Şimdi Ara

3.20i - 3.20d

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yaklaşık bir aydır 2. el Bmw 3.20i 60.000 lira civarında temiz az km yapmış 2008 modelden yukarıda bir araç araştırıyorum. bir kaç arabayla telefonda hayırlaşmıştık ama çeşitli nedenlerden dolayı nasip olmadı. örneğin; 2008 model siyah renkte 58.000 km de bej döşeme ve en dolusundan ısıtma koltuk-katlanır ayna eksikti. 57.000 liraya telefonda hayırlaşmıştık ama benden hemen sonra bi başkası arabayı satın aldığından nasip olmadı.
    Asıl sizin tecrübenize güvenerek sormak istediğim soruma gelecek olursak. Birkaç bmw kullanıcı arkadaşlarımın bana 3.20 i kalkış ve ara hızlanmalarda hantal kaldığı 3.20d nin bu problemi yaşatmadığının telkininde bulundular. Bu durumda benim kafamı karıştırdı. Etrafımda test edecek araba olmadığından size danışma gereği duydum. az km yapmış tertemiz 3.20i mi yoksa 100.000 i devirmiş bi kaç parça boyalı 3.20 d mi.
    Tabi 60.000 liranın üzerine çok çıkamıyorum.
    Teşekkürşer

• upload
  • habipcell H kullanıcısına yanıt
    benzinli dizel kadar zevk vermez. dizel tork 340 ile -380 arasında.Benzinli daha sessiz.320 d ilk kalkışta 320 i yi geçiyor.Youtube ta videolar var.Dizel in masrafı daha fazla olur.Yılda 25-30 bin yapacaksanız dizel daha az ise benzinli olabilir.Dizelin satma kolaylığını unutmamak gerekir.Benzinli ye Tüp taktırmayı bence düşüme.Karar yinede senin.BMW de aksesuarların para ettiğinide unutmayınız.Boş araba hemen satılmıyor.
  • teşekkürler dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf 5 1.6 fsi?
    8 yıl önce açıldı
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.