Şimdi Ara

3 Note book arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şu 3 model arasında kaldım.Kendimi bütçe konusunda çok zorlarsam asusu alabilirim.Ama SSD alamam ozamanda.Oyun çok fazla oynamıyorum oynarsamda grafikleri orta mmorpg ya da bf3 ayarında oyunlar oynarım.Çok fazla film izliyorum bu yüzden ses kalitesi iyi olmalı ve 1080P de kesinlikle kasmamalı.Bilgisayarı daha çok programlama için kullanacağım.Aşağıdaki samsung bana bu işler için yeter mi ?
    Samsung ve ya lenov oyu alırsam ek SSD takabilirim ama asus ta zor gibi.Sizce hangisini almalıyım ?

Lenovo y500

Samsung P5C

Asus n56VZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zinedxxx -- 31 Ağustos 2013; 15:12:00 >

• lenovo 'yu tercih ederim. haftalar süren araştırmalarım sonucu fiyatının en iyisi olduğuna karar verdim.
  • http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/DELL-Inspiron-5521-F51W67C-15-6-in%C3%A7-i7-3517U-1-9-GHz-6-GB-750-GB-Notebook,103452,465624,867130.html?langId=-14

Ben birkaç gün önce bu modelden aldım şuan, burada kalmamış ama başka mağazalarda bulabilirsin. Ben çok memnunum şarz süresi 5 saati geçiyor ve ekranı 1080p full HD çok iyi
  • Asusu tercih et derim ssd acelesi yok maddi durumunu bilemem ama ssd biraz erteleyip daha sonra takarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinedxxx

Ben şu 3 model arasında kaldım.Kendimi bütçe konusunda çok zorlarsam asusu alabilirim.Ama SSD alamam ozamanda.Oyun çok fazla oynamıyorum oynarsamda grafikleri orta mmorpg ya da bf3 ayarında oyunlar oynarım.Çok fazla film izliyorum bu yüzden ses kalitesi iyi olmalı ve 1080P de kesinlikle kasmamalı.Bilgisayarı daha çok programlama için kullanacağım.Aşağıdaki samsung bana bu işler için yeter mi ?
    Samsung ve ya lenov oyu alırsam ek SSD takabilirim ama asus ta zor gibi.Sizce hangisini almalıyım ?

Lenovo y500

Samsung P5C

Asus n56VZ

Yeni N55VJ serisini inceleyin bence.

https://www.notebookadresi.com/asus_n550vj-cn127h_notebook?keyword=n550

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Alınık Mi Note 3
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.