Şimdi Ara

3.5 milyon Suriyeliye kalıcı konut (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
13.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim anlamadığım bu adam kendi halkını düşünmeden bedavadan konut sahibi yapıyor ve halktan bir örgütlenme, ses seda yok. Arkadaşım maddi durumum iyi olabilir, kaçıp başka ülkeye de gidebilirim lakin buna aptal bir Arap ırkının refahı yüzünden sebep olunacaksa onları iç savaş dinlemem gebertir gebertir dururum. İç savaş mış ? Götleri tutuşan aptal deve boku ırkı hemen korkudan iç savaşı, ırkçılığı, faşizm gibi şeyleri bahane ediyor anlaşılan. Demedi demeyin bu insanlar yarın bir gün Yahudilerin Almanya’da zenginleşmesini ve daha sonra Almanların kendi ülkesinde ki haksızlığa dayanamayıp soykırım yaptığı gibi aynısını biz de yapacağız, yapmak zorundayız. Biz bir insanız, mevki, ülke, aile, kültürümüzü Batı’nın it sürüsü Arap ırkından korumamız lazım...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sniko1 kullanıcısına yanıt
    Tamam da önemli olan bunun parasının kimden nasıl çıkacağı nerede yapılırsa yapılsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam halkından başka herkesi düşünüyor yazık.
  • Toki var bende daha yapılıyor 15 yıl ödemeli (ONBEŞYIL)
    Eğer ki benim vergilerimle yapılacaksa bu evler bakın yapılıyor demiyorum eğer yapılacaksa, bu adamlara oy veren her kim varsa çoluk çocuk sokaklara düşer umarım, bu kul hakkıdır başka birşey değil.
  • evet, suriyelilere her ay 1500 lira maas verdiler ceplerinden, simdi de ceplerinden ev yapacaklar.

evler suriye'de , para avrupa ulkelerinin yardim parasi... daha dogrusu birakiriz haa diye tehdid ederek aldigimiz para ..
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Yahu neyini anlamadin 3.500.000 suriyeli icin ev yapacam diyor kac ev yapar hic hesapladınmı bir aile 5 kisi desen 700.000 ev yapar kasada para yok diye ictigin sodaya ona buna herseye vergi koyan devlet bu ulkenin vatandası olmayan insanlara ev verecem diyor sende destekliyorsun yani

haram zıkkım olsun bizdrn kesilen paralar

• İyice sıkmaya başladı. Ya sabır ALLAHIM' ya sabır.........!
  • saslan34 S kullanıcısına yanıt
    hocam ultra siyasi ve diplomatik görüşlerinizle beni aydınlattınız, hayırlı ramazanlar oyum inceye sayenizde.
  • 'Eve lazım olan camiye haramdır.'
  • Yine aynı hükümet başta olursa sevinicem gerçekten sevinicem ben zaten yoksulum diğerleride yoksul kalsın banane , ha görevimi yapıcam tabiki bu hükümet dışında hangisi seçilecekse ona oyumu atıcam orası ayrı ama yine aynı hükümet olursa gerçekten sevinicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

evet, suriyelilere her ay 1500 lira maas verdiler ceplerinden, simdi de ceplerinden ev yapacaklar.

evler suriye'de , para avrupa ulkelerinin yardim parasi... daha dogrusu birakiriz haa diye tehdid ederek aldigimiz para ..
    Okulumuz geçen yıl bitti benim ailemin durumu kısmen iyi olduğu için yüksek lisans yaparken çalışmıyorum haliyle boş vaktim oluyor spora gidiyorum vs benim bütün arkadaşlarım asgari ücrete mesai ücreti falan almadan günde 7-8 saat cumartesi dahil çalışıyor bu suriyeliler spora salonnuna falan gidiyor yetmiyor üstüne bana bile lüks gelen protein tozlarından alıyorlar türkiye devletinin verdiği parayla rahat bi hayat sürerken bunların dengi türk gençleri harcanıyor çok üzülüyorum gerçekten.

• ENDERUN2023 kullanıcısına yanıt
    Ulan küfür de edemiyorum. Biz de köle gibi çalışıp 10 yıl kümes ev için para biriktiriyoruz. Biz de savaştık biz de fakirlik çektik aç kaldık. Suriyeli'nin benden üstünlüğü ne ki bu şartlarda fakir ülke bizden yardım alıyor? Benim paramla yapmayın kardeşim sen git yardım edeceksen et. Hepsi dilenci işe yaramaz insanlar.

• Mogolo kullanıcısına yanıt
    Benim kardeşim değil al evine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar 3.50'yi gormus, her sey ates pahasi, vergilerden bir haller gelmeye baslamis, akaryakit zamlari sansurlenmis ama Suriyeli kardeslerimize.

Her seye referandum yapiyoruz, buna da yapalim!

• BlancpaiN kullanıcısına yanıt
    Oyununuzu kime isterseniz, kimin hayırlı olacağına inanıyorsaniz ona verin. Benim tek derdim Allah için Hakka ve doğruya riayet edelim. Ben kendi adıma İyi olur diyorum

• alparslan46 A kullanıcısına yanıt
    Senin bu kadar kızmana gerek yok.

Sen Suriyeli taklidi yaparsin ev almak için.

Neler yapmadinki bu zamana kadar Yaranmak icin herseyi yaparsin sen

• quote:

Orijinalden alıntı: gazilitek

Yahu neyini anlamadin 3.500.000 suriyeli icin ev yapacam diyor kac ev yapar hic hesapladınmı bir aile 5 kisi desen 700.000 ev yapar kasada para yok diye ictigin sodaya ona buna herseye vergi koyan devlet bu ulkenin vatandası olmayan insanlara ev verecem diyor sende destekliyorsun yani

haram zıkkım olsun bizdrn kesilen paralar
    Saçma saçma yazmayın yaa akp geldiğinden beri Toki 'ye yaptırılan evlerin sayısını bir araştır üstüne akp geldiğinden beri büyük firmalar küçük firmalar dahil yapılan konutları bir araştır bakalım 16 yıl da o kadar ev yapılabilmiş mi..

https://emlakkulisi.com/basbakan-davutoglu-turkiyede-631-bin-449-konut-yaptik/445428

Bu haber yetrlidir herhalde 14 yıl gibi sürede toplam buna benzer konut sayısı yapılabiliyor ve bunların hepsini kalkıp suriye 'lilere verecekler ülke de yaşayan parasını verip almak isteyen vatandaşlarımız ev sahibi olmayacak haaa yersennnnnn..

Komik olmayın..

• yazıklar olsun..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.