|
Bildirim
Küfür etmek serbest mi? Sizin maaşlar çok iyi buradannonu anlıyorum... Haa videonuzu izlemedim, izlememde gidin o başlıkla algı yönetiminizi kendi ailenize yapın. İkincisi çok sıkıldık şu sizin dh uygulamasının sahtekarlığından.. uygulamayı açıyorsunuz bir iki dakika geçiyor zıırrt yeni haber var... Uygulama ilk açılışında bir iki haberi göstermiyor sanki sürekli haber yatınlanıyormuş gibi nedense her açtığınuzda bir iki dakika içinde hoop iki yeni haber var.. kullanıcıdan çıkıyorsunuz misafir olarak giriyorsunuz o gelen haberler kaybolmuş.. niye? :))) Aptal program seni yeni kullanıcı olarak algılıyor az önce yeni haber var diye gösterdiği haberleri gizliyor ki iki dakika sonra hooop yeni haber var güncellemek için dokunun diyecek de ondan.. benim esas merak ettiğim bu dh uygulamasını yapanlar gerçekten bizi gerizekalı mu zannediyorlar yoksa kendilerini mi çok zeki? Ha söyleyin hangisi biz mi salağız siz mi kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz.. "yeni güncelleme var 5 adet" hemde gecenin bir otuzunda.. gerçi saati farketmiyor siz uygulamayı açın iki dakkaya abiler sizin uygulamayı açtığınızı anlayıp hemen ayıp olmasın diye haber yazıyorlar... Ah ulan ah heryer kendini akıllı sanan üç kağıtçılarla doldu.. ne oldu Gün artık siteyle ilgilenmiyor mu? 15 sene önce dh adam gibi siteydi.. ilerleyeceğine hep geriledi...
|
türk telekom'dan paralar yatmış anlaşılan
|
Programın yeni ismi için imza toplayalım. Mesut Çevik ile "2de1" Reklam.
|
Başlıkla ilgili kısımda konuya girmek üzereyken kahkahalar patlıyor ve konu kapanıyor. İKH gönüllülerinin gösterdiği tepkinin yarısını ortaya koyabilseniz her şey daha farklı olurdu.
|
Silivri soğuktur lafını duymadın heralde :D Adamlar gayet güzel açıkladılar ülkenin durumunu. Hatta btk başkanının türk telekom yönetim grubunda üye olduğuna bile değindiler.
|
Insallah clickbait dir.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 29 Ocak 2019; 2:27:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 29 Ocak 2019; 3:29:30 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 29 Ocak 2019; 11:56:43 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BZTRL -- 29 Ocak 2019; 22:6:53 > |