana skili 3-5 defa basman sonra bahsettigin skili kullanman gerekir hani bi skil var kendi kendine isik cikariyo hı hı hı diyo :) ona 5 def bas sonra bahsettiin skile bas :)) iyi anlatamadım ama benden bu kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.