Şimdi Ara

30-32 Bin TL. Arası 21 yaşında Öğrenciye gidecek araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler cümleten. Ağustos ayında 206 1.4hdi aracımı pert ettikten sonra yeni bi araç alma ihtiyacı doğdu. Bu ay içinde bi araç düşünüyoruz, fakat açıkçası çok kararsız , kaldım. Sağlam, makul yakıt harcayan, birazda kaçarsa iyi olur tabi Bu özelliklerde bi araç bakıyorum ama ilk aklıma gelenler Corsa 1.3 90-95 hp dizel, Civic 2008 falan, Fiesta 1.4-1.6 hdi. Başka öneriniz varsa çok büyük sevaba geçersiniz

-Güvenlik
    -Orta seviyede performans (Uyutmasın beni yolda)
    -Yılda 20.000 Km'den aşağı yol yapmadığım için yakıtta önemli.
    -Tip önemli (Genç adamız sonuçta )
    -İkinci elde satmakmış falanmış uğraşmam en aşağı 3 sene binicem alacağım araca bu yüzden km ve model yılı makul olabilir
    -Kasa tipi Farketmez ama sedan araçlar daha pasif kalıyor

Şimdiden teşekkür ederim, iyi geceler.

• Hocam performans olarak 206 1.4 HDI seni memnun ediyor muydu önemli soru bu Bende de 207 1.4 HDI var uyutuyor performans olarak insanı. Ekonomi tavan ama performans pek az PSA motorları arasında 1.6 seçimi yapmalısın bana sorarsan. Yani Fiesta bakıyorsan 1.6 al ki motor değişsin en azından kullandığından daha performansı olur. Yakıt olarak küçük bir fark olur.

Corsa D diyorsan memnun edebilir sonuçta Multijet'den olma bir CDTI motor var. Kasa hafif iyi bir gidişi olsa gerek.

Civic burada daha mantıklı ki araç değiştirmenin bir mantığı olarak hem sınıf artar hem performans olarak daha iyi bir seviye yakalanır. LPG'ye sıcak bakıyorsan da iyi bir seçim olabilir tabi temizini bulmak sorun.

Ben ayrı olarak araç modeli yazmayayım şimdi ama yorumlarım bu hangi aracı alırsan al iyi araştır 2. el ile 3 ay haşır neşir olan biri olarak çok pislik çıkıyor.

• 206 hafifti bi nebze mutlu ediyordu ama ondan önce otomatik 125 hp civic vardı onu bile aratıyordu. Lpg için endişelerim var açıkçası ailemde karşı ama mecbur kalırsam binerim. Açıkçası araçta esp falan olsun istiyorum -malum 206da abs bile yoktu- ama açıkçası çok kararsızım, farklı modellerede açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Corsa D diyorsan memnun edebilir sonuçta Multijet'den olma bir CDTI motor var. Kasa hafif iyi bir gidişi olsa gerek.

hocam 1.3 Corsa ı sakın kasa hafif iyi bir gidişi olsa gerek düşüncesiyle almayın yol tutuşu + türkiye yollarındaki çukurlardan geçişleri falan gibi faktörleri güzel araç dizel performansının yanında az da yakıyor ama aracı az daha araştırırsanız fark ediceksiniz biraz hantal bi araç 0-100 km de yanlış hatırlamıyosam 13-14sn gibi rakamlarda buluyordu

• konu takip
  • Bunlardan farklı olarak Fiat Punto 1.4 tjet önerebilirim 120 ps gücü gayet yeterli tabi bunu sağlayan arkasındakı abarth teknolojisi , yakıt konusuna gelince gayet makul ve az yakıyor ben lpg ye ihtiyaç duymamıştım yeterlı görmessen chip tuningle 146 ps ye çıkartır keyfıne bakarsın hemde 4-5 bin lira cebinde kalır bence bir düsün parça,tamiri kolay,servis cok tjetlerin yaygın olmamasının nedenide 1.3 mjetlerin varlığıdır aşşağı yukarı aynı fiyata geldiği için dizelini alırlar genelde, çok konforlu değil ama coupe tarzı bi görünüşü var rahat 2-3 sene binersin, eğer istemem diyosanda fiesta 1.4 TDCİ önerimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryturk14

Bunlardan farklı olarak Fiat Punto 1.4 tjet önerebilirim 120 ps gücü gayet yeterli tabi bunu sağlayan arkasındakı abarth teknolojisi , yakıt konusuna gelince gayet makul ve az yakıyor ben lpg ye ihtiyaç duymamıştım yeterlı görmessen chip tuningle 146 ps ye çıkartır keyfıne bakarsın hemde 4-5 bin lira cebinde kalır bence bir düsün parça,tamiri kolay,servis cok tjetlerin yaygın olmamasının nedenide 1.3 mjetlerin varlığıdır aşşağı yukarı aynı fiyata geldiği için dizelini alırlar genelde, çok konforlu değil ama coupe tarzı bi görünüşü var rahat 2-3 sene binersin, eğer istemem diyosanda fiesta 1.4 TDCİ önerimdir.

Hocam punto düşünmüyorum açıkçası.

Corsa için 90 yada 95hp olanlara iyi diyorlar, yazılım atılacak turbo araç alınırsa.

Bu arada çaktırmadan yukarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40-47 bin arası araç tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turbo araca yazılım sıkıntı çıkartabilir ehil kişilerce yapılması gerekir dikkatli ol bu konuda emülsiyon değerlerinede dikkat etmek lazım sonuçta muayneye girecek araban corsa için söyleyeceklerim güzel araba az yakıyor ama bana motor hafif sağır vesüspansiyonu sert gibi geldi yolda ne varsa arabada hissediyosun esp olmasına rağmen bazen savurmalar yasayabiliyosun gerçi bu sadece corsaların değil alt orta sınıf tüm opellerin sorunu dedediğim gibi bence seçimini fiestadan yana kullan al ford ol lord
  • Mesajımı düzenleme gereği hissettim.
    Peugeot ya alışık olduğunuzu farzederek size 207 1.6 hdi ya da 308 hdi öneririm 32 bine bulunabilir.
    Hiç olmadı Citröen C4 hdi modelinede bakabilirsiniz 2010-2011 modeller var 32 bin tl ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugrakutuk -- 5 Mart 2013; 12:07:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18buru

Mesajımı düzenleme gereği hissettim.
    Peugeot ya alışık olduğunuzu farzederek size 207 1.6 hdi ya da 308 hdi öneririm 32 bine bulunabilir.
    Hiç olmadı Citröen C4 hdi modelinede bakabilirsiniz 2010-2011 modeller var 32 bin tl ye.

hocam açıkçası peugeot para verseniz almam şu saatten sonra kötü anılarım var 206 ile

Bütçe orta seviye olduğu için modeller az var ama yapılabilecek en iyi tercihi yapmayı istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NCL

civic hatch senin aradığın araba.
  • civic 1.6 vtec es
  • quote:

Bunlardan farklı olarak Fiat Punto 1.4 tjet önerebilirim 120 ps gücü gayet yeterli tabi bunu sağlayan arkasındakı abarth teknolojisi , yakıt konusuna gelince gayet makul ve az yakıyor ben lpg ye ihtiyaç duymamıştım yeterlı görmessen chip tuningle 146 ps ye çıkartır keyfıne bakarsın hemde 4-5 bin lira cebinde kalır bence bir düsün parça,tamiri kolay,servis cok tjetlerin yaygın olmamasının nedenide 1.3 mjetlerin varlığıdır aşşağı yukarı aynı fiyata geldiği için dizelini alırlar genelde, çok konforlu değil ama coupe tarzı bi görünüşü var rahat 2-3 sene binersin, eğer istemem diyosanda fiesta 1.4 TDCİ önerimdir.

Bu motorun üretimi durdumu acaba. Fiat ın sitesinde yok.

• Bmw e46

30-32 Bin TL. Arası 21 yaşında Öğrenciye gidecek araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

quote:

Bu motorun üretimi durdumu acaba. Fiat ın sitesinde yok.

Bu motor en son 2008 senesinde üretildi sonra motor 1.3 mjet karşısında tutunamadı tuketici aynı fiyata 1.3 dizelini alıyım kafasına girincede üretimi durdu değeri bilinmedi yani.

• Bence civic tam sana göre tip var performansı iyi lpgye uyumlu cok yakmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empoz3

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

hocam 1.3 Corsa ı sakın kasa hafif iyi bir gidişi olsa gerek düşüncesiyle almayın yol tutuşu + türkiye yollarındaki çukurlardan geçişleri falan gibi faktörleri güzel araç dizel performansının yanında az da yakıyor ama aracı az daha araştırırsanız fark ediceksiniz biraz hantal bi araç 0-100 km de yanlış hatırlamıyosam 13-14sn gibi rakamlarda buluyordu

Corsa hakkında çok iyi bilgilerim yok doğrudur hocam

• 1.8 civic hb düşük km'lerde bulursunuz bence kaçırmayın.
  • Bencede Civic alın.
  • Fiyat aralığımda mayajlı kasa 1.6 premium bulabiliyorum, tüpüde kendim taktırırım artık sanırım kararımı verdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.