Şimdi Ara

3 Araç Arasında Kaldım - Manuel Sedan (Octavia - Astra - Corolla)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almak istediğim araba mutlaka dizel olmalı. Tercihen sedan ve manuel vites arıyorum. Manuel olmasının sebebi hem otomatik şanzımanlardaki arızalardan dolayı, hem de fiyatları daha uygun olduğu için.

Skoda Octavia 1.6 Dizel Manuel Optimal Paket - 76500-77000 civarı (beyaz renk) - 9000 tl 6 ay 0 faiz kampanyası da var.
    Toyota Corolla 1.4 Dizel Manuel Advance Paket - 81000-82000 civarı (beyaz renk)
    Opel Astra Sedan 1.6 Manuel S&S Sport Paket - 79000-80000 civarı (renk için fiyat farkı yok)

Bu 3 model arasında kaldım. Toyota corolla model olarak biraz ruhsuz geliyor bana, ama fazla arıza çıkarmaması ve bol satan bir marka olması nedeniyle güzel bir seçenek. Hem de makyajlı kasa. Skoda octavia oldukça beğendiğim bir araba ancak hem satış rakamları ve ikinci el piyasası kötü, hem de 5 ileri vitesli olması biraz düşündürüyor. Astra sedan dış görünüşünü çok beğendiğim bir araba ancak 2018'de yeni kasası gelecek ve arabanın kokpit bölümünün görüntüsünden tiksindim. Yeni astralar ve insigniaların iç dizaynı çok güze, sade bir görüntüye sahipken astra sedanların ön konsolu oyuncak gibi. Düşme kalabalığı. 3-4 tane çevirmelik buton bulunuyor.

Bunların dışında fiyat ve kalite olarak hoşuma giden araba pek bulamadım. Focusları içi çok dar olduğundan eledim. Opsiyon olarak megane sedan modelini bekleyebilirim ancak araba üretiminde çalışan mühendis arkadaşım yeni çıkan modellerde ilk 1 sene kronik arızaların yaşandığını, daha sonra gelen geri bildirimler üzerine bu hataların düzeltildiğini söylediğinden megane'ı çıktığı gibi almaktan çekiniyorum.

Bu 3 model arasında görüşünüz nedir? Başka tavsiye edeceğiniz model varsa görüşlerinizi beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yordis -- 10 Ağustos 2016; 0:20:12 >

• Skoda SuperB 1.4 TSI Green Tec Manuel / 125 HP + Sunroof 79.500
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus

Skoda SuperB 1.4 TSI Green Tec Manuel / 125 HP + Sunroof 79.500

Adam mutlaka dizel olmalı demiş. Birkere de ilk mesajı okuyup cevap verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeturan -- 10 Ağustos 2016; 0:47:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeturan

quote:

Gözümden kaçmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yellow Claw

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeturan

quote:

Gözümden kaçmış

Alıntıları Göster
    Beyaz arabayı her nekadar sevmesemde Octavia diyorum. Skodanın arabaları hoşuma gidiyor son senelerde.Her segmentte güzel iş çıkarıyorlar. Birde şu dsg yi bıraksalar iyi olacak.

• Bu 3 araç içinde, sizin taleplerinize göre ve şahsi tecrübelerime dayanarak Corolla diyorum. Yalnız makyajlı kasada Advance donanımı bayağı bir kısmışlar. Ona da dikkat edin. Bütçeniz el veriyorsa Premium paket alın.
  • Ben corolla alırdım motor biraz zayıf ama genel anlamda daha iyi
  • 1.4 Corolla adamı kanser eder git Astra al bence 136 hp yol tutuş muazzam tasarım harika fiyati da cabasi
  • Opel Astra sedan sport tavsiye ederim.
    Tasarım ve motor olarak diğerlerinden daha iyi.
    Benim için de en önemli iki kriter tasarım ve motor zaten.
    Metalik renk farkı da yoksa aşağıdaki iki renkten hangisi hazırda varsa alırdım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

3 Araç Arasında Kaldım - Manuel Sedan (Octavia - Astra - Corolla) 3 Araç Arasında Kaldım - Manuel Sedan (Octavia - Astra - Corolla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otomobilgini -- 10 Ağustos 2016; 2:51:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Otomobilgini

Opel Astra sedan sport tavsiye ederim.
    Tasarım ve motor olarak diğerlerinden daha iyi.
    Benim için de en önemli iki kriter tasarım ve motor zaten.
    Metalik renk farkı da yoksa aşağıdaki iki renkten hangisi hazırda varsa alırdım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

3 Araç Arasında Kaldım - Manuel Sedan (Octavia - Astra - Corolla) 3 Araç Arasında Kaldım - Manuel Sedan (Octavia - Astra - Corolla)
    Aralarında ki en iyi araç astra iç tasarımı da multimedya ekranla düzeliyor fakat hoşunuza gitmediyse almayın tabii. Yeni elantra 136ps dizel manuel fullünün liste fiyatı 83.500 uzun süre güncelliğini koruyacak bir araç.

• Bu 3 u arasinda israrciysaniz astraniz hayirli olsun.

Edit: kia cerato dizel 7 ileri dct ile 83 bin civarina satiliyor. Bildigim kadariyla sunroof geri gorus kamerasi falan standart. Bir goz atin isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnotica -- 10 Ağustos 2016; 5:03:00 >
  • Hyundai elantra 1.6 crdi 6 ileri manuel elite donanim 83.500. 1000 lira renk fiyat farkı var.
  • Arkadaslar zaten tercih belli.ne diyor kardeşimiz?
    Piyasasi eeyyi olacah deyor.
    Astra kasa degisecek
    Octi zaten esnaf arabasi değil
    Corollaniz hayirli olsun.
    Yalniz ayni arabanin 1.33u 57k,indirim falan alinip ,60k ya epey doldurursunuz onu soylıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 10 Ağustos 2016; 8:27:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Arkadaslar zaten tercih belli.ne diyor kardeşimiz?
    Piyasasi eeyyi olacah deyor.
    Astra kasa degisecek
    Octi zaten esnaf arabasi değil
    Corollaniz hayirli olsun.
    Yalniz ayni arabanin 1.33u 57k,indirim falan alinip ,60k ya epey doldurursunuz onu soylıyım
    Alacağınız son fiyata göre tercihinizi Octavia ya da Astra arasında yapın, fiyatına göre dizel Corolla rakiplerinin gerisinde çokça tercih edilecek bir model değil.
  • Corollayı ben sevemiyorun, heryer beyaz dımdızlakline Corolla dolu. Hele o konsol zaten Allahlık.

Yeni bir model olduğundan Octavia derim ben.
  • Yordis Y kullanıcısına yanıt
    Hepside güzel araçlar hocam. Herkes kendi kafasına uyanı söyleyecektir. Pek bi kriterinizde yok hangisini sevdiyseniz onu alın. Onun dışında arıza bakımından Toyota aklıma yatıyo demişsiniz. O efsane biteli baya oldu hocam yeni nesil araçlar kolay kolay sıkıntı cikarmiyo ve garantili zaten. Piyasası demişsiniz hepsinin de piyasası var rahat rahat alın sıkıntı olmaz. Toyota ile astrayi iki günde satarsiniz oktiyi üç günde satarsiniz. Megan sedani bence de bekleyin derim. Megan yeni çıkmıyorki kronik sıkıntılar olsun. Megan yılların arabası kasa değiştiriyor sadece. Benim Egea yepyeni araba önyargılı Fiat yani. Kaç bin tane sattı kronik bi sıkıntı nazar değmesin çıkmadı şu ana kadar. Diyeceğim yeni nesil araçlar kolay kolay arıza kronik falan vermiyo. Sembolüm bile 2,5 yıl arıza vermedi sağolsun
    Çok bi belirleyici kriteriniz yok hocam istediğinizi alabilirsiniz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Corollayı ben sevemiyorun, heryer beyaz dımdızlakline Corolla dolu. Hele o konsol zaten Allahlık.

Yeni bir model olduğundan Octavia derim ben.
    Sırf motor gücü ve yol tutuşu Astra seçmek için yeterli.

C segmentinden ziyade C+ kalitesinde bir araç.
  • Opel astra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

Opel astra.
    Toyota nın ayrı bir konumu var. belli bir kesim var (itham etmek için değil örnek için söylüyorum yanlış anlaşılmasın.) toyota hayranı. adam çöp çıkartsa satın alınacak ve sanki 2.eli dönecekmiş gibi bişi. Ancak belirtmek isterim ki fabrika verilerini bilmiyorum ama toyota nın oturum genişliği çok iyi. çok rahat ve ferah seyahat edebiliyorsun. ben genel de araç alırken şoför koltuğu haricindekilerin rahat seyahat etmesine bakarım ki toyota bana çok iyi izlenim verdi. (skoda hiç kullanmadım ve seyahat etmedim.) genel de opel araçlara çok katı derler kullandım bindim böyle bir izlenim çok hissetmedim. ama alıp satanlar genelde bunu belirtiyor. alman sertliği var diyorlar :) seçim sizin ama piyasasını yine toyota korurmuş gibi bir hissiyat var ki bu araçların 2.el piyasasına bakarsak toyota corolla iyi bir seçim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeuA

Toyota nın ayrı bir konumu var. belli bir kesim var (itham etmek için değil örnek için söylüyorum yanlış anlaşılmasın.) toyota hayranı. adam çöp çıkartsa satın alınacak ve sanki 2.eli dönecekmiş gibi bişi. Ancak belirtmek isterim ki fabrika verilerini bilmiyorum ama toyota nın oturum genişliği çok iyi. çok rahat ve ferah seyahat edebiliyorsun. ben genel de araç alırken şoför koltuğu haricindekilerin rahat seyahat etmesine bakarım ki toyota bana çok iyi izlenim verdi. (skoda hiç kullanmadım ve seyahat etmedim.) genel de opel araçlara çok katı derler kullandım bindim böyle bir izlenim çok hissetmedim. ama alıp satanlar genelde bunu belirtiyor. alman sertliği var diyorlar :) seçim sizin ama piyasasını yine toyota korurmuş gibi bir hissiyat var ki bu araçların 2.el piyasasına bakarsak toyota corolla iyi bir seçim.

Alıntıları Göster
    ben octavia derim bagaj ve iç hacmi sınıfının en iyisi şimdiden hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.