Şimdi Ara

3 Yıllık Lys Ygs Bağımlısıyım Sorularınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben konulardan çok sınav ilgimi çektiği için ve araştırma yapmayı sevdiğim için her türlü yardımcı olmak istiyorum şöyle özetliyim kendimi ilk yılımda tıp için çalışıp 32 bin civarında kaldım sonra ise mezuna kalıp çalışacağımı varsayarak mezuna kaldım ve 50 binlere kadar düştüm ve 2 yılımda makine muhendisliği bölümüneyerleştim ve tabiki bırakmadım bu yılda kendime hukuk hedefi koydum amacım aslında kazanıp gitmekte değil tam olarak sadece eğlence bi nevi her turlu sorunuzu sorabilirsininz

• İptal sorularda o soruyu işaretleyenemi puan veriliyor yoksa o bölümden herhangi bir tane işaretleyene mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o soru tamamen doğru kabul edilir o sınava giren her kişiye
  • 2014 ile 2016 ygs'yi kıyaslar mısın? Sence bu seneki sıralamalar hangi yıla yakın olur?

• yilmazdogantr Y kullanıcısına yanıt
    1 siralamalar hangi seneye benzer

2
    Türkçe 32 8
    Mat 28 8
    Sos 13 4
    Fen 36 3
    Bu netlere ygs 1 ve 2 tahmini kaç k gelir

• Geçmiş olsun sıralama konusuna dönüşecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutsal Kitap

Geçmiş olsun sıralama konusuna dönüşecek

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmazdogantr

o soru tamamen doğru kabul edilir o sınava giren her kişiye

YGS-LYS bağımlısıyım demişsiniz de verdiğiniz bilgi yanlış.

ÖSYM kılavuzuna göre iptal edilen sorunun olduğu testte en az bir tane işaretlemesi bulunan adayların sorusu doğru kabul edilir şeklinde bir ifade geçiyor.
  • Bence bu yil 2013 tarzi bi sinavdi siralamalar bence cok belirsiz yani lysnin hic bu kadar onem kazandigi bir yil daha olmamisti bence muthis yigilmalar ve bunlari lys cozecek
    Birde bu arada evet o alanda bir soru en az isaretlemek lazim onu unutmusum arkadasa teşekkürler ozellikle uslubu icin ayrica makine muhendisligi dusuneerede yardimci olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazdogantr -- 21 Mart 2016; 17:44:02 >
  • Bende makine veya bilgisayar düşünüyorum.ama yuzde 90 bilgisayar seçeceğim.geometriye nasil çalışmalıyız?

• Ygs kismin eğer kuvvetliyse direk oyalanmadan analitik konulara yonel eger makine yazarsan lys geometri gercekten cok onem kazaniyo pc yazarsanda lys mat kismi senin ana dilin gibi olur başarılar

• oooooo zenginiz bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzhnyvz -- 21 Mart 2016; 18:19:21 >
  • Nasil yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.