Şimdi Ara

3 ayda yapılmış lys ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu konuyu gören okuyan insanlar için umut ve moral olsun diye aciyorum . 3 ayda yapılmış güzel lys netlerinizi yazarsanız dedigim gibi ygs ye üzülüp bırakan insanlar belki tekrardan baslarlar . Ders ders de yazabilirsiniz mesela 3 ayda matematikden 35 yaptim veya edebiyattan 45 yaptım gibi . Trole kapalıdır bu konu gereksiz yorumunu kendine sakla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 ayda guzel lys yapanlar kazandiklari universitenin cimlerinde kizlarla yiyisiyolar suan seninle ilgilenmezler

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaktersiz01

3 ayda guzel lys yapanlar kazandiklari universitenin cimlerinde kizlarla yiyisiyolar suan seninle ilgilenmezler

Nick yorum uyumu

• Yukari

• Up yararlı konu gardaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacettepe hukuktan arkadaşım 90kdan 7kya çekti
    130kdan arkadaşım 50edebiyatla mat okadarda iyi olmadan 13kya çekti

Bende 2013te ygsden sonra türev integral limit olmadan ve edebiyattan cumhuriyet dönemi olmadan 33mat yapıp 45 edebiyatla 44kdan 10kya çektim
    2013teki mat zordu biliyosunz denemelerde 20küsür netle başladım mattan 45-50 arası yapıyordum sonlara doğru

Tmciler için konuşuyorum 200kda olsanda aklını kullanıp adam gibi günde 4 5 saat çalıçırsan rahat 30kya girersin
    Yapacagın sadece mat ve edebiyat çalışmak okadar geometri çalışma kafadan 5 10 net yapcak kadar işaretlw yeter
    Coğrafyada genel kültür liseden kalanlarla ygsden çalıştıklarında rahat 15 üstü yapılıyo
    Mat bilmiyosab türev integralde çalışma diğerlerini hallet 25 üstü yaparsın rahatça
    Edebiyattan kasıcaksın 45üstü yapmay çalışıcaksın Yani bunu yapmakt bu kadar zor değil gençler

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaktersiz01

3 ayda guzel lys yapanlar kazandiklari universitenin cimlerinde kizlarla yiyisiyolar suan seninle ilgilenmezler

adam haklı baharda geldi zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3ayda yapilmis lys lerin hepsi burda,birazdan yazarlar

• firstcurse kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kardeşim Allah hayırlısıyla bitirmeyi nasip eder inşallah
  • http://forum.donanimhaber.com/m_93919219/f_//tm.htm#93919219 bu konuyu birçok arkadaş görmüştür ama görmeyenler için atayım . 3 ayda 40 net matematik yapmış
  •  3 ayda yapılmış lys ler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up Helal olsun turqualty gardaş eyi iş çıkarmışsın lysde.

• Maşallah hocam . Mf ler icin güzel bi örnek oldu

• bbojanqles B kullanıcısına yanıt
    Bojangles gardaş ygsni sormayacağım ama mf4 hedefin nedir,ben 100-110 kdan 50k ya çekmeye çalışacağım,inşallah hedeflerimize ulaşırız.

• kemalkaya027 K kullanıcısına yanıt
    Kardesim ben tm yim seni yanlış yönlendirmeyeyim . Mf arkadaslar cevap verirse daha iyi olur

• bbojanqles B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.