Şimdi Ara

3.Yıl Mezuna Kalacaklar/Kalmayı Düşünenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar,malumunuz LYS sonuçları bugün açıklandı,ben 3.yıla tıp hayali için kalmayı düşünüyorum,benim gibi düşünceleri olan kişiler var mı? Birbirimize destek olup,nasıl bir program izleyeceğimizi tartışabiliriz .
    Aslında kendimden bahsedeyim, 2015 yılında Ankara'nın zamanın en yüksek SBS puanlı anadolu liselerinden birinden mezun oldum fakat sağlık problemlerim nedeniyle 2015 yılında LYSlere giremedim, bu yıl ise tam olarak kendimi veremediğim,konsantre olamadığımdan dolayı 28k sıralama ile 3.yıla bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantid -- 18 Temmuz 2016; 20:03:46 >

• Hayatının hatalarından biri olacağını düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kalma ama sen bilirsin

• sağlık problemlerinizden dolayı geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun,Hayatının hatası diye düşünme sakın.belki de hayatının en doğru kararı olur.(inşallah) elinizden geleni yapın.tıp için değer:)

• woineer W kullanıcısına yanıt
    Aslında neden bahsettiğinizi anlayabiliyorum fakat dediğim gibi , çok uzun süre tedavi gördüm ve bu süre zarfında hem psikolojik hem fizyolojik olarak baya yıprandığımdan dolayı bu geçen 2 yılda pek bir şey yapamadım,en azından 4 elle sarılıp bir kere olsun denemek istiyorum.
  • Hocam ben de 3. Yila kalicam ilk sene 120 bin bu sene 96 bindeyim. Sayisalciyim. 2 sene boyunca sinava calismadan girdim. Hedef 15k

• quote:

Orijinalden alıntı: sikildim artik

Hocam ben de 3. Yila kalicam ilk sene 120 bin bu sene 96 bindeyim. Sayisalciyim. 2 sene boyunca sinava calismadan girdim. Hedef 15k

Hocam gönlünüzden geçen gibi olsun,inşallah seneye burada görüşürüz pişman olmayarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Kez mezuna kalmak
    3 yıl önce açıldı
    10 binden mezuna kalmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaveylavaveyla

sağlık problemlerinizden dolayı geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun,Hayatının hatası diye düşünme sakın.belki de hayatının en doğru kararı olur.(inşallah) elinizden geleni yapın.tıp için değer:)

Çook teşekkür ederim desteğinizden ötürü :)
  • Atlantid kullanıcısına yanıt
    ne demek rica ederim :) ben de bu sene mezundum ve sıkıntılı bir seneydi.az çok anlayabiliyorum.bir sıkıntınız olursa ben buradayım:)

• Ben de düşünüyorum hocam. Geçen sene 70k, bu sene 31k
  • ashotinthedark kullanıcısına yanıt
    Hedefiniz kaç k hocam
  • sağlık vs durumları buna dahil değildir bence.Yapabildiğinin en iyisini yaptığına eminsen kalma ama daha iyisini yapacak potansiyelin varsa kalmamak korkaklık olur yol verirsin başkalarına
  • mezuna kalmıyorum ama sözelde ilk 100 denicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 19 Temmuz 2016; 11:31:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • derece yapcak bir hava sezdim sende :D
  • Bende düşünüyorum ilk yıl 70k bu yıl 25k kalmalimiyim sizce yoksa muhendislikmi tercih edilmeli

• Ben gerçekten ne yapacağımi bilmiyorum. İlk sene 69k bu sene 34k oldum ve gerçekten çok çalıştığına inanıyorum. Bu sonucu hiç bekleme mistik. Ailedeki herkes bir yıl daha diyor ama artık ne kendime güvenim kaldı ne de 3.seneye . Ama tıptan başka bir şey de düşünemiyorum. Geçen seneye göre kimyaya daha çok çalısmama ragmen kimya netim daha düşük geldi hatam nerde anlamıyorum çalısmama rağmen neden olmadı aklım almıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fullmooon -- 19 Temmuz 2016; 11:46:10 >
  • Hocam geçmiş olsun öncelikle ben de 26K oldum şimdi ne yapıcam bilmiyorum belki eczacılık düşünürüm diyorum ama tıp ve diş istiyorum bi yandan da napcam bilmiyorum valla tam karar vermedim

• quote:

Orijinalden alıntı: fullmooon

Ben gerçekten ne yapacağımi bilmiyorum. İlk sene 69k bu sene 34k oldum ve gerçekten çok çalıştığına inanıyorum. Bu sonucu hiç bekleme mistik. Ailedeki herkes bir yıl daha diyor ama artık ne kendime güvenin kaldı ne de 3.seneye buçuk. Ama tıptan başka bir şey de düşünemiyorum. Geçen seneye göre kimyaya daha çok çalısmama ragmen kimya netim daha düşük geldi yatak nerde anlamıyorum çalısmama rağmen neden olmadı aklım almıyor..

Hocam aynı durumdayız ben de hiç böyle bi sonuç beklemiyodum ailecek şok olduk valla. 2015'te 57K bu yıl 26k oldum, ailem tıp ve dişi ne kadar istediğimi biliyolar o yüzden 3. seneye kal diyolar ama bilmiyorum nolcak

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Beni en çok uzenbu kadar emeğimin boşa gitmesi. Dışarı çıkmadım kaç kitap bitirdim ve şimdi yine aynı konuları çalışmak önümde dağ gibi duruyor ve gelecek sene de yapamazsan mahvolurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fullmooon

Beni en çok uzenbu kadar emeğimin boşa gitmesi. Dışarı çıkmadım kaç kitap bitirdim ve şimdi yine aynı konuları çalışmak önümde dağ gibi duruyor ve gelecek sene de yapamazsan mahvolurum.

Benim durum da aynı şekilde hocam ya malesef. Çalışırım çabalarım yine olmaz diye korkuyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.