Şimdi Ara

3.5 milyon Suriyeliye kalıcı konut (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
13.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle birşey olursa ödediğimiz tüm vergiler bunlara haram zıkkım olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu açan arkadaş neden ceza aldı, biri açıklayabilirmi? Ne zaman gerçekler konuşulsa birileri sansürlüyor, engelliyor.
  • Bir çok mesajımda söylediğim gibi bizim muhalifler cahildir, okumayı sevmezler, beyinlerini kullanıp kalori harcamayı sevmezler, onların at gözlükleri vardır sadece.

Sevgili cahil topluluğu, sevgili koyuncuklar;

Hadi konuyu başlatan paralı trol haberin tamamını paylaşmadan saçma salak bir şekilde haber paylaşmış, hiçbiriniz girip okumayı akıl edemiyor musunuz ?

Ne diyor orada ?

"Güvenli alanlar oluştuğunda çadır kentleri artık kurmayacağız. Hem kendi bölgemizde hem de sınırın diğer tarafında kalıcı konutlar kuracağız. Burada yaşayan Suriyeli vatandaşları da yeni oluşturacağımız kalıcı konutlara yerleştireceğiz. Artık evlerde yaşayacaklar" sözleriyle anlattı.
    Erdoğan projeyle 3.5 milyon Suriyeli mültecinin bir an önce kendi topraklarında yaşaması için de adım atılmış olacağını söyledi.

Beyin kullanma düşmanları, devlet bedava ev dağıtabilecek olsa zaten kendisi gider stoktaki evleri önce kendi vatandaşına hibe eder, faizleri düşürtmeye çalışmaz.

Diplomasiden, uluslararası hukuktan anlamayan bilmeyen cahiller;

'Oluşturduğumuz güvenli bölgelerde evler kuracağız' bu ne demek sizce ? adamlar evsiz kaldı onlara ev verelim demek mi ? eğer böyle anlıyorsanız gidin bi köşeye utanın, beyninizden utanın.

Bunun manası 'askeri olarak güvenliğini sağladığımız yerlerde insanların yaşamasını ikamet etmesini sağlayacağız' demek, bu ne demek ? Güvenliğini sağladığımız alanlarda iki gün sonra uluslararası arenada hak iddia edebileceğiz demek.

Suriye ve Irak topraklarına güvenli bölgeler oluşturulduktan sonra TSK oradan kaç yılda çıkar sizce ?

SADECE KIBRIS ÖRNEĞİNE BAKIN, TAHMİNİ BİR SAYI OLUŞUR BEYNİNİZDE.

TSK'nın Kıbrıs harekatından beri Türkiye'nin Kıbrıs'tan bütün baskılara rağmen çıkmamasından Suriye ve Iraktaki oluşturulacak güvenli bölgelerde ne kadar kalıcı olacağımızın apaçık kanıtıdır (bunun hükumetle değil tamamen TSK ile alakası vardır, saçma sapan sallamadan önce iyi düşünün).

Bkz. İsrail'in Filistin topraklarına inşa ettiği konutlar.

Ha şimdi biraz beyniniz çalıştı diyelim, biraz daha saksıyı çalıştırmak için yazının devamını oku sevgili koyun;

Türkiye Cumhuriyetinin Doğu ve Güneydoğu sınırı çizilirken nasıl çizildiğine, o sınır çizgisinin nerede bittiğine haritayı açıp biraz da coğrafi bilgiler araştırarak bakınız (biliyorum sizin için çok zor ama bi kere yapın ya ?)

O sınır çizgisi o kadar hesaplanarak iğrenç bir şekilde bize dayatılmıştır ki o sınır çizgileri bizlere askeri olarak operasyon yapmanın veya gözetlemenin neredeyse imkansız olması için dağlık alanların ortalarından geçirmiştir.

Bu ne demek ? Sınırı kontrol etmek aşırı zor demek!

Bu ne demek ? Sınır cephesinin gerilla taktiği açısından ne kadar müsait olduğunu ve TSK'nın işini ne kadar zorlaştığı demek.

ABD Irağa girerken hani biz tezkereyi meclisten geçirememiştik ya hani, işte o tezkere ile TSK sınırdan 90 kilometre içeri dağların eteklerindeki düzlük alanlara inecek ve en önemlisi de PKK'nın en önemli kamplarını yok edip dağın iki tarafından güvenlik sağlayıp terör örgütünü bertaraf edecekti.
    (Bunu ben değil eski Genelkurmay başkanı İlker Başbuğ CNN'de söylüyor/anlatıyor)

Şimdiki yapılan olay da o,

1- Dağların arkasına sarkarak iki taraflı güvenlik sağlanıyor.

2- Güvenli bölge daha da genişletilecek, oralarda TSK çok uzun bir süre kalıcı olacak

3- Türkiye güvenliğini sağladığı bölgelerde hatta o şehirlerde hak iddia edebilecek

4- Türkiye bölgede çok daha büyük söz sahibi olabilecek.

5- Elinde her zaman bir Arap nüfusunun kozu olacak

6- Elinde her zaman belli bir toprağın kozuna sahip olacak

Belki bugün aklınız basmayacak ama yarın bir gün elbet bu yapılanların/yapılacakların kıymetini anlarsınız. RTE'ye oy verin demiyorum, saçma sapan bilgisiz cahil ve yanlı bir şekilde yorum yapmayın, boş teneke gibi boş ses çıkartmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlancpaiN -- 15 Mayıs 2018; 0:29:37 >

• Ekonomiyi hareketlendirecektir sonuna kadar destekliyorum onlar bizim kardesimiz magdurlar biraksaydik da olseler miydi

Nasil taklit yaptim ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav arkadas , ortada bi kanıt yok , asparagas bi haber olabilir.Hemen hükümete karşı saldırıya geçiyosunuz.bu yüzden bu adamlar kazanıyor

• niye konut kredileri aşağıya çekildi anlaşıldıııııı !!!!! eh hadi devamcılar anlatın bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaladon -- 15 Mayıs 2018; 1:43:50 >
  • fark etmez akp yine %50 alır böyle millete böyle devlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

YA bırak demogoji yapıp durma, abd 'de de 330 milyon nüfus var 30 milyon sokakta yaşayan vatandaş var gel Almanya 'ya orada aynı hikayeler var senin ülkende de maalesef istemesem de bu yazdığın örnekler var o yüzden senin 10 katın güce sahip olan abd bile 30 milyon sokakta yaşayan insana engel olamıyorken aslında Bill Gates 'in 70 milyar dolar servetinden 20 milyar dolarını hibe etse 30 milyon vatandaş açta kalmaz sokakta da yaşamaz evsiz de kalmaz ama bu işler senin yazdığın gibi olmuyor istese Türkiye 'de 10 milyar dolar gelirinden alır bütün milletini evsiz bırakmaz aç kalmasına engel olur ama sıkıntı şu 80 milyonu geçik vatandaş var ve herkesi her an her dakika takip kontrol edemezsin kim ölüyor kim yaşıyor kim kalıyor kim evsiz takibini yapamazsın o yüzden sistemin sıkıntıları bunlar sen ne yaparsan ya da devletler neler yaparsa yapsın bazı şeyleri engelleyemiyor o yüzden demogoji neden yaptığını söylediğimi anlaşmışsındır umarım yarın seni cb yapsak inan 1 ay sonra sende hatalar eksikler bilgilendirilmemenle başbaşa kalacaksın.. Burada kuru cümle yazmakla bu kadar basit değil bu işler..

Alıntıları Göster
    Ya bir git işine Allah aşkına. Demagojiymiş. Sen almanyada gördün mü hiç Türklere ev vereceğiz, maaş bağlayacağız dendiğini? Gurbetteki Türkler alnının akıyla ağır işlerde çalışarak bugünlere geldi. Bi bitmediniz

• Eğer doğruysa yazıklar olsun diyorum. 30 yaşındayım 10 yıldır evliyim birde evladım var. Hala kirada oturuyorum

• RockStar. kullanıcısına yanıt
    Yav he he böyle yaşamaya devam edin..
  • BlancpaiN kullanıcısına yanıt
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/suriyelilere-kalici-konut-40729951

Herkesi cahil cühela ilan etmişsin ama google bir yaz bakalım ''suriyelilere konut''

Konutlar suriye tarafına yapılsa bile para Türkiye'nin cebinden çıkacak.

Avrupa Birliği ile yapılan anlaşmayı da hatırlatan Erdoğan, Avrupa’nın mültecilerle ilgili Türkiye’ye verdiği yardım sözünü tutmadığını söyledi. Erdoğan, “Ne olursa olsan yardımlara devam edeceğiz” dedi.
  • Yazık bize çok yazık

• seçmenden en iyi yoğurtda versen cacık olmaz. seçilen nie farklı olsun.
  • Oyum kesinlikle iyi ye gidecek. Bu böyle olmaz. İnce ve Akşener arasında kalmıştım ama incenin demirtaşı ziyaret edeceği haberini aldıktan Sonra kesin olarak iyi ye gidecek oyum.

• Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Yine şaşırtmadın sevgili muhalifçik. Keşke yazımın tamamını ANLAYARAK okuma zahmetinde bulunsaydın.

• BlancpaiN kullanıcısına yanıt
    Mualiflik saplantılı aktrol olmaktan iyidir hadi hayırlı bloklar sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 15 Mayıs 2018; 11:56:15 >
  • yap tayyip yap, ananın sütü gibi helaldir, bizim cebimizden tırtıkla tırtıkla suriyeliye kalıcı konut yap, reva mı lan bu! hak mıdır lan!
  • Sanırım herkes öğrenmiştir bu ülke kendi insanına zulüm ediyor. Kendi hayatınız ve ailenizin hayatı bu ülkeden kendinizi kurtarmakla güvence altına alınabilir.
  • Hani Afrin'e gidecekti bunlar? Bu RTE'de hiç mi onur yok?

İnsan bir lafının arkasında durur ayıp be. Cumhurbaşkanı olurken de tarafsız olacağım diye şerefi ve namusu üzerine yemin etmişti.

• Kendi adıma hakkımı helal etmiyorum. Ben para kazanmak için sabahtan akşama kadar çalışıyor kredi ödüyorum. Ayıptır ayıp.

Dolar, avro uçmuş gitmiş eve eti geçtim süt ürünü alamaz hale gelmişiz bir de bu suriyelilere ev yapılacakmış. Kelimeler yetmez içimden geçenlere...

İktidara kim gelirse gelsin bu mültecilerin alayını kendi ülkesine göndermezse verdiğim her vergi haram zıkkım olsun.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.