Teşekkür ederim Taner abi. Sen olmasan ne yapacağız biz?
Ben olsam da, olmasam da foruma devam edeceksiniz tabi ki.
quote:
Orijinalden alıntı: Burhan
Teşekkür ederim Taner abi. Sen olmasan ne yapacağız biz?
Zaten bana yazılan bir mesaj canımı fena sıktı. Yapı itibariyle biraz alınganım, herkes gibi benim de ruhumun derinliklerinde böyle bir özelliğim var ve ben bunu engelleyemiyorum. Duruma bakacağım ama herhalde biraz ara vereceğim. PASSAT ilanımı da 1 Haziran'da kaldıracağım. Gümüş Gölge'ye devam. Ben eskiteceğim PASSAT'ımı, başkasına yâr etmem... Aracı değiştirmek daha fazla masrafa yol açacak gibi görünüyor ve bu olayın tümü aklımı da meşgul ediyor, büroda işime odaklanamıyorum, bu da ayrıca zarar etmeme neden oluyor.
Herkese ve verdiğiniz desteğe teşekkür ediyorum.
merhaba 20 mayısta ikinci el araç aldım ama hala evime ruhsat gönderilmedi. evde yokken de gelseler aps kağıdı yapıştırırlardı sanırım.
şimdi şişliye kadar gidip ruhsatı elden mi almalıyım yoksa postadamı takıldı bilmiyorum. bu kadar sürmesi normal mi?
arkadaşlar bir sorum olacak . 2. el bir araç aldım.işlemler istanbulda olacak ama ben aracı alıp izmire getirmek istiyorum. Yola çıkarken geçici ruhsat ve evrakların fotokopileriyle yola çıksam yolda problem doğar mı acaba? (işlemlerin İstanbulda devam etmesi gerekiyor asıl evraklarla)
Peki ben birşey ögrenmek istiyorum arkadaşlar bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim şimdi ben 2.el otomobil aldım geçici ruhsatı ruhsata çevirmem için belli bi zaman varmı yada bu zamandan sonra belli cezai işlemi varmı ?
bir ay geçerli diye hatırlıyorum. zaten sen çevirmiyorsun asıl ruhsata. trafik noterden sonra otomatik yapıyor. sen gidip almazsan aps ile gönderiyor.
Herkese merhaba yaklaşık 15 gün evvel bi araç aldım fakat muaynesi bitikti acaba muayneyi yaptırmadan ruhsatı yollarlarmı herkese hayırlı günler
Arkadaşlar bir tanıdığım arabasını sözleşmeli kiraya vermek için birilerine veriyor ama daha sonra anlaşma olmuyor. Evrakları aldıktan sonra geri getiren kişiler arabanın "geçici ruhsatını" getirmediler bu belgenin eksik olması bir sıkıntı yaratırmı bunu kötü amaçlarda kullanabilirlermi ?
yardımınıza ihtiyacım var.. bir hata ile icradan araç aldım..astarı yüzünü geçti...icradan trafiğe tescil için evrağımı verdiler..vergileri falan ödendi..icra müdürü hacizleri kalkıyor şimdi dedi..muayenesini yaptırdımm..muayene randevusu alırken arabanın borcu var muayeneden geçmez yazdı..icraydı vergi dairesiydi falan düzelttik..ruhsatı henüz almadım... takas için gayri ihtiyari bir galeri ile konuşurken...adam baktı devletin kısayolu araç sorgulama diye bir yere.. bu araba senin değil dedi... üstünde hacizler var sen bu arabayı satamazsın kardeşim dedi...neyse çıktıyı aldım vardım icra müdürüne ruhsat çıkartınca problem kalmıycak onlar görünmiycek dedi..vardım trafiğe yoooookkkk bu hacizler kalkmadan ruhsatı alamazsınnn dedilerr... pazartesi tekrar icra müdürüne gidicemmm... sorun nerde ne araç neden şu an parasını verdim icradan satışını aldım benim üzerime değil... bu nedir anlamadım... 2 aydır ruhsatım yok anca dolaşıyorumm.. bir avrupa bir anadolu yakası.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme