Şimdi Ara

30.000 Civarı karar veremedim. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç için bütçe en fazla 30.000 olacak. Bir kaç araç arasında kararsız kaldım.

1- 2004 model golf5 1.6fsi 56.000 km'de ve temiz kullanılmış. Fiyatı: 24.500 TL
    2- 2006 model golf5 1.6 düz motor 46.000 km'de ve bu da çok temiz durumda. fiyat: 29.750 TL link
    3- 2008 model corolla d-4d 155.000 km'de ve en azından içi temiz gözüküyor. fiyat: 31.250 TL link

Alacağımız araba aile arabası olacak. Benim niyetim toyota almak ancak km'si yüksek olduğu için tereddüt içindeyim. Golf'e gelince fsi alıp ldi lpg dönüşümü de yaptırabilirim diye düşünüyorum, 1.6 düz motorda ise sanırım en kolayı olacak zaten lpg takılı ve sorunsuz. Yardımcı olabilirseniz çok çok sevinirim. Bir de siz golf ve corolla arasından hangisini tercih edersiniz. En azından bir fikir belirtin lütfen :)

• FSİ motorlarlara lpg tam uyumlu değildi diye biliyorum.... Diğer 1.6 motor lpg'ye tam uyumluydu...Bence Ford FOCUS'a bakın...
  • 3 model dışında bir alternatif olarak passat önerebilirim o bütçeye. Aile arabası dediginiz için sedan araç daha iyi olur. Bende golf vardı passat 1.6 lpg'li 2005 exclusive aldım, donanım olsun arka diz mesafesi olsun bagaj olsun çok hoş. Bana göre tek handikapı motorun kasaya göre zayıf kalması, her güzelin bir kusuru olur aynı donanım 1.8t ya da 1.9tdi 35 bin ve üstü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.