Şimdi Ara

30-33bin arası benzinli otomatik araba ne alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • focus 2001 ghia otomobilimi geçen hafta sattım ve acil otomatik arabaya ihtiyacım var.23-24bin tl.ye 2. el honda jazz ve wolswagen pololara baktım ama piyasada hem temiz 2. el yok hem de temiz araba yok,herkes şark kurnazı olmuş!pert arabayı 24-25bin tlye kakalamaya çalışıyorlar

ve sıfır araba almaya karar verdim üstüne biraz para ekleyerek(sıfır faizle güzel kampanyaları var firmaların)

burdaki tecrübeli arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.Tercihlerim şunlar:

1- Benzinli olsun ama az yaksın lpg uyumlu olsun.
    2- Güvenli bir araç olsun,2 yaşında çocuğum var onun canını tehlikeye atmak istemem.
    3- İç konfor ve tasarım,şıklık ve aksesuar çok aramıyorum

Bu koşullarda önerebileceğiniz arabalar nedir?Bu paraya yıl sonu kampanyalarından fiesta,clio ve astra alabilirmiyim veya hangisini almalıyım???

• sürekli aynı mesajı yazıyorum: yaris'i bir inceleyin derim...
    bu ara herkes otomatik bakmaya başladı...
  • Ben eşime swift alcam. Bi bakin 35500e birakiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben veriyorum 33 000 e 0 km ayarında 3 haftalık araç
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-0-km-ayarinda-1-haftalik-acil-satilik-chevrolet-aveo-full-otm-103696050/detay

3 yıl dan 3 hafta eksik garantisi kaldı . herşeyi yepyeni. ev aldım ben binemedim sen bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hay2010

sürekli aynı mesajı yazıyorum: yaris'i bir inceleyin derim...
    bu ara herkes otomatik bakmaya başladı...

bu arabanın tipine bir türlü ısınamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapi

Ben eşime swift alcam. Bi bakin 35500e birakiyorlar

Bir ekleme daha yapacagim, yeni picanto otomatigini 31.500 e birakiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün ankarada renault ve hyundaiye gittim,deneyimlerimi aktrayım:

1- hesaplı otomatik alacaksanız renault'nun yanından geçmeyin!!!clio hatchbag otomatik sormaya gittim clio otomatik yok dedi,2013 marta kadar da olmayacak dedi satış temsilcisi!Megane HB vardı ve kampanyalı en son indirimli fiyat 41bin tl verdi! içine baktım aracın o fiyatı hak edecek hiç bir şeyi yok! Direksiyonu bile kütük gibi! Renault o fiyatlara o arabaları nasıl satıyor anlamıyorum!!! Ayrıca müşteriye ilgi ve kampanya falan yok renaultda!çok şımarmış renaultcu arkadaşlar!!!

2- Hyundai'da ilgi ve alaka güzeldi.Showrooma bütün arabaları koymuşlar.otomatik ccvt şansızman i20 34binden kampanyalı 31bin tl'ye kadar düştüler.i20'yi inceledim hiç de kötü bir araba değil!ancak 31bin tlye en boş modelini veriyorlar,sensörler falan hiçbiri yok,hava yastıkları da sadece 2 tane önde.Benim için bu arabanın tek dezavantajı içinin dar olması..2.5 yaşında çocuğumuz var ve ön koltuk arka koltuk arası mesafe çok dar...
    hyundai accent bule otomatik de en boş modeli 37bin tl fiyat verdiler...

genişlik aramayanlar için i20 tavsiye edebilirim,araba gayet şık ve euro ncapten güvenlik olarak 5 yıldız almış!kampanyalı 31-32bin tlye alabiliyorsanız kaçırmayın derim(Bana öğretmenler günü özel kampanyası yaptılar.Normalde en boş modeli 34bin tl bu aracın...)

Yarın da ford,chevrolet ve opel bayilerine gideceğim. Ama fiyat açısından çok umudum yok. Opel astra classic varmış 35-36bine ama easytronic vites olayı varmış bunlarda ve bir arkadaşım bu easytroniclerin sorunlu oldğunu söylemişti(Yarı otomatik oluyormuş bunlar)...

33000 tl ye aveo teklif eden arkadaşım o parayı sana vereceğime hyundai i.20ye brc tüp taktırıp 33bin tlye güle oynaya binerim,saolasın.....!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.