Bildirim
30-35 BİN ARASI ARAÇ ÖNERİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
temiz bi fluence al geç -
cruze, megane3, clio3, accent blue 1.4+lpg de olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang2007 -- 26 Mayıs 2017; 2:27:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mustang2007
cruze, megane3, clio3, accent blue 1.4+lpg de olur
o fiyata bana temiz bir megane3 bul hatta bir iki parça boyada olabilir. Bende sana 100 lira vereceğim bak buradan söz veriyorum sana. -
Cruze
2012 Megane Touch Plus Dizel
İlan No: 427872764
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-megane-touch-plus-dizel-427872764/detay para kalsın
Fiat Bravo al....
Meganemış,cliomuş boşuna paranada kendinede eziyet etme..
quote:
Orijinalden alıntı: Mustang2007
2012 Megane Touch Plus Dizel
İlan No: 427872764
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-megane-touch-plus-dizel-427872764/detay para kalsın
Kardeş verdiğin linkteki araba 274 bin km de
reflektiye yaparız üstad ama km sınırı koymadın
O paraya dizel alıp eziyet çekeceğine git taksi çıkması al daha iyi heö yarı paran cepte kalır. Memursun belli ki hergün işe gitmek için alıyorsun o zamanda benzin sürenezsin. Tüplü araç da ben önermem yani bol şans.
Hocam ben 2 ay oldu o fiyatlarda araç bakıyordum
26000₺ e Chevrolet lacetti aldım 1.6 fabrika çıkışlı brc lpg var 2010 model. Fiyat performans olarak bence iyi yoksa yukarıda yazılanlar gibi kilometresi kaç olduğu belli olmayan araçlar var. Tavsiye istersen benim baktıklarım c4 pejo 307 ve accent dizelleri idi. 98 model golf 4 32000 cekiyorlar ona göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X