Şimdi Ara

Daewoo Truck 1.9D kullanan arkadaşlar lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daewoo Truck 1.9D almayı düşunuyorum ama burda hiç yok onun için şimdi daha önce kullanan arkadaşlar lütfen fikirlerini yazsınlar ati ve eksılerını ve araç çok alçakmı zaman zaman sabize bozuk yolda kullanmam lazım

ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşekkurler

• yokmu çevresinde kullanan fikri olan arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyznyz

yokmu çevresinde kullanan fikri olan arkadaşlar
    demek yokmuş
  • quote:

demek yokmuş

Alıntıları Göster
    Pek fazla rastlamadığım bir araç.Onun yerine Mitsubishi L200 öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Pek fazla rastlamadığım bir araç.Onun yerine Mitsubishi L200 öneririm.

Alıntıları Göster
    dogru mitsubişı guzel ama fıyattıda tabı internette 7 8 bin ytl ye dayvu bulmak mumkun ama objektıf olacak kulanıcı goruş lerı lazım satıcılarla guruzup bilgi alıyorum ama tabikı ne kadar objektıf olabilecekleri şupeli ondan hala yorum yapacak arkadaşlar beklıyoruk düsunmek icin kişa kadar vaktım var

beklıyorum yorumlarınızı

bu arada yazayım çift kabin bakırorum yanı roy modelı
  • quote:

dogru mitsubişı guzel ama fıyattıda tabı internette 7 8 bin ytl ye dayvu bulmak mumkun ama objektıf olacak kulanıcı goruş lerı lazım satıcılarla guruzup bilgi alıyorum ama tabikı ne kadar objektıf olabilecekleri şupeli ondan hala yorum yapacak arkadaşlar beklıyoruk düsunmek icin kişa kadar vaktım var

beklıyorum yorumlarınızı

bu arada yazayım çift kabin bakırorum yanı roy modelı

Alıntıları Göster
    bu arada benim edindigim bir kaç bilgiyi yazayım
    motor + debriyaj peco sitroen
    şanzuman tofaş
    on takım tofaş uyuyor

far ve sinyal gibi plastık aksamları bulmakta sorun oluyormuş

vede kapı camurluk gibi saç bolümlerdede sikintı var bulunmuyor

defransiyel içinde tofaş uyumlu dediler

bilgiler yanliş olabilir kendi bilgilerim degil telefon la edindigim bilgiler

• quote:

bu arada benim edindigim bir kaç bilgiyi yazayım
    motor + debriyaj peco sitroen
    şanzuman tofaş
    on takım tofaş uyuyor

far ve sinyal gibi plastık aksamları bulmakta sorun oluyormuş

vede kapı camurluk gibi saç bolümlerdede sikintı var bulunmuyor

defransiyel içinde tofaş uyumlu dediler

bilgiler yanliş olabilir kendi bilgilerim degil telefon la edindigim bilgiler

Alıntıları Göster
    defransiyel ve şanzuman diş görunuş tofaş ici farklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 RAV 4 lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

defransiyel ve şanzuman diş görunuş tofaş ici farklı

Alıntıları Göster
    biz çavuş bile olduk ama başka mesaj atan yok
  • quote:

biz çavuş bile olduk ama başka mesaj atan yok

Alıntıları Göster
    arkadaşım ben yardımcı olabilirim... daewoo truck 1.9d çift kabin aracım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: femek

arkadaşım ben yardımcı olabilirim... daewoo truck 1.9d çift kabin aracım var

Alıntıları Göster
    araçla ilgili artı ve eksılerini yazarsan sevinirim vede parça sorunu varmı problemli araçmi yoksa dertsiz doldur git mi genel olarak kulanıcı olarak goruşlerini yazarsan sevinirim
  • quote:

araçla ilgili artı ve eksılerini yazarsan sevinirim vede parça sorunu varmı problemli araçmi yoksa dertsiz doldur git mi genel olarak kulanıcı olarak goruşlerini yazarsan sevinirim

Alıntıları Göster
    önce parça dan başlayalım :
    parçaları malesef türkiye de bulmak biraz güç arkadaşım ama araştırınca sağdan soldan parça çıkıyor (ankara - bursa - eskişehir) sanayisi gelişmiş şehirlerde aramak lazım
    far sinyal parçaları dediğin gibi zor bulunuyor benim araçtaki kırık ama ben çorap geçirdim hoş duruyor tavsiye ederim...

daewoo 1.9D çift kabin saç aksamı ' nda yardımcı olabilirim. eskişehir sanayi sitesinde kaporta boya dükkanımız var

Aracın + - leri dediğin gibi tüm bakımlarını yaptıktan sonra en az bi kaç sene arkana bakmadan doldurup gidersin...
    1.9 citroen motoru var zaten yüklü olduğunda bile çekişinden aman vermiyor...
    2 metreyi aşkın kasası mevcut bugün aynı modellere baktığımızda bu kadar geniş hacimli bir kasa bulmak zor...
    araçta 200 kadran + devir saati var vites 89 şahinler gibi çakma görünümlü 5ileri 1 geri ...
    çift kabin ve aynı modellerine bakarsak içi daha geniş...
    oto. cam + merkezi kilit ...
    arka tekerler makaslı... istenildiği gibi kaldırılıp düşürülebilir...
    hidrolik direksiyon...
    aracın boyu 5 metre civarlarında...
    yalnız araç doğal olarak seri değil...
    manevrası doğal olarak az...
    şimdilik bu kadar acil hastaneye gitmem gerekiyor... merak ettiğin bişeyler varsa cevaplayabilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: femek

önce parça dan başlayalım :
    parçaları malesef türkiye de bulmak biraz güç arkadaşım ama araştırınca sağdan soldan parça çıkıyor (ankara - bursa - eskişehir) sanayisi gelişmiş şehirlerde aramak lazım
    far sinyal parçaları dediğin gibi zor bulunuyor benim araçtaki kırık ama ben çorap geçirdim hoş duruyor tavsiye ederim...

daewoo 1.9D çift kabin saç aksamı ' nda yardımcı olabilirim. eskişehir sanayi sitesinde kaporta boya dükkanımız var

Aracın + - leri dediğin gibi tüm bakımlarını yaptıktan sonra en az bi kaç sene arkana bakmadan doldurup gidersin...
    1.9 citroen motoru var zaten yüklü olduğunda bile çekişinden aman vermiyor...
    2 metreyi aşkın kasası mevcut bugün aynı modellere baktığımızda bu kadar geniş hacimli bir kasa bulmak zor...
    araçta 200 kadran + devir saati var vites 89 şahinler gibi çakma görünümlü 5ileri 1 geri ...
    çift kabin ve aynı modellerine bakarsak içi daha geniş...
    oto. cam + merkezi kilit ...
    arka tekerler makaslı... istenildiği gibi kaldırılıp düşürülebilir...
    hidrolik direksiyon...
    aracın boyu 5 metre civarlarında...
    yalnız araç doğal olarak seri değil...
    manevrası doğal olarak az...
    şimdilik bu kadar acil hastaneye gitmem gerekiyor... merak ettiğin bişeyler varsa cevaplayabilirim...

Alıntıları Göster
    öncelikle geçmiş olsun diyorum zaman ayırdığın için teşekkürler

parçalar konusunda zor bulunuyor dedin
    zor olduğu gibi fiyatı da fahiş mi yoksa makul seviyelerde buluna biliyor mu

birde tamirci olduğuna göre şanzuman için tofaşla aynı diyorlar (biride diş görünüm ayni içi fraklı dedi) ve ön takımda yine tofaş uyumlu doğrumu

siz kullanan biri olarak 8 milyara buluna biliyor almamı tavsiye eder misiniz dostça yoksa 8-10 mil tata bulmak mümkün tata mı tavsiye edersiniz

kıyaslamak gerekirse seri ligi açısından tata mı yoksa daewoo iyi onu almasam tata alacağım vede mazda 2500 le serilik konusunda kıyaslana bilir mı (mazda eniştemde var gerçekten seri bir araba 98 model tabi emsal modellerine göre )

bu arabayı tercih nedenlerim
    1 ucuz
    2 vergisi düşük 1900 motordan
    3 yakıtı da ekonomik

ama eksi leride var elbette

aldın mı son sahibi olma
    parça sorunları

ist de İnternet üzerinden bir araba buldum 6 ya adam motor sıfır dedi arkadaşı gönderdim adam olmaz dedi arabada çekiç izleri bile görünüyor dedi motor yağ kaçırıyor nasıl sıfırsa Rizede ise 8000 ytl var bir gördüm fazla inceleme imkanım olmadı benim biraderde tamirci mekanik ve motor
    üzerine ama bu araba için 8 de çok gibime geliyor doğrusu daha ucuzlarına bakıyorum yukarda da yazdığım gibi vaktim var daha

ilgine tekrar teşekkür ler

• quote:

öncelikle geçmiş olsun diyorum zaman ayırdığın için teşekkürler

parçalar konusunda zor bulunuyor dedin
    zor olduğu gibi fiyatı da fahiş mi yoksa makul seviyelerde buluna biliyor mu

birde tamirci olduğuna göre şanzuman için tofaşla aynı diyorlar (biride diş görünüm ayni içi fraklı dedi) ve ön takımda yine tofaş uyumlu doğrumu

siz kullanan biri olarak 8 milyara buluna biliyor almamı tavsiye eder misiniz dostça yoksa 8-10 mil tata bulmak mümkün tata mı tavsiye edersiniz

kıyaslamak gerekirse seri ligi açısından tata mı yoksa daewoo iyi onu almasam tata alacağım vede mazda 2500 le serilik konusunda kıyaslana bilir mı (mazda eniştemde var gerçekten seri bir araba 98 model tabi emsal modellerine göre )

bu arabayı tercih nedenlerim
    1 ucuz
    2 vergisi düşük 1900 motordan
    3 yakıtı da ekonomik

ama eksi leride var elbette

aldın mı son sahibi olma
    parça sorunları

ist de İnternet üzerinden bir araba buldum 6 ya adam motor sıfır dedi arkadaşı gönderdim adam olmaz dedi arabada çekiç izleri bile görünüyor dedi motor yağ kaçırıyor nasıl sıfırsa Rizede ise 8000 ytl var bir gördüm fazla inceleme imkanım olmadı benim biraderde tamirci mekanik ve motor
    üzerine ama bu araba için 8 de çok gibime geliyor doğrusu daha ucuzlarına bakıyorum yukarda da yazdığım gibi vaktim var daha

ilgine tekrar teşekkür ler

Alıntıları Göster
    bir iki tane daewoo baktım ve sonunda dacıa aldım zaman ayırıp cevap yazan arkadaşlara teşekkürler

ama dogrusu daewoo dacıa dan daha iyi ama istedıgım temızlıkte araç bulamamam ve parça bulmadakı endişelerim nedeni ile dacıa aldım

dacıa hakkında fıkır bılgı edınmek ıstıyen arkadaşlar olursa elımden geldl,igince yardımcı olurum

ama araç hakkında fıkır yurutmek için bır sure daha kullanmak gerekır dayanıklılık konusun da

• quote:

bir iki tane daewoo baktım ve sonunda dacıa aldım zaman ayırıp cevap yazan arkadaşlara teşekkürler

ama dogrusu daewoo dacıa dan daha iyi ama istedıgım temızlıkte araç bulamamam ve parça bulmadakı endişelerim nedeni ile dacıa aldım

dacıa hakkında fıkır bılgı edınmek ıstıyen arkadaşlar olursa elımden geldl,igince yardımcı olurum

ama araç hakkında fıkır yurutmek için bır sure daha kullanmak gerekır dayanıklılık konusun da

Alıntıları Göster
    dacia icin ilk yazacagım şey motor hacmiyle ilgili bu ara vergi dairesi le basim derte 1.9 diye aldıgım araç 1910 gorunuyor vergi dairesinde dolayısıylada vergisi tavan yaptı 946 tl isin ilgiç tarafı ay nı araç barıları 628 oderken bazilarıda benim gibi 946 tl 2004 model ikiside işin ilgiç tarafı kasko degeri 6000 lıralık araç

dacia alcak arkadaşların dikatine

• quote:

dacia icin ilk yazacagım şey motor hacmiyle ilgili bu ara vergi dairesi le basim derte 1.9 diye aldıgım araç 1910 gorunuyor vergi dairesinde dolayısıylada vergisi tavan yaptı 946 tl isin ilgiç tarafı ay nı araç barıları 628 oderken bazilarıda benim gibi 946 tl 2004 model ikiside işin ilgiç tarafı kasko degeri 6000 lıralık araç

dacia alcak arkadaşların dikatine

Alıntıları Göster
    hayırlı olsunhttp://forum.donanimhaber.com/m_15786284/tm.htm düşürebilmeniz mümkün sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

hayırlı olsunhttp://forum.donanimhaber.com/m_15786284/tm.htm düşürebilmeniz mümkün sanırım.

Alıntıları Göster
    konuyu hortlatmış gibi olucam ama arkadaşlar konuda bahsedildiği gibi daewoo truck 1.9 pickup ın ön takımları tofaş uyumlu mu gerçekten bazı parçalara ihtiyacım var kullanan veya bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glinings -- 23 Şubat 2014; 17:39:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: glinings

konuyu hortlatmış gibi olucam ama arkadaşlar konuda bahsedildiği gibi daewoo truck 1.9 pickup ın ön takımları tofaş uyumlu mu gerçekten bazı parçalara ihtiyacım var kullanan veya bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

Alıntıları Göster
    Bende hortlatayım bi aracınız duruyormu hala kısıtlı bütçem var doğal olarak bu araç denk geldi bir de kia ceres var ama onuda vergisi fazla galiba neyse araç hakkında görüşleriniz nelerdir bahsedebilirmisiniz biraz memnunmusuz çok sorun çıkartıyormu parça durumu nasıl bilgi verebilirmisiniz

• Bu araçtan kullanan varsa yorum bekliyorum
  • Bu araçtan kullanan varsa yorum bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HALUKC

Bu araçtan kullanan varsa yorum bekliyorum
    Bence başka bir araç bakın, parça konusunda ciddi şekilde sorun yaşayacağınızı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.