Evet yanlış duymadınız 3 ay oldu bi kızın elini tutmayalı Bu akşam birini gördüm öyle bi öptü ki kızı , içimin yağları eridi Öss var diye karı kız işlerine girmek istemiyorum , zorla sokturucaklar adamı ya Sizce ne yapmalıyım?
quote:Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.Ağlamaya devam et.ulan benimde 3 ay gibi bişey ama böyle yaşamaya alıştım :d
quote:Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.Ağlamaya devam et.biz 16.5 senedir tutmamışız sen 3 aydır tutmamışsın çok mu? haline şükret...
quote:Orijinalden alıntı: HeRo_MeRTsen yine iyisin benim 13 yıl olduAlıntıları Göster Sıktık sıktık bi yerde patlak virdik bicık yiyivirsem nolur ya
quote:Orijinalden alıntı: Zevk-i MükerremSıktık sıktık bi yerde patlak virdik bicık yiyivirsem nolur ya Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SerpenT385 Sıktık sıktık bi yerde patlak virdik bicık yiyivirsem nolur ya
quote:Orijinalden alıntı: gordon0121 sene olduAlıntıları Göster Öss ye çalışcemde nası dayancem bu hasrete bilmiyom össden sonra ilk çıktığım kız haşat olcek Yazık değilmi yavrucağa Eğitim sistemine
quote:Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.quote:Orjinalden alıntı: SerpenT385 Sıktık sıktık bi yerde patlak virdik bicık yiyivirsem nolur ya Alıntıları Göster Bencede sen karı kız işlerine pek girme.
quote:Orijinalden alıntı: samplusBencede sen karı kız işlerine pek girme.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: samplus Bencede sen karı kız işlerine pek girme. Laf mı soktun şimdi?Aferin mutlu ol.
quote:Orijinalden alıntı: Zevk-i Mükerremquote:Orjinalden alıntı: samplus Bencede sen karı kız işlerine pek girme. Laf mı soktun şimdi?Aferin mutlu ol.Alıntıları Göster hayatını yaşa ne yapcan o mız mız yaratıkları
quote:Orijinalden alıntı: Zevk-i Mükerremquote:Orjinalden alıntı: samplus Bencede sen karı kız işlerine pek girme. Laf mı soktun şimdi?Aferin mutlu ol.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SerpenT385 quote:Orjinalden alıntı: samplus Bencede sen karı kız işlerine pek girme. Laf mı soktun şimdi?Aferin mutlu ol. Estağfırullah öyle bir amacım yok. Sadece o işlere girmemen daha hayırlı gibi. Yazdıklarından öyle bir sonuç çıkardım. Şuanki duygularınla duygusal birşeyler yaşayabileceğine inanmıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: samplusquote:Orjinalden alıntı: SerpenT385 quote:Orjinalden alıntı: samplus Bencede sen karı kız işlerine pek girme. Laf mı soktun şimdi?Aferin mutlu ol. Estağfırullah öyle bir amacım yok. Sadece o işlere girmemen daha hayırlı gibi. Yazdıklarından öyle bir sonuç çıkardım. Şuanki duygularınla duygusal birşeyler yaşayabileceğine inanmıyorum.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: samplus quote:Orjinalden alıntı: SerpenT385 quote:Orjinalden alıntı: samplus Bencede sen karı kız işlerine pek girme. Laf mı soktun şimdi?Aferin mutlu ol. Estağfırullah öyle bir amacım yok. Sadece o işlere girmemen daha hayırlı gibi. Yazdıklarından öyle bir sonuç çıkardım. Şuanki duygularınla duygusal birşeyler yaşayabileceğine inanmıyorum. Özür diliyorum.Affına sığınıyorum, ben yanlış anladım.
quote:Orijinalden alıntı: Zevk-i Mükerremquote:Orjinalden alıntı: samplus quote:Orjinalden alıntı: SerpenT385 quote:Orjinalden alıntı: samplus Bencede sen karı kız işlerine pek girme. Laf mı soktun şimdi?Aferin mutlu ol. Estağfırullah öyle bir amacım yok. Sadece o işlere girmemen daha hayırlı gibi. Yazdıklarından öyle bir sonuç çıkardım. Şuanki duygularınla duygusal birşeyler yaşayabileceğine inanmıyorum. Özür diliyorum.Affına sığınıyorum, ben yanlış anladım.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SerpenT385 Özür diliyorum.Affına sığınıyorum, ben yanlış anladım. Ne demek arkadaşım kabahat yokki özür olsun.
quote:Orijinalden alıntı: gordon0121 sene olduAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: gordon01 21 sene oldu
quote:Orijinalden alıntı: samplusquote:Orjinalden alıntı: SerpenT385 Özür diliyorum.Affına sığınıyorum, ben yanlış anladım. Ne demek arkadaşım kabahat yokki özür olsun.Alıntıları Göster Nalet olası herif öpmeseydi kızı gözümüzün önünde demi temo.
quote:Orijinalden alıntı: Zevk-i MükerremNalet olası herif öpmeseydi kızı gözümüzün önünde demi temo.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: SerpenT385 Nalet olası herif öpmeseydi kızı gözümüzün önünde demi temo. Keşke izin alıp sende öpseydin
quote:Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.quote:Orjinalden alıntı: SerpenT385 Nalet olası herif öpmeseydi kızı gözümüzün önünde demi temo. Keşke izin alıp sende öpseydinAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: temo quote:Orjinalden alıntı: SerpenT385 Nalet olası herif öpmeseydi kızı gözümüzün önünde demi temo. Keşke izin alıp sende öpseydin Sakalı kestik tipim kaydı,öptürmezki baa