Şimdi Ara

3.5 milyon Suriyeliye kalıcı konut (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
198
Cevap
1
Favori
13.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Regardy sth.

Biri de çıkıp dememiş bu evler Türkiyede değil Suriyede güvenli bölgede 3,5 milyon Suriyelinin dönmesi için yapılacak.

Peki hangi ülke başka bir ülkede ev yapma hakkına sahip?

Bu nasıl oluyor?

Kimse bunu sormuyor heralde.

Ama son soruya bakıp da baştan yalan diyemez kimse, videosu vardı çünkü bu ev meselesinin.

https://youtu.be/LCA4oj0r5lg

Bu da başka bir ev mevzusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın AKP'li arkadaşımız, yorumunuz nedir.Hani 3,5 milyon Suriye'li evlerine dönecekti? AKP'nin oyu artsın diye ülkeye çoğu vasıfsız; hırsız, dilenci, tacizci vs. insanlar dolduruluyor.Memnun musunuz? Memnunsanız yorum yapmıyorum, saygı duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ENDERUN2023

Mutlu bir yuva ,aydınlık bir gelecek bu mülteci kardeşlerimizinde hakkı.Allah kimseye göstermesin ama herkes birgün o kötü duruma düşebilir hayat bu zor ve içinde olumsuzluklarda var.Devletimiz mazlumlara kol kanat geriyor.
    Dünyadaki herkese yardım edelim ama kendi vatandaşımıza bu kadar yardım etmeyelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Regardy sth.

Biri de çıkıp dememiş bu evler Türkiyede değil Suriyede güvenli bölgede 3,5 milyon Suriyelinin dönmesi için yapılacak.

"Hem kendi bölgemizde hem de sınırın diğer tarafında kalıcı konutlar kuracağız."

Ayrıca 3,5 milyon insana ev yapabiliyorsan demek ki kendi vatandaşına da yapabilirsin.Akşener milletin borçlarını yapılandırmak diyince ötenler, bu paranın kaynağı nereden geliyor peki.Demek ki paramız varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Bunlar anlaşılan patlak ekonomiyi başkasının başına yıkıp altında bırakacak.

Yeni hükümetin elinde medya da yok, gerçek rakamları açıklayacak babayiğit de çıkmaz.

Çıktığı anda akpye yakın olanlar onları satmadıysa anında ülkeyi batırdı diye yaygara koparacaktır...
    Satılımş medya güç kimden yanaysa ondan yanadır, güç el değiştirince medya da değişir, akepe bi düşmeye görsün, hükümet değişsin bu medya 180 derece yüzünü yeni hükümete dönüp bunları vatan haini ilan etmezse ben ne olayım, akepenin şu ana kadar menfaatleri olduğundan veya korktuklarından yazamadıkları bütün pisliklerini yine bu medya günü geldiğinde ortaya dökecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 14 Mayıs 2018; 14:21:40 >
  • Bunları vatan haini ilan etseler bile inanmaz bazıları.

Keşke o gerçekleri yazsalar ama sanmıyorum, onların da başı yanar bence.

• geekon kullanıcısına yanıt
    Bizim suriyeliler hakkında düşüncelerimiz ve yazdıklarımız ortadadır.Eminim sen ve diğer chp veya İP li arkadaşlar mesajlarımı görmüştür. İşinize gelen konularda, sözde sıkıştırmaya çalışmışsınız, ama yemezler, muhalefet konularına da bekleriz.

Erdoğan projeyle 3.5 milyon Suriyeli mültecinin bir an önce kendi topraklarında yaşaması için de adım atılmış olacağını söyledi.
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    bizim topraklarımızda daire vererek mi gönderiyor? simdiden basladi vatandaslik vermeye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Bu seçim son şansımız gönderdik gönderdik yoksa anamızı belleyecekler ülkede Türk ve Türklük namına birşey kalmayacak iç savaşın tohumları atılacak
    Evleri yapma ihaleleri ile yandas cosacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde yazlık verirsek tam olur.
  • Haram zıkkım olsun her kuruş suriyelilere harcanan...

Alayı hırsız tecavüzcü pislik zaten...

• Kısaca bana oy vermeyin diyo..

Ben bunu anladım..

• Misafirin kısası makbuldür unutmayakim

• Sıkıldık yeter.
  • Fetö konusunda uyarılar yapıldığında inadına akp diyenler şimdilerde uyarı yapanları fetöcülükle suçluyor. Bu surileri ülkeye sokmakla iyi yapmıyorsunuz denilince bazıları yine anlamaz.Yormayın kafanızı bazıları karşısında top tüfek görünce çakıyor mevzuyu.
  • Suriyelilere secim vaadi ev,dukkan,vergi yok

Turklere gelince komur makarna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 14 Mayıs 2018; 20:29:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben daha gecekondu alamadim keske kutsal irktan olsam simdiye evimi almistim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aktrollerin özellikle KİRACI olanlarını sahneye davet ediyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Sizden iyi demogog mu var bilader? Ben mülteci ve sıkıya gelince toprağını terk edip, başka ülkelerde bedava yaşayıp üstüne magandalık yapan zirzoplar için vergi vermiyorum, ha siz veriyorsanız orası sizi ilgilendirir. Önce kendi vatandaşını düşünmeli bir devlet. Çünkü o devlet vatandaşı için vardır, elin teröristi için değil. Zulüm bu, başka bişey değil

• yav he he. bütün suriyelilere konut araba 15k maaş verilecekmiş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.