arkadaşlar merhaba benim a2'den direksiyon sınavım 27-28 temmuzdu fakat ertelediler o yüzden bu cumartesi giricem.daha önce vitesli motorsiklet kullandım fakat scooter hiç kullanmadım ve sınavda da kurstakilerin söylediğine göre scooter kullanıyormuşsun .. şuanda açıkçası bi tırsma var.eğer geçemezsem 24-25 ağustos'ta tekrardan giricem ve bu sefer 100 tl ödemek zorunda kalıcam.yapmam gerekenler nedir giren arkadaşlar varsa bi yardımcı olsun nelere dikkat etmem lazım
düşmediğim sürece sıkıntı yok geçersin. been girdim geçen hafta rahatça geçtim. a2'yi almak kolay..
quote:
Orijinalden alıntı: shakerr
düşmediğim sürece sıkıntı yok geçersin. been girdim geçen hafta rahatça geçtim. a2'yi almak kolay..
B ehliyetine göre evet daha kolay ama internette birçok şey okudum bu sistem değişikliği sebebiyle .. birsürü slolom vs vs.eskisiden daha da zorlaştırmışlar
quote:
Orijinalden alıntı: milfhunter
quote:
Orijinalden alıntı: shakerr
B ehliyetine göre evet daha kolay ama internette birçok şey okudum bu sistem değişikliği sebebiyle .. birsürü slolom vs vs.eskisiden daha da zorlaştırmışlar
ben eski sistem de girdim... sanmıyorum pek a2'de pek farklı numara olacağınıyani hunilere devam neyse kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme