Şimdi Ara

3 gündür çıkan anksiyete

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, 3 gündür bir sorun yaşıyorum. Normalde hiç çalışmasam, babamın işinin başında durabilirdim. Fakat yaz tatili için canım sıkılmasın, vakit geçsin diye arkadaşım ile birlikte bir güvenlik işine girdim. Bugün 1 haftam doldu, ama 3 gündür aşırı gergin hissediyorum. Konuşurken nefessiz kalıyorum, sesim az çıkıyor ve heyecanlanıyorum.

Normalde hayatta böyle şeyler yaşamazdım. Sadece tanımadığım kişilerle bir olay veya sıkıntı yaşarken aşırı nadir olurdu. Ama şimdi en yakın arkadaşlarımla bile konuşurken zorlanıyorum, ailemle bile konuşurken rahatlayamıyorum. Nefesim yetmiyor, konuşurken sesim az çıkıyor. Önceden böyle şeyler yoktu. Neden böyle oldu, ne yapmam lazım? Acil yardım edin.

• İş den ötürü olabilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NassinGözüm kullanıcısına yanıt

olabilir hocam alışamadım valla saat 6 da kalkıyorum 12 saat bi de 8 den 8 e kadar çalışma var ondan stres olabilirim

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt
    Zamanla alışırsın hocam belki

• hocam belli ki el bebek gul bebek buyumussun gercek dunya sok etmis seni

• NassinGözüm kullanıcısına yanıt

hocam inşallah geçer böyle durumlarla nadir karşılaşırdım yılda 2 3 kez anca ama 3 gündür aynı durumdayım ailemle bile rahat konuşamıyorum dengem değiştiği için olabilir diye düşünüyorum

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt
    Inşallah düzelirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • frekans silahıyla hedef alınıyor olabilirsin benim gibi

• Tembelliktendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.