Şimdi Ara

3.20d vs. cla180d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu karşılaştırma ilgili yorumları okudum. 150000-175000 arası bir bütçem var ve ikinci el araba düşünüyorum. Bekarım ve genellikle tek kullanıyorum ama bazı zamanlar 5 kişi uzun yol yapmamda gerekebiliyor.
    Çoğunluk bu karşılaştırmada f30 lehine yorum belirtmekte. Önceliklerim olan az yakması, vergi avantajı, donanım gibi özellikler yönünden cla öne çıkmakta ve bunlar benim için önemli ve görünüm olarakta f30 a göre bir tık önde cla. Ama renault motoru kullanması arka bölümünün dar olması ve sert süspansiyon gibi dezavantajları mevcut ve F30 da bu konularda çok daha iyi.
    Benim sorum eğer önceliklerimi az yakması, vergi avantajı ve donanım olarak belirlesem bile cla yı tercih etmem yanlış mı olur? Çünkü tüm yorumlarda f30’un belirgin bir üstünlüğü mevcut. Bu konuda çok kararsız kaldım. Her iki aracı da test edeceğim ama sizin değerli yorumlarınızı da merak etmekteyim.
    Herkese şimdiden teşekkürler.

• Valla 3.20d xdrive ve A180d sahip olmuş birisi olarak şunları söyleyebilirim

Cla 1,1bucuk litre daha az yakar
    Vergi avantajı motor hacminden dolayı belli zaten
    Donanım olarak da Cla önde(aynı para konuşunca)

Eğer iyi kovalar ve çok yipranmamis bir 320 bulursan onu al derim ben
    3.20 performans olarak içinden geçiyor cla nin
  • O paraya alacağınız 320d hırpalanmış olur ben olsam o paraya makyajlı temiz cla180d amg kovalarım
  • blacklotus01 B kullanıcısına yanıt
    114 bine temiz hasar kayıtsız deşensiz F30 320d aldım 160 bin km de. Şuan araç 190 bin km ye geldi halen hiç bir sıkıntısını görmedim ve araç çok diri her yönden motor performansı falan inanılmaz.
  • kopser123 K kullanıcısına yanıt
    Siz biraz şanslısınız ama bir de şöyle bir şey var full 320d yi o fiyata anca 100 küsür bin km de alabilir arkadaş full cla yı ise 40-50 bin km de alabilir kıyaslamayı buna göre yapmak gerekir.Yoksa 320d cla nın içinden geçer
  • kopser123 K kullanıcısına yanıt
    sanırım eski kasa aldınız.

görüntü olarak pek tatmin edici bir araç değil eski kasaları şahsi fikrim. yeni kasalarına güç yetmiyor. fiyat yüzünden 320i ye odaklanmıştım bende.
  • A4 te bakabilirsin
  • 40.yıl paketi olan bir bmw 320 alırdım bence hem donanım olarak full araç
  • Cla biraz dar. 5kisilik yolculuk sorun çıkarabilir. 320i olsaydı Cla180 denilebilirdi ama 320d daha mantıklı gözükuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 23 Mayıs 2019; 17:22:57 >
  • cla 5 kişi arka taraf için büyük ihtimalle eziyet olur arkasına oturmadan karar vermeyin
  • Valla 3.20d xdrive ve A180d sahip olmuş birisi olarak şunları söyleyebilirim

Cla 1,1bucuk litre daha az yakar
    Vergi avantajı motor hacminden dolayı belli zaten
    Donanım olarak da Cla önde(aynı para konuşunca)

Eğer iyi kovalar ve çok yipranmamis bir 320 bulursan onu al derim ben
    3.20 performans olarak içinden geçiyor cla nin
  • Temizini bulursan tabiki 3.20d derim. Hem arkadan itiş, hem bir üst segment hem çok daha güçlü. 180d motoru makyajlı B Serisi'nde 3-5 gün kullandım, uzak dursun.
  • Hocam aynı motorlu a serisi kullandım gürültülü bir motor ve performansı vasat.. şöyle temiz bişey bulabilirsen 320d çok ağır basıyor
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    2013 model yeni kasa F30 kasa kodlu sadece makyajsız. Yeni 2019 da gelecek kasayı saymazsak en yeni kasa.
  • blacklotus01 B kullanıcısına yanıt
    Birazda arabaya bakmakla alakalı o. Benim arabama arada bakıyorlar muhabbet falan ediyorlar bu kaç binde diye soruyorum 10 bin falan mı diyorlar 190 deyince şaşırıyorlar. Yani kondisyonu iyi olduktan sonra km sadece bir rakam bence.
  • Herkes söylemiş ama bence bmwnin temizini bulurum böyle kalp gözü açık adamım dersen tabii ki bmw. Cla nın içi kuyu gibi klostrıfobik bir hali var. Artık yıldız herşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopser123

Birazda arabaya bakmakla alakalı o. Benim arabama arada bakıyorlar muhabbet falan ediyorlar bu kaç binde diye soruyorum 10 bin falan mı diyorlar 190 deyince şaşırıyorlar. Yani kondisyonu iyi olduktan sonra km sadece bir rakam bence.
    kondisyon iyi oluyor olabilir ama motor yıpranıyor gitgide.Buda bir gercek
  • Aynı ikilemi bende yaşayıp hatta passat impressionu da ekleyip bu araştırmaya cla 180d alarak son buldu arayışım passatı 2017 2018 model temizini bulabiliyorum diye baktım ama o paraya hız sabitleyici bile standart olmayan sunruf hak getire bir donanım üstüne üstlük dsg süprizi var bmw dee temizini az km bulmak gerçekten çok çok zor birkaç tane bulum ama hep dediklerinden farklı süprizler çıktı kaza falan gibi bende cla 180d amg aldım 60kmde 2015 makyajlı kasa almadan reno motoru geyiğini çok okudum gidip yeni kasa megane dizel otomatik bindim valla reno motoru geyiği son buldu aklımdaki motoru adamlar merco teknolojisiyle modifiye etmiş reno ile alakası yok ha dersinki e kasa ile aynı mi değil tabiki ama gayet güzel motor ilk hızlanmada uçup kaçma var mı yok ama 2 vitesten sonra araba ne kadar basarsan gitmem demiyor tabi bu kadar radarın olduğu ortamda zaten 120 geçmekte baya zor karar sizin tabi gönlüne göre bulursun inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin64 -- 3 Haziran 2019; 18:30:48 >

• Musluk Suyuu M kullanıcısına yanıt
    Yani tabiki. Ama 190.000km deki araç 120 bin ederse ortalama aynı yılda üretilen 20 bindeki araca 190 bin yazıyorlar. Tabiki az km deki araç daha iyidir fakat araç 190km ye geldi diye o araç BMW'likten çıkmaz iyi bakıldıysa tabii.
  • Cla
  • Arkadaşlar, yorum yapan herkese teşekkür ederim. Sanırım test etmeden karar veremeyeceğim. Ama kiralık araba bulmakta sıkıntı çekiyorum. Kurumsal firmalarda bu araçları bulamadım. Diğer rentacar’cılar da sakat gibi geliyor bana. Ankara’da bu araçları kiralayabileceğim yer konusunda öneriniz olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.