Şimdi Ara

3. SENE MEZUNA KALMANIN İYİ VE KÖTÜ YÖNLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 61 BİNDEN 3. SENE YE KALMANIN İYİ VE KÖTÜ YÖNLERİNİ YAZABİLİR MİSİNİZ. FİKİRLERİNİZİ ÖNEMSİYORUM.

• Kotu yanlari cevre baskisi ve yorulup sıkılmak. Iyi yani saglam bi temelle baslayip istedigin yeri kazanmak tabi bu sana bagli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizikten 25d 5y bekliyodum ösym sağolsun 21d 9y geldi.İtiraz edicem ama çokta umutlu değilim.8 binden 16bine düştüm.3. seneye kalmak istiyorum.Bu sene çok aşırı asılmadım.Salık ve düzensiz çalıştığım için lys'de yükseltme ihtimalimi kaybettim.3. seneyi çok istiyorum ama obp 75 çok düşük ve askerlik yaşım geliyor artık.1 sene daha kaybetme lüksümüz yok galiba.61bin 3.seneye kalmaya çok itici bir sebep.Büyük ihtimalle gittiğin yerde memnun olmazsın.Ama 1 sene daha kalırsanda çok fazla asılman lazımki kaybettiğin 1 seneye değsin
  • Çalışmana bağlı olarak iyi yönü tecrübe + temel ile istediğin yere girmenin artık mümkün olması. Kötü yönü arkadaşların mezun olurken senin ikinci sınıfa geçmiş olman. Çevre baskısı, bir de ailenle yaşıyorsan sosyal olarak geç olgunlaşman.
  • Çok sağolun arkadaşalar. Liseyi evde okumayan biri olarak farklı insanlar ve yaşamalr gördm o konuda sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorm .Ortama uyum sağlayan biriyim. Yani seneye de olmayabilir. bunu kendme anlatmam lazm gerçi seneye de hazırlansam 19 yaşnda üniv. başlamış oluyorum aslında pek de kayıp yok. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Allah yardımcın olsun kardeş senn durumn benden çok çok iyi ben sana kalmanı öneririm. çünkü iyi bir yükselişin var kazanma ihtimalin yüzde 80 90 larda .Dua et ailene güzelle dille anlat derim. Kendim için aynı şeyi söyleyemiycem ama .
  • SınavSıkıntı S kullanıcısına yanıt
    3. seneyi benim de psikolojim kaldırmaz aslında. Üniversite 1. Sınıf bittiğinde çalışmaya başlayıp tekrar girmeyi düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben hedefine yakınlığından önerdim. Anladım ben de çok ikilemde kaldm işte ...
  • HERKESİN YORUMLARINA AÇIĞIM .
  • benimde içimde düşünce var tıp için kalsam mı diye?
  • Taze Leblebi kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende tıp çok istiyorum kafama uyacak bir bölüm bulamazsam mecbur bir sene daha bekliycem .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: SınavSıkıntı

Kardeş bende tıp çok istiyorum kafama uyacak bir bölüm bulamazsam mecbur bir sene daha bekliycem .s

ben okul puanı yüzünden kalabilirim normalde ben tıpı kazandım zaten 14 binden 16 bine attı okul puanı ilk sene 75 bindim çok bunalımlar atlattım.Bu yıl dişe mi gitsem diye düşünüom?
  • Taze Leblebi kullanıcısına yanıt
    Helal olsun kardeşim ne diyim . Allah gönlüne göre versin.
  • 3. sene mezuna kalmanın iyi yönü mü olur güldürmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SınavSıkıntı

Helal olsun kardeşim ne diyim . Allah gönlüne göre versin.

Teşekkür ederim dostum.Şu an aklımda dişi yazıp gitmek var,tam sonuç netleşmedi;bakalım hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratHoney

3. sene mezuna kalmanın iyi yönü mü olur güldürmeyin

Sen 3. seneye kaldın mı?

• MuratHoney M kullanıcısına yanıt
    Önerin varsa dinleyelim. Kaç gündür napıcam bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaqen hghar

quote:

Orijinalden alıntı: MuratHoney

3. sene mezuna kalmanın iyi yönü mü olur güldürmeyin

Sen 3. seneye kaldın mı?

hayır kalmadım.Kimseyi Allah 3. senesine kaldırmasın ömür geçiyo zaten 2ydi 3tü derken yolun yarısına gelcen zaten mezun olunca

• MuratHoney M kullanıcısına yanıt
    Neye göre yorum yapıyorsun o halde ?

• Kardeş başka yerlerde de bu arkdaşın garip yorularını okudum. Takılma .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.