Şimdi Ara

3 BİNLE BAŞLADIM 4.5 BİN OLDU YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAV ARKADAŞLAR YOLA 3 BİN İLE BAŞLADIM ŞU OLSUN BU OLSUN DERKEN 4.500 TL Yİ BULDU Bİ YARDIM EDİN 1-2 GÜN ÖNCEDE AÇMIŞTIM FORUM AMA BU SON.SİSTEMİN SON HALİ İÇİME YATTI YANİ GENEL OLARAK TMM GİBİ AMA FİYAT ÇOK FAZLA OLDU BU SİSTEME NE YAPILABİLİR SİZCE FİYATI 3500 VEYA 4 BİN ARALIĞINA NASIL ÇEKEBİLİRİZ

• Ekran kartı 2000tl nedir ben strix 1060 o6yı Amazon'dan 1200e almıştım al sana direk -800tl direk diğer parçalarıda Amazon'dan alabilirsin özelikle ssd hdd monitör çok daha ucuza alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 12 Haziran 2017; 14:46:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    MSI GeForce GTX1060 ARMOR 6GB OC V1 GDDR5 192Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı 1300 tl bu kart oradakini yanlış koymusum heralde ama amazondan aynı anda kaç ürün alabiliyoruz ve ne zaman gelir 2-3 ay sürer diyorlar
  • Bence anakarti daha uygun bı model alın ve gtx 1060 a 1350den fazla vermeyin, modellerin farklılıkları az okadar paraya değmez fp sistemde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • svenreyiz S kullanıcısına yanıt
    aynı anda istersen bütün sistemi alırsın vergisini otomatik alıyor zaten 15 günde geliyor amazon konusunada göz atın satın almadan evvel
  • anakart olarak msı h110m pro seçilebilir. Anakartlar arasındaki farklar performansa etki etmez. Günlük ve oyun içi kullanılacaksa b250m ile h110m pro arasındaki farkı anlamazsınız.
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    amazona baktım orada msı 1060 yoktu onun yerine 970 veya 960 twin frozr alsam sıkıntı olur mu birde bu bilgisayarın 3-4 yıl rahat gitmesini istiyorum ve ilerde oc yapmayı öğrenip işlemciye oc yapma planım var o yüzden ilerde anakarttaan sıkıntı çekmeyim
  • Sinerji 'den şu ikisini alabilirsiniz;
    Sistem;http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dca1060-asus-ryzen-1400-8gb-1tb-gtx1060-pmu405153
    Monitör;http://www.sinerji.gen.tr/asus-215-vp228h-1ms-1920x1080-60hz-gaming-led-eyecare-pmu68788

Bu da i5 7600 işlemcili hali;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 12 Haziran 2017; 16:28:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    hocam sistemler güzel 3.300 tutyor kasa 500 de monitör bulurm ben tmm intel çok pahalı olacak gibi bide istediğim olmuyor zaten son olarak bişey sorcam bu kasalara ben ilerde ssd ve bir tane daha aynısından ram takabilir miyim ve bu kasa herşeyiyle yüklü geliyor değil mi ben direk oyun indirip oynayacam yani driverla falan uğraşmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svenreyiz -- 12 Haziran 2017; 15:31:35 >
    evet takabilirsiniz

• Vatandan toplarsan 5binde olur 10binde

• yok ya ne vatanı o kadar parayı vatana veremem netten alırım ama tek sıkıntı şuan para
    Evet, ileride 3 adet daha ram takabilirsiniz. Montaj ve testini yapıp driverları yüklüyorlar mı onu bilmiyorum. Onu sipariş geçmeden evvel arayıp sorun derim, sonra karışıklık olmasın. Bence sistem güzel. Neticede R5 1600 işlemci ve Asus Rog Strix Gtx 1060 OC 6Gb ekran kartı var. Bir eksiği ssd olmaması. Vatan 'dan benzer sistem 600 küsur TL. pahalıya gelir neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 12 Haziran 2017; 15:57:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • r5li sistemi alın.

• en güzeli almayarak çekmek. Ben ps4 ü satıp pc toplayayım 2. el dedim. Baktım adam gibi ikinci el bişey bulamadım. Dedim ucuz bişey toplayayım g4560 1050 ti falan sonra baktım bana 2500'a kadar yolu var. ekran kartını ve işlemciyi iade ettim. tekrar ps4 aldım. Yani pc olayı içine girdikçe seni daha derine çekiyor. çıkamıyorsun
  • Ya araştırdım son hali şu şekilde olacak gibi

Ryzen 5 1400

Asus rog strix gtx 1060 6gb

Kasa+psu corsair spec 01(tam bilmiyon teldeyim) 600w psu ve kasa birleşik model

Seagate 1 tb hdd 7200rpm

Ssd ilerde alacam

ŞİMDİ İKİ EKSİK VAR ANAKART VE RAM BUNLARA KARAR VEREMEDİM İLERDE OC YAPACAĞIM İÇİN SIKINTI ÇIKARTMAYACAK BİŞEYLER OLSUN

1. Anakart msi b350m mortar

2. Anakart msi b350m pc mate

3. Anakart gıgabayte b350 gaming 3

Bunlardan biriyle uyumlu birde ram alacam ama ram 2400mhz olsa olur mu yada ryzen da ram uyum problemleri var heralde illa 2993 mhz lik bi ram mi olmalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.