Şimdi Ara

3-4 gün çalışarak aöf'ten yüksek notlar alın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2-3 gün çalışarak derslerden rahatlıkla geçiyorum. 3. sınıfta intibak dersleri olduğundan 9 ders alıyorduk o yüzden süre 4-5 güne kadar uzayabiliyordu

aöf sınavlarına erken calısmanın hiç bir anlamı yok. Çünkü dersler bilgiye ve ezbere dayalı olduğundan unutma olasılığınız cok yüksektir.

Murat yayınları yardımcı kitaplarının sorularını çözmeden arkadan işaretliyerek seri bir şekilde okursanız ( öncesinde 1-2 sayfalık konu özetini okumak şartı ile) başarı kaçınılmazdır

• quote:

Orijinalden alıntı: yns1

kamu 4. sınıftayım.

2-3 gün çalışarak derslerden rahatlıkla geçiyorum. 3. sınıfta intibak dersleri olduğundan 9 ders alıyorduk o yüzden süre 4-5 güne kadar uzayabiliyordu

aöf sınavlarına erken calısmanın hiç bir anlamı yok. Çünkü dersler bilgiye ve ezbere dayalı olduğundan unutma olasılığınız cok yüksektir.

Murat yayınları yardımcı kitaplarının sorularını çözmeden arkadan işaretliyerek seri bir şekilde okursanız ( öncesinde 1-2 sayfalık konu özetini okumak şartı ile) başarı kaçınılmazdır

işletme önlisans okuyorum bende. 1 . sınıfım . İktisat 2 vize 05 geldi :)) geçmem için finalden en az 60-70 almam lazım hatta 70 üstü falan almam lazım. son 1 hafta çalışmayı planlıyorum ama kaynak yok elimde :) geçen senelerde çıkan sorular aynen tekrar soruluyormuş diyorlar doğru mu acaba?

• ingilizceden nasıl geçiyorsun
  • 9 kitap 3-4 gün
    Komiksin ya valla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Üniversite olarak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.