Bildirim
30 İŞ GUNU DOLDU ARKADASLAR BAKARMISINIZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yenisini talep edebilirsin -
evet yenisini vermek zorundalarquote:
Orijinalden alıntı: ThunderAndBlood
peki kvk yı mı arayıp bildiriyorum yoksa tuketici haklarını flan mı ?quote:
"Bugün 30.gün" demişsiniz ama bugün bayram. Nasıl 'iş günü' oluyor?quote:
Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar
evet yenisini vermek zorundalar
Alıntıları Göster -
arkadaşlar benim aldığım telefonda sorun vardı kvk ya yolladım telefona sadece sürüm atmışlardı hala sorun var şimdi tekrar versem para iade veya değiştirme hakkım var mı?quote:
Orijinalden alıntı: Kn0cKOuT
peki kvk yı mı arayıp bildiriyorum yoksa tuketici haklarını flan mı ?
Alıntıları Göster -
teslim ettiğim tarihten sonra 30. gun anlamında demiştim sure aşımı durumunda dogcak haklarımı sormak içinquote:
Orijinalden alıntı: Gny*
"Bugün 30.gün" demişsiniz ama bugün bayram. Nasıl 'iş günü' oluyor?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: bobo47
arkadaşlar benim aldığım telefonda sorun vardı kvk ya yolladım telefona sadece sürüm atmışlardı hala sorun var şimdi tekrar versem para iade veya değiştirme hakkım var mı?
telefonu ne zman aldın -
quote:
teslim ettiğim tarihten sonra 30. gun anlamında demiştim sure aşımı durumunda dogcak haklarımı sormak için
30 iş günü dolmadı mı yani? Her neyse. Garantiye verdikten sonraki 15. iş günü, verdiğin ürünle aynı özelliklere sahip bir başka ürünü sana vermek zorundalar; bunu talep edebilirsin. Talep etsene bi ne diyeceklermiş çok merak ediyorum. Daha bu maddenin uygulandığını görmedim de -
quote:
quote:
arkadaşlar benim aldığım telefonda sorun vardı kvk ya yolladım telefona sadece sürüm atmışlardı hala sorun var şimdi tekrar versem para iade veya değiştirme hakkım var mı?
telefonu ne zman aldın
27 eylülde aldım telefoncuya götürdüm teknik servise gitmesini söyledi gönderdim sadece sürüm yükselttiler boş zamanım olmadığı için uğraşamıyorum direk değişim talep etsek değiştiriyolarmı bu arada yaşım 16 daha önce yolladığımda benim adımı yazmışlardı gönderen kişi olarak -
İş günü hergün değildir arkadaşım . Pazarlar iş günü sayılmaz , tatiller iş günü sayılmaz onları çıkar bi daha say.quote:
Orijinalden alıntı: Paul Kleequote:
teslim ettiğim tarihten sonra 30. gun anlamında demiştim sure aşımı durumunda dogcak haklarımı sormak için
30 iş günü dolmadı mı yani? Her neyse. Garantiye verdikten sonraki 15. iş günü, verdiğin ürünle aynı özelliklere sahip bir başka ürünü sana vermek zorundalar; bunu talep edebilirsin. Talep etsene bi ne diyeceklermiş çok merak ediyorum. Daha bu maddenin uygulandığını görmedim de
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mutsuz Son
quote:
30 iş günü dolmadı mı yani? Her neyse. Garantiye verdikten sonraki 15. iş günü, verdiğin ürünle aynı özelliklere sahip bir başka ürünü sana vermek zorundalar; bunu talep edebilirsin. Talep etsene bi ne diyeceklermiş çok merak ediyorum. Daha bu maddenin uygulandığını görmedim de
15 işgunu doldu suan 25. gundeyim :D ayrıca o madde faso ve fiso ikilisinden ibaret :)
-
Bende genpaya vermiştim telefon değişim kararı çıktı ama 21 gün oldu halen haber yok telefondan.quote:
Orijinalden alıntı: Kn0cKOuTquote:
quote:
15 işgunu doldu suan 25. gundeyim :D ayrıca o madde faso ve fiso ikilisinden ibaret :)
Alıntıları Göster
-
quote:
kvk garanti kapsamındaki telefonumu garantiye verdim ve bugun 30. gün yarın yeni telefon talep edebiliyormuyum yada ne gibi bir hakkım doğuyo bilen varmı ?
Tüketici haklarına dilekce vermen lazım. Sonra onların incelemesi lazım. Falan filan böyle işliyor işler gidip yenisini alamıyorsun hemen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igneli -- 30 Kasım 2009; 13:13:26 > -
30 iş günü ortalama beş haftada dolar. Cumartesi ve pazar günlerini iş gününden saymıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: igneliquote:
kvk garanti kapsamındaki telefonumu garantiye verdim ve bugun 30. gün yarın yeni telefon talep edebiliyormuyum yada ne gibi bir hakkım doğuyo bilen varmı ?
Tüketici haklarına dilekce vermen lazım. Sonra onların incelemesi lazım. Falan filan böyle işliyor işler gidip yenisini alamıyorsun hemen -
quote:
Aynı Sorundan 3 Kere,Farklı Sorunlardan 5 Kere Servise Gönderdiginizde Para İadesi Veya Ürün Değiştirme Hakkınızı Kullanabilirsiniz. Telefonuzu Servise Göndermekten Kaçınmayın Bende Philips 768 vardı 300 Liraya Almıştım, Farklı Sorunlardan Servise 3 Kere Gitti Ve Son Gönderişimde Telefondan Yararlanamıyorum Ve Ücret İadesi Talep Ediyorum Dedim Ve 300 Liramı Geri Aldım. Telefonun Garantisinin Bitmesine 2 Ay Kalmıştı Bide Yani Telefonu 22 Ay Beleş Kullandım Demek Oluyo Üstüne 70 lira daha Ekleyip Philips X800 Aldım. Yine Aynı Taktiği Uyguluycam. Bunun Parasınıda Geri Alıp Üstüne Bir Miktar Para Ekleyip Baska bi Telefon Alcam
Edit:Üstteki Arkadasın Dediği gibi Bi Olay Yok. Yani En Azından Başarı Servis'de Öyle Bişey Olmadı. Tüketici Hakları Kendisi Mahkemeye Giriyo Bizim Adımıza.Siz Yeterki Ücret iadesi Veya Değişim Talep Edin Gerisine Karışmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 30 Kasım 2009; 13:19:23 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Sasuke_
quote:
Aynı Sorundan 3 Kere,Farklı Sorunlardan 5 Kere Servise Gönderdiginizde Para İadesi Veya Ürün Değiştirme Hakkınızı Kullanabilirsiniz. Telefonuzu Servise Göndermekten Kaçınmayın Bende Philips 768 vardı 300 Liraya Almıştım, Farklı Sorunlardan Servise 3 Kere Gitti Ve Son Gönderişimde Telefondan Yararlanamıyorum Ve Ücret İadesi Talep Ediyorum Dedim Ve 300 Liramı Geri Aldım. Telefonun Garantisinin Bitmesine 2 Ay Kalmıştı Bide Yani Telefonu 22 Ay Beleş Kullandım Demek Oluyo Üstüne 70 lira daha Ekleyip Philips X800 Aldım. Yine Aynı Taktiği Uyguluycam. Bunun Parasınıda Geri Alıp Üstüne Bir Miktar Para Ekleyip Baska bi Telefon Alcam
Edit:Üstteki Arkadasın Dediği gibi Bi Olay Yok. Yani En Azından Başarı Servis'de Öyle Bişey Olmadı. Tüketici Hakları Kendisi Mahkemeye Giriyo Bizim Adımıza.Siz Yeterki Ücret iadesi Veya Değişim Talep Edin Gerisine Karışmayın
Daha 1 ay olmadı bu olay başımıza geleli
-
bayramlar iş günü değildir.Bu haftada geçsin hala vermezlerse o zaman davranabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: igneliquote:
Orijinalden alıntı: _Sasuke_
quote:
Daha 1 ay olmadı bu olay başımıza geleli
Alıntıları Göster
Eğer bayramda çalışmak için özel izin aldılarsa onu bilemem.
-
quote:
quote:
quote:
Ben telefon talep ettim ayni ozelliklere sahip bir telefon verdi genpa.
-
3 kasımda telefonumu kvk ya verdim.lcd ekranı catladı diye.yapın bunu dedim.ayın 10unda aradılar.Garanti kapsamına girmiyor bu gelin alın dediler.Ama ben bu adamlara demiştimki, onarın siz bu telefonu...Bende biliyorum garantiye girmedigini.hem 7 günmü sürer garanti kapsamı dışı oldgunu anlamak..11inde tekrar işleme koydular.hala parça bekliyorlarmış.1 aydır deli ettiler beni.30 iş günü doldugunda hala parça bekliyoruz falan derlerse gidip çökecem üzerlerine..quote:
Orijinalden alıntı: Sirigmusquote:
quote:
quote:
Ben telefon talep ettim ayni ozelliklere sahip bir telefon verdi genpa.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- acun medya maaşları ekşi
- küçükken kuzenle yapılan
- macbook şarjda kullanmak zararlı mı
- macfit taahhütlü üyelik iptali
- asil hayvanlar
- penis nakli
- exxen filmleri
- bim para sayma makinesi
- telegram indirim kanalları
- black friday ne zaman 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X