|
Bildirim
|
Bu seçim son şansımız gönderdik gönderdik yoksa anamızı belleyecekler ülkede Türk ve Türklük namına birşey kalmayacak iç savaşın tohumları atılacak
|
Allah belamızı vermiş ülkece. Nasıl kurtulacağız bilmiyorum yazık gerçekten çok yazık.
|
Bunlar seçimi kaybetmeyi kafaya koymuş iyice işkillenmeye başladım ekonomi tahmin edilenden daha bitik snrm
|
Gün gelecek bize bugünleri yaşatanlardan ve ülkemizin evlatlarına sahip çıkmayanlardan hesap soracagız.O gün geldiğinde pişmanlık fark etmeyecek kendilerini suriyelilerle aynı yerde bulacaklar.
|
Ülkeyi komple bağışlayıp Suriyelilerin kölesi olalım bence.
|
Suriyeliler ev sahibi olsun biz kiraya devam... Suçumuz Türk olmak sanirim.
|
Benim ülkemde güzel kardeşim,
Oğlunun cenazesini çuvala koyup sırtında taşıyan babalar var. Çocukları üşümesin diye saç kurutma makinesini çalıştırıp yan odaya geçip intihar eden anneler var. Benim ülkemde patronu babasını sigortasız Suriyeli çalıştıracağım işten çık dedi diye foruma gelip isyan eden evlatlar var. Ben Osmanlı Imparatorluğu değilim. Tüm dünyaya yardım edecek gücüm yok. Benim kendi vatandaşımın karnı doymadan, benim ülkemde fakirlik ve insanlık dramı bitmeden Suriyeliler benim zerre umrumda değil. |
Türkiye dünyanın en iyi ekonomisine sahip herhalde kendi vatandaşlarının hepsini ev sahibi yaptı şimdi vergi fazlası ile yabancı vatandaşlara ev bağışlıyor
|
Konuyu açan arkadaş neden ceza aldı, biri açıklayabilirmi? Ne zaman gerçekler konuşulsa birileri sansürlüyor, engelliyor.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 13 Mayıs 2018; 18:2:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |