Şimdi Ara

3.5 milyon Suriyeliye kalıcı konut (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
13.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    muhamnedin saçlarının yanmaması nedendir.üstelik ateşle de imtihan olmamıştır bu kadar gereksiz bir şey ona neden verilmiştir?eğer nurdan yaratıldı diyorsan kurandan ayet getir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • köyleri afrini boşunamı alındı suriyelileri göndersinler oraya işte....eee bi adam arab sevici olursa göndermez tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

TAMAM
    D E V A M

Sabah hikayeden Filistin konusu açtın ama randıman almadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Bu seçim son şansımız gönderdik gönderdik yoksa anamızı belleyecekler ülkede Türk ve Türklük namına birşey kalmayacak iç savaşın tohumları atılacak
    Oylar kime ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: RockStar.

Boş cevaplar vereceğine hiç yazma daha iyi, verecek bir cevabın yok. Halinden çok memnun görünüyorsun

Alıntıları Göster
    Evet halimden memnunum sizler beni eglendiriyorsunuz.. Sizler de olmasanız biz nasıl eğleniriz..

Senin istediğin gibi yorum yazacak değilim..

• quote:

Orijinalden alıntı: The Nameless Man

Van'daki insan bizim insanımız. Devlet kendi insanı zora düştüğünde yardım edecek tabi. Van'daki vatandaşlarımızla suriyelileri nasıl aynı kefeye koyarsın?
    Mesele bu değil işte mesele bizim insanımız sizin insanınız diye ayırmamak insana insan olarak bakabilmek..

Bulgaristan 'dan gelen göçmenlerimiz ülkemize yerleştiler ve hepsi bizden iyi duruma sahipler ha olmasından rahatsız değilim ve bizden daha çok çalışan insanlar bununda farkındayım ama onlar geldiğinde devletimizin onlara karşı avantajlar sunduğunuda biliyorum etrafımda tanıdığım biri mercedes benz de çalışıyor 5 7 k yı gecik maaşı var ve bunun gibi diğer güzel sektörlerde çalışanlar da var.. O yüzden o gün olanları görmeyip bugün bunları görenler bana ağlamasınlar, ben o gün onlara yapılanlara nasıl laf etmiyorsam bugün de olanlara laf etmemenin anlamı yok.. O yüzden insan insan olarak bakabilsek sorun kalmayacak, ki 3,5 milyon evi siz birkaç sene de yapılıp teslim edilebileceğini mi sanıyorsunuz baştan daha mantık hatası var haber de hadi bunlar aile diyelim 1 milyon ev bir siplatma ile dikilemez..

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Şu evsiz oranlarının kanıtını gösterebilir misiniz? Çünkü ABD hükümeti geçen seneden itibaren evsizlerin %95ine konut ve maaş sağladıklarını açıkladılar.

Alıntıları Göster
    Sen bu haberi bana gösterebilir misin?? Ben internette küçük araştırma yaptığımda 330 milyon nüfus ve 30 milyon sokaklarda yaşayan evsiz insan olduğu haberlerini görebiliyorsam, ki bunu filmlerinde bile empoze eden bir ülke ara sokaklarda market arabalarında çöpleri karıştıran uzun kirli sakallı insan manzaralarını boşa mı gösteriyor sanıyorsun bütün hepsi planlanmış senaryolardır..

• bilgem kullanıcısına yanıt
    Allah tan başka ilah yok. Olması kendisi ile çelişir. Eşi ve benzeri olur. Bu yaratıcı için noksanlık demek. Fazla Yunan mitolojisinden etkilenip yazılmış tahrif edilmiş yazıtlar. Zeus meus felan ters iş.

Saçının yanmaması konusunu anlamadım. Ne demek istedin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Valla zeus meus sen getirdin yazımı okuduğunda çarpılmışın anlaşılan yazım orda bi daha oku ben mitolojiden bahsetmedim bile dedim ki ibrahim suresi 22.ayeti oku O DAVETİ KİM DUYMUŞ?

Saçının yanmaması nedendir?ateşle imtihan olmamıştır nurdan dersen ayet getir bi de ben tanrı hakkında konuşmadım sen acayip bi giriş yapmışın dikkatle oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgem -- 15 Mayıs 2018; 18:47:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgem

Valla zeus meus sen getirdin yazımı okuduğunda çarpılmışın anlaşılan yazım orda bi daha oku ben mitolojiden bahsetmedim bile dedim ki ibrahim suresi 22.ayeti oku O DAVETİ KİM DUYMUŞ?

Sana Hristiyanlığın Yunan mitolojisinden değişim geçirdiğini anlatmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgem

Saçının yanmaması nedendir?ateşle imtihan olmamıştır nurdan dersen ayet getir bi de ben tanrı hakkında konuşmadım sen acayip bi giriş yapmışın dikkatle oku

Saçının yanmaması, vücudunun ateşe haram kılınmasından. Aynı şekilde sakalı da yanmaz. Bunun nurları alakası yok sanırım. Varmak istediğin tam olarak nedir?

• 3.5 suri desek evde 7 kisi 500k ev yapar 1 evin maaliyetine 200k gitse (dedigim komik bir rakam biliyorum ) 100,000,000,000 tl yapar. Ama yook ogrenciye burs vercekmis borc satin alacakmis bikbikbik konusun hadi bakim

• Biz suriyeye gidelim onlarda buraya gelsin yerleşsin suriyede yaşarız biz,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimin parasıyla yapılıyor acaba o konutlar.
  • Eğer, Türkiye'de milyonlarca konut sahibi olmayan Türk vatandaşı varken Suriyelilere konut yaparlarsa bir daha oyumu bu partiye atmam, afedersin efendim bizler ahmak değiliz.
    Nerede yazıyor?bu söylediklerin?peki neden yaratılmış?kuranda cinlere tek bir hakaret bulamazsın ademi öven tek bir ayet bulamazsın neyse sen anlayamazsın

• bir yönetici yönettiği milletin gözünün içine baka baka ''bakın sizi işte böyle s...'' demesine rağmen bu adama tapan bunu başımızdan yollamayan kitleye Allah belanızı versin demek istiyorum.

ulan şaka gibi ya.millet 30 yıl çalışıp bir ev sahibi olamıyor,bizim vergilerimizle ülkesinden kaçan hainler çatır çatır alem yapıyor.çocuk yapar ev sahibi olur.bu nedir ya.ölen Türk,gazi olan Türk,çile çeken Türk ama ülkenin bütün nimetlerinden faydalanan suriyeliler ve akpnin yancıları.bu sistemin Allah belasını versin.bu son seçimdir.bu adamı yolladık yolladık yoksa milletçe hepimize geçmiş olsun.
  • ya onlar bizi kovacak ya biz onları döve döve göndereceğiz memleketlerine..bu işin sonu yaş..
  • biz beleş konut istesek fetocu diye suçlanırız. çomarlar da gitsin oy versin şimdi akapeye..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.