Şimdi Ara

3.5 milyon Suriyeliye kalıcı konut (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
13.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakkım haram olsun demeye geldim. Hakkım haram olsun!
    Öteki tarafta bu ülkenin bu vatanın emekçilerinin ve gerçek sahiplerinin Türk vatandaşlarının haklarını başkalarına hele hele araplara pay edenlere hakkım haram olsun.
  • Ne tarafa doğru silkcekler pozisyon alalım
  • BlancpaiN kullanıcısına yanıt
    TOKİ'yi oraya soktun diye o topraklar senin olacak yanı öyle mi?
    Bir de kalkmış Kıbrıs ve İsrail'i örnek vermişsin. Allah akıl fikir versin!
  • Van’da büyük yıkıma neden olan 23 Ekim’deki ilk depremden 39 gün sonra temeli atılan afet konutlarının depremzedelere teslimine başlandı. Van ve Erciş ilçesinde 7 ayrı noktada yaptırılan 15 bin 323 konutun tamamı depremin yıl dönümü olan 23 Ekim 2012’de hak sahiplerine teslim edilmek üzere tamamlanacak. 99 metrekare, 3 oda ve 1 salondan oluşan konutların 75 bin TL olan bedelini, depremzedeler 2 yılı ödemesiz ve vade farkı olmadan 20 yılda geri ödeyecek.

http://t24.com.tr/haber/vandaki-deprem-konutlarinin-teslimine-baslandi,212466
    https://www.milliyetemlak.com/dergi/vandaki-toki-konutlari-indirimli-verilecek/

• Ağlamak yok akıl bitti türklük denen şey arapların eşşeği olmakmış ALP ARSLANDAN ABDUL İBN BİLMEM NE ye nasıl dönüştü.yazık oldu türk töresini işte bu faşistlere kaptırdı tanrının yeryüzünde ki kamçısından yeryüzünün paçavrasına döndü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir tane koyunda haberi okumamış.

içeriğine algı eklenmiş. koyuncuklarda tr de konut yapılıp verileceğini zannetmiş.

ondan sonra K.K %30 oy alır tabi.

koyuncuklar sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgem

Ağlamak yok akıl bitti türklük denen şey arapların eşşeği olmakmış ALP ARSLANDAN ABDUL İBN BİLMEM NE ye nasıl dönüştü.yazık oldu türk töresini işte bu faşistlere kaptırdı tanrının yeryüzünde ki kamçısından yeryüzünün paçavrasına döndü
    dedi yahudi uşağı.
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    avatara bakıp bana mı dedin anlamadım.benden uşak olmaz

• quote:

avatara bakıp bana mı dedin anlamadım.benden uşak olmaz
    yok söylemin mason söylemi. oradan çıkardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

bir tane koyunda haberi okumamış.

içeriğine algı eklenmiş. koyuncuklarda tr de konut yapılıp verileceğini zannetmiş.

ondan sonra K.K %30 oy alır tabi.

koyuncuklar sağolsun.
    Hem ülke içinde hem de sınır dışında demiş. Suriyeli beylerimizin paşa gönlü isterse gideceklermiş. Gidenlere orada konut, gitmeyenlere de burada konut verilecek işte. Anlamak çok zor olmasa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    şu avatar nelere gadir dostum masonluğu bilmem adnanın anlattıkları doğru olsaydı kovulmazdı.ben diyorum ki hiç bir peygamberin gitmediği bir yerin dini kimin dinidir?türk kovulmuşun izinden kurtulmalı

• haberin bir kısmını anlayan birini görmek güzel.
  • quote:

şu avatar nelere gadir dostum masonluğu bilmem adnanın anlattıkları doğru olsaydı kovulmazdı.ben diyorum ki hiç bir peygamberin gitmediği bir yerin dini kimin dinidir?türk kovulmuşun izinden kurtulmalı
    kovulmuş olarak kendini bahsediyorsan evet senin gibilerin zihninden kurtulunmalı.

güce tapan köleler.
    hakaret etmedim ki ademden isa mesihe kadar hiç bir peygamberin ayak basmadığı bir yer nasıl tanrının yolu olabilir?diğer kitapların hiç birinde allah ve lafızları neden geçmemiştir bir zararı mı vardı?sembol olarak bi daha en çirkin yazı karakteridir çince japonca ve arapça neyse....

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Yav he he böyle yaşamaya devam edin..
    Boş cevaplar vereceğine hiç yazma daha iyi, verecek bir cevabın yok. Halinden çok memnun görünüyorsun
  • Siriya siruya ben de siriyaliyim abey gercekten su son cumlesi iyice bitirdi beni secilirse bu ulkede bize nefes almak yok cidden benim evim yok daha

• quote:

hakaret etmedim ki ademden isa mesihe kadar hiç bir peygamberin ayak basmadığı bir yer nasıl tanrının yolu olabilir?diğer kitapların hiç birinde allah ve lafızları neden geçmemiştir bir zararı mı vardı?sembol olarak bi daha en çirkin yazı karakteridir çince japonca ve arapça neyse....
    mantıkla din inancı olmuyor.
    kaldı ki yaratıcının kimi peygamber getireceği konusunda sana-bana soracak olmadığını düşünüyorum.
    bir zamanlar israil oğullarını diğer insanlara üstün kılıp gökten sofra indirmesine gocunmadığımız gibi buna da gocunacak değiliz.

kabenin kimin tarafından inşaa edildiği konusu belli.

beğenmediğin Peygamber için İsa-Mesihin kıyamete yakın O'na ümmet olmak için yeryüzüne inmek istemesi de çok fazla haksız duruma düşmene sebep olabilir.

• Jackal78 kullanıcısına yanıt
    Tokiyi beğenmiyorsun eyvallah da oraya TSK girdi sen neyin kafasındasın ?

Eğer az olsun mantığın çalışıyorsa Rusya'daki Türk müteahhitlerin yaptıkları inşaat arazilerinde hak iddia edeceğiz demediğimi olayın inşaat olmadığını anlayabilirsin.

Sen olayı eğer inşaat olarak görüyorsan bunun tek açıklaması muhalif dürtülerinin mantığının önüne geçmesindendir. çık bi hava al oksijen gitsin.
    o gelmeyecek onda tanrının RUHU vardı ölüm meleği bu ruhu almaya mukterdir değildir.onu tanrı bunun için aldı.(ölümü tatmadı diyenlere)eğer benimde ruhum var diyorsan sende KUŞ yaratta görelim.unutma ki 2 tane ruh vardır biri de ADEM dir ikisinin de kabirleri YOKTUR.ADEM 930 yıl kudüste yaşamıştır tıpkı OĞLU gibi isa mesih özbe öz ademin oğludur.neyse sen şuradan yola çık tanrı şekil olarak daireyi iblis ise KARE yi benimsemiştir.ibrahim 22 yi oku o daveti dünyada kim duymuş?

• Verdiğim vergi dolaysız veya dolaylı haram zıkkım olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burgazlix39x -- 15 Mayıs 2018; 17:43:10 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.