Şimdi Ara

30 dakika cardio yeterlimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben suan kilo verme donemindeyim 1bucuk ayda 10 kg verdim ama bugun youtube de takilrken savas cebeci diye birinin cardiyo zaman kaybidir diye bir videosuna denk geldim sizce ne kadar dogru ben gunde 30 dk kardiyo yqpiyorum bu yeterlimidir cardiyo seklim salona girince 10 dk eliptik bisiklet sonra 10 dk kondisyon bisikleti sonra agirlik calismasina geciyorum agirlik bitince sopa ile donme mekik sinav falan en sonda 10 dk kosu bandinda yuksek tempo yuruyorum sizce bu yeterlimidir. Birde hiit cardiyo diye bisey duydum bunumu yapmaliyim faydalimidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oclinomel

Merhaba arkadaslar ben suan kilo verme donemindeyim 1bucuk ayda 10 kg verdim ama bugun youtube de takilrken savas cebeci diye birinin cardiyo zaman kaybidir diye bir videosuna denk geldim sizce ne kadar dogru ben gunde 30 dk kardiyo yqpiyorum bu yeterlimidir cardiyo seklim salona girince 10 dk eliptik bisiklet sonra 10 dk kondisyon bisikleti sonra agirlik calismasina geciyorum agirlik bitince sopa ile donme mekik sinav falan en sonda 10 dk kosu bandinda yuksek tempo yuruyorum sizce bu yeterlimidir. Birde hiit cardiyo diye bisey duydum bunumu yapmaliyim faydalimidir

ısınmak için kardio 30 dakika fazla bile sayılabilir...yağ yakımı için kardio min 45 dakika olmalı cünkü ilk 30-40 dakika sırasıyla yediklerımız sonra iç organlar etrafındaki yagları yakarız son olarak sıra 45 dakıka gibi bi surede derı altı yaglara gelır..tabıkı dakıkalar senın tempona gore degısebılır ama ortalamada durum bu ...iyi sporlar ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.