Şimdi Ara

3 GÜNLÜK IPHONE 11 FACE ID VE PORTRE MODU SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce aldığım sıfır iphone 11 dün gece itibari ile face id si çalışmamaya başladı. İlk önce karanlıktandır heralde dedim ama bugün tekrar uğraştığımda yine olmadı. Kaç kere sıfırladım ettim ama nafile bi süre sonra yeniden tanıtmak istediğimde face id açılmıyor. "face id kullanılamıyor daha sonra tekrar deneyin" uyarısı alıyorum. Portre modu da yine aynı şekilde algılamıyor bulanıklaştırma falan yapmıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmam gerekir? Garantiye mi göndereyim yoksa kendim bişeyler mi yapayım?

• Apple servsi her zaman iyidir.Merkezinden aldıysanız iade edin başka satıcıdan aldıysanız.İstanbuldaki merkeze gidip anında değişim yaparsınız.Bu kadar büyütçek birşey yok.Apple servis müşterye sunduğu hizmet çok iyidir.Korkacak bir durum yok.
  • apple resmi sitesinden satın almıştım. istanbulda oturmuyorum ne yazık ki.
  • İstanbulda oturup oturmamanız fark etmez. İnternet sitesinden satın aldıysanız hesabınıza girin iade seçeneğini tıklayın. Sizi arıyacaklar. Kargo şirketi sizden gün aldıktan sonra evinize gelip elden alacak. Apple ulaştıktan 2-3 iş günü içerisinde para hesabına yatar. Apple.com dan yenisini şipariş edin.
  • Kazall kullanıcısına yanıt
    onarım değişim istemeyim direkt iade mi edeyim? kargoya ben vermiyor muyum? ups kapıdan mı alıyor? bi de ürün iadelerinde orijinal fatura olması gerekmektedir yazıyor bana orijinali daha gelmedi e-fatura var sadece.
  • Face id sensörlerinden biri bozulmuş.Sıvı teması olmadıysa apple a ver face id sorunlarında direk değişim yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: karGa6

onarım değişim istemeyim direkt iade mi edeyim? kargoya ben vermiyor muyum? ups kapıdan mı alıyor? bi de ürün iadelerinde orijinal fatura olması gerekmektedir yazıyor bana orijinali daha gelmedi e-fatura var sadece.
    Resmi siteden aldıysan neyi dert ediyorsun 15 gün dolmadan sorun var de koşulsuz iade alırlar.Resmi türkiye apple merkezinde sorun olmuyor.Öncelik senin hemen yarın ara sorun var de iade edicem de geç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karGa6 kullanıcısına yanıt
    yazdığımın neyini anlamadın. vakit kaybı
  • Apple sitesinde almışsan 14 gün iade hakkınız var. Apple sitesinde iade hakkında okuyabilirsin:
    Apple (TR)
    İade ve Para İadeleri - Alışveriş Yardımı
    https://www.apple.com/tr/shop/help/returns_refund

• Samsung, huawei, xiaomi falan olsaydı garantiyle servisle uğraşacaktın günlerce.

Direkt apple üzerinen aldığın için rengini bile beğenmeyip 14 gün içinde iade edebilirsin.
  • Geçen gün benimde çalışmadı ısrarla bebde telefonu açtım kapattım düzeldi

ama siz sıfırlamışsınız yine de düzelmemiş enteresan
  • Apple'ın sitesinden değil de Teknosa,MediaMarkt gibi yerlerden ürün alanlar ve İstanbul dışında oturanlar nasıl Apple'a telefonlarını ulaştırabilirler? Bilgisi olan var mı?

Yetkili servisler garantili telefonu sürekli garanti dışı bırakıyorlar çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.