Bildirim
3 parça ıvır zıvır 25 TL tutuyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bence fiyat normal fistik ezmesi uzun sure giden bir şey.Fiyat performansi iyi.Almisken findik ezmesi alsaydin bari para varmis.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 5 Mart 2020; 17:51:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Krizlerden ve mültecilerden sonra Yeni Türkiye:Herşey 3 katı. -
saglıksız onlar yeme -
3 üründe lüx tüketim. lafını yapacaksan yemiyceksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. bimde ki kucuk kola ve 1 liralık cukalata neyine yetmiyorrrrrrrrrrrrrr? hülööööööööğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ -
Fındık ezmeleri şekerli oluyor içimi bayiyor benim.Bunu kaşıkla ya kaşıkla ya yiyorumquote:
Orijinalden alıntı: gold5555
Bence fiyat normal fistik ezmesi uzun sure giden bir şey.Fiyat performansi iyi.Almisken findik ezmesi alsaydin bari para varmis.
İstikrar bu işte zenginleştik ahhh ahhhhhhhh siz bilmezsiniz eskiden 2.5 litre kolayı 1.5 tlye 1 tlye çikolatalar 25 kuruşa gofretler alırdık. Şimdi elhamdülillah paramız var zenginlik akıyor herşeye fazla fazla veriyoruz
fıstık ezmesi yiyip isyan ediyosun ha.
2002 öncesi fıstık ezmesi yiyebiliyormuydun
almanyada ibo bile yiyemiyor fıstık ezmesini.
sen allah bilir ayda bir cep telefonuda değiştiriyorsundur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 5 Mart 2020; 19:2:33 > -
dua et onları koyabileceğin bir buzdolabın var. reisden önce buzdolabın varmıydı -
Bira 11 tl diye dert yanıyordum cipsin 6 küsür tl olduğunu görünce bira ucuz göründü gözüme.
Bira 11 tl diye dert yanıyordum cipsin 6 küsür tl olduğunu görünce bira ucuz göründü gözüme.
Sen vatan haimimisini
Fıstık ezmesi nedir ya? Eskiden böyle şeylerin yüzüne bakmazdık fıstık kaç paralık malzeme ki ezmesini alalım derdik. Fındık ezmesi ve ballı çerez diye antep-fındık daha birçok şeyin karışımı birşey vardı bunları alırdık.
Şimdi fıstık bile kıymete bindi. -
aktröller yemedikleri şeyin fiyatının artmasından şikayetçi olamazlar.
hazır çorba, makarna, tavuk döner. -
Geç bunları. Geçen eve yakın diye Carrefour'a alışverişe gittim. Atom salatanın tanesi 5,95 kıvırcık 5,35'ti. Oturduğun yere saçsan çıkacak otlara yapraklara 5-6 lira istiyorlar, tanesine bir de.
Her gün bir akraba bir komşu ziyareti yaparsanız geçim sıkıntınız büyük oranda ortadan kalkar.
Bunu da mı biz söyleyelim ya.
Asgari ücret alan birinin saatlik ücreti 13.18 liradır. 3 saat 40 lira eder. Patronun seni kandırıyor olmasın.
Edit:Ayrıca fındık ezmesi fiyatına fıstık ezmesi almışsın. Şansını daha hesaplı(BİM, A101) bir markette dene bence.
Edit 2: Bu arada çok şekerli gıdalar tüketiyorsun. Karaciğer yağlanmasına dikkat!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan Yabgu -- 6 Mart 2020; 12:11:30 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
3 üründe lüx tüketim. lafını yapacaksan yemiyceksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. bimde ki kucuk kola ve 1 liralık cukalata neyine yetmiyorrrrrrrrrrrrrr? hülööööööööğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
|
dua et onları koyabileceğin bir buzdolabın var. reisden önce buzdolabın varmıydı
|
fıstık ezmesi yiyip isyan ediyosun ha.
2002 öncesi fıstık ezmesi yiyebiliyormuydun almanyada ibo bile yiyemiyor fıstık ezmesini. sen allah bilir ayda bir cep telefonuda değiştiriyorsundur. |
|
Benzer içerikler
- c30 beton kaç şiddetinde depreme dayanır
- kürtler atatürk"ü sever mi
- fulbright bursu alan türkler
- yılmaz argüden mason
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- fay hattı sorgulama
- ps5 avrupa fiyatı
- honor v3 fiyat
- telsiz kullanım ücreti 2025
- sıfır araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X