Şimdi Ara

3. ve 4. çekirdeği 1 ve 2 gibi göstermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende bir core 2 quad q6600 var ve Fl Studio diye bir program kullanıyorum fakat bu program 3 ve 4. çekirdeklere ellemedeği için kasıyor. Ben 3 ve 4'ü nasıl 1 ve 2'ymiş gibi gösterebilirim veya 3 ve 4'ün gücünü 1 ve 2'ye aktarabilirim.

• İşlemci ile alakalı bir problem olduğunu sanmıyorum ayrıca çekirdek açma duydumda transfer etmeyi hiç duymadım
  • Hiçbir fikri olan yok mu acaba?
  • Dostum yazılıın kodlarından kaynaklanan bir durum. yani max. 2 çekirdeğe izin veriyorsa yapacak bir şey yok...

Ancak OC ederek daha iyi performans alabilirsin ya da benim tavsiyem; eğer bu bir video dönüştürme programı ise 50 dolara 4 ve üstü çekirdek veya cuda ve avivo destekli video dönüştürücüler var. Onlara göz atabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elrohiremre

Merhaba,
    Bende bir core 2 quad q6600 var ve Fl Studio diye bir program kullanıyorum fakat bu program 3 ve 4. çekirdeklere ellemedeği için kasıyor. Ben 3 ve 4'ü nasıl 1 ve 2'ymiş gibi gösterebilirim veya 3 ve 4'ün gücünü 1 ve 2'ye aktarabilirim.

Sizin dediğiniz gibi olamıyor malesef. Programın ayarlarında multithread generator / mixer processing açık mı?

http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?t=315653

• Evet açık. Masterin Bölümünde de açık hatta ama sorunu izone diye bir vstden kaynaklanıyor o çok fazla cpu tüketiyor. Mecburen onu kaldırmak zorunda kaldım.
  • quote:

you're not getting it. No host (besides reaper i think) distibutes plug in INSTANCES per core. They assign a core per TRACK. Load ten devil locs over 10 separate tracks then please repost you results.

EVERY major host besides reaper does it this way.

Böyle demiş tam anlamadım ama her bir plug in instance bir çekirdeğe atanmıyor gibi bişey diyor sanırım. Her bir Track farklı bir çekirdeğe atanıyor diyor. Yapıtğınız iş için farklı trackleri kullanıyorsunuz dimi diye saçma bi soru sorayım bende ://
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 vs 1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullandığınız yazılım 2 çekirdekten fazlasını desteklemiyor olabilir, yani eş zamanlı 2den fazla iş parçacığı oluşturmuyordur tahminimce.

Elinizdeki işlemci fiziksel olarak 4 farklı çekirdek içerdiği için, yazılımlar vasıtası ile diğer çekirdeklere de tam güçte atama yapamazsınız.

Yine de, yazılım çalışırken CTRL + ALT + DEL yapıp, Görev Yöneticisindeki "İşlemler" sekmesinden, yazılımın uygulama adını bulup, sağ tıklayıp, Benzeşmeyi Ayarla komutuna tıklayın.

Ardından çıkan pencerede tüm çekirdeklerin seçili olduğundan emin olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.