Şimdi Ara

3.5 milyon Suriyeliye kalıcı konut (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
13.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşuna dil döküyorsunuz Akp kazanana kadar seçim olacak. Asla ama asla kaybetmeyi bilmeyecekler. 7 Haziran ve 1 Kasım'a kadar neler yaptılar hatırlıyorsunuzdur.
  • 3.5 milyon, bir sonraki. Seçimde 1.5 milyonu oy kullansa(yaklasik %3 eder) tamam işte, ittifakın kralını yapsan böyle olmaz, seçilmek garanti. Mantıklı hamle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 15 Mayıs 2018; 21:4:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgem

Nerede yazıyor?bu söylediklerin?peki neden yaratılmış?kuranda cinlere tek bir hakaret bulamazsın ademi öven tek bir ayet bulamazsın neyse sen anlayamazsın

Bu test edilip karşilaşilan sonuç. Cinlerin insanlar gibi kulluk için yaratılmış olması yerme ve övgüye seveptir. Adem a.s peygamber olmasınin bildirimedi övülmesi için yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adem peygamber değil halifedir ne oldu saç yannası hakkında ayet bulamadın mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Suriyeli vatandaşlar" bu ne!! Ne zaman vatandaşlığa alındı bunlar?!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam resmen suriyelilere seçim vaadi veriyor.

Lütfen gönderelim bu seçimde bu illeti

• suriyeliler kardeşimiz ev sahibi olmasını isterim tabiki hatta giderim suriye marketinden alış veriş yaparım giderim berberinden traş olurum
  • Makarna yenebiliyor ya o yüzden ev istemez akp seçmeni...

• emekliye 1.000.-tl suriyeli'ye ev demekki,hadi bakalım suriyeli karşısında değeriniz artıyor gibi,bin lira bin liradır..
  • durum çok vahim yeter artık.oy vermeyin şu adamlara
  • Suriyeliler bizim ensar , muhacir kardeşlerimizdir.

Özel mülkiyetlerinin olmaması gönüllerimiz yaralayan bir sorundur.İnşallah tez zamanda gerçekleşir. İ'm suriye hello turkey.

• Şu Nasıl Türk kızı düşürülür diye video hazırlayan Suriyelilere mi konut verilecek. Yaşıtları olan Türkler onların ülkelerinde savaşırken canını verirken kendileri belediyelerin spor kamplarında kaynaşma günlerinde gezen gençlere mi ev verilecekmiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O işler geçti artık bundan sonra seçimle gitmezler. Seçimi kaybederlerse, yok FETO karıştı, yok hile oldu der yenilerler. Sanıyor musunuz ki seçimi atıyorum Akşener veya İnce kazanırsa, Erdoğan'ın devir teslim yapacağını?!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Evet halimden memnunum sizler beni eglendiriyorsunuz.. Sizler de olmasanız biz nasıl eğleniriz..

Senin istediğin gibi yorum yazacak değilim..

Alıntıları Göster
    Ağlanacak halimize gülelim hocam eğleniyor muyuzz

• ddsmurat kullanıcısına yanıt
    Kanunlara göre Türkiye'de 5 sene sürekli yaşamış herkesin vatandaşlığa başvurma hakkı var. Ya da 3 sene Türk ile evli kalma şartı aranıyor.
    Buna göre 2012 ve 2013'de gelen mülteciler son iki senede vatandaş yapıldılar.
  • Öyle bir genelleme yok. Çok yakınım kiracısı suriyeli oradan biliyorum. Vatandaş falan değil. Suriyeden ilk gelenlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moustapha129 -- 16 Mayıs 2018; 0:23:59 >
  • Şahsım adına büyük şehirlerde SURİYELİ GÖRMEK İSTEMİYORUM. Adamlar köy gibi yerlerden gelip, şehirde İstanbul / Ankara / İzmir vb. gibi büyük şehirlerde rahatlığa alıştılar. Kovsan da gitmezler. Zamanında iktidar çok büyük hata yaptı bunları büyük şehirlere salmakla. Benim sorunum Araplara, Suriyelilere karşı ırkçı olmak değil. Kısacası temiz değiller. Artık İstanbul'da Aksaray'a giden belediye otobüsleri tıklım tıklım Suriyeli dolu ve leş gibi de kokuyolar, sokaklarda sürü çete gibi geziyorlar. Bunların önüne geçilmediği gibi bir de beleş konut veriliyor, umarım asparagas bir haberdir. Ben 1050 Lira Kira veriyorum.
  • Kime soruyorsunuz bu kararları? Bu ne saçma iş. Koy referandum sandığını 1 ay sonra bunu da sor. İstemiyoruz kardeşim bunları size oy veren de istemiyor vermeyen de. Bunun insanlıkla falan da alakası yok. Uymuyor bu adamların kültürü bize 5 yıldır da değişim göstermediler. Medeniyetten nasibini almamış büyük çoğunluğu. Ben eşime dostuma biber gazı dağıtmak zorunda mıyım kendi ülkemde evime gidebilmek için?

• quote:

Orijinalden alıntı: RockStar.

Ağlanacak halimize gülelim hocam eğleniyor muyuzz

Alıntıları Göster
    Ohooo no problema.. Uhuuuuuu

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Kim kendi servetinden evsizleri besler ki. Öyle birisi yok. O dediğini hiçbir zengin yapmaz. Ayrıca sen vatandaşlarına zorla suriyeli besletemezsin. Millet hizmet yapılsın diye vergi veriyor suriyeliye yedirilsin diye değil.
    Böyle saçma sapan konuları savunmak için boşuna uğraşma.

Alıntıları Göster
    Herkesin görüşleri kendinedir, benim görüşümde bu zorla olacak bu diyemem..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.