Şimdi Ara

30 Megabit İnanılmaz Hız !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar... (Lütfen Sonuna Kadar Okuyunuz.Tamamen Başımdan Geçmiş Bir Olay.Sıkıntı Verici Polemik veya Benzeri Cümle Yoktur)

ADSL Tipim : Uydunet/Kablonet 512 Kbps Hızında Basit Bir Modem :D

Yanlız Bazı Günlerde Kafayı Yediği Oluyor. Bakınız Video Eklemiş Bulunmaktayım :

https://www.youtube.com/watch?v=y-T2KARSofc

Birgün LimeWire Adlı Programdan Mp3 İndiriyodum.LimeWire'de Bu Hıza Dayalı İndirme Hızı En Fazla 50 KB Olarak Gördüm.Birgün Bu Hızın 500/600/700 Olarak Saniye Başına 100 KB Arttığını Gördüm ve Şok Oldum.Hatta Düşündüm Biri Benim Makinememi Bağlandı veya LimeWire Benle Oyun mu Oynuyo Diye :D Neyse Kafama Takmadım Şakadır Bu Diye Allem Kullem Ettim.Sonra Youtube'den Video İzledim.Şimdi Normalde Youtube'de Kaliteli Bir Video'da Donma Problemleri Yaşarım Haliyle.Hele Hele HQ Tuşuna Bastığımda 1 Dakikalık Video için Neredeyse 5 Dakika Bekletirim Dolsun Diye :D Ama O Gün Çok Farklıydı.Bir Anda Youtube Önüme Açıldı İnanılmaz Bir Hız Vardı.Bu Hızı Tek Gözlü Ananem Bile Farkederdi :D O Derece Bir Hız.Bir Video Açtığımda Sanki O Videoyu Beklettim Hazır Hale Getirmişim Gibi Bir Anda Sonuna Kadar Dolmaya Başladı.Gözlerime İnanamadım :S Zannettim Evdekiler Bana Bi Süpriz Yaptı :D Halbu ki Onların Net ile Hiçbir Alakaları Yoktu.Daha Sonra Titremeye Başladım Bu Bir Şaka Gibisinden ki Görünürde Herşey Normal idi.Modemin ışığının Aynı Hızda Yanıp Sönmesine Kadar Herşey Normaldi Fakat Hız Akıl Almaz Şekildeydi.Daha Sonra Hiç Yapmadığım Birşeyi Daha Doğrusu Yapmaya Cesaret Edemediğim Şeyi :D Yani Bir DVD Film İndirmeye Karar Vermiştim.O Zaman Hız Teşhisini Koyucaktım.3 GB'lik Zor Ölüm 3 Adlı Filmi İndirmeye Başladım Fakat Oda Ne ? 3.40 MB / Saniye Başına Bir Hızla Karşı Karşıyaydım.Yani Bir İnsan Evladına Kavuşurken ki Sevincin Kopyası Bendeydi O Gün :D Allah'ım Dedim Keşke Zaman Dursa Hep Böyle Bir Hız Olsaydı.Aslında 24 Bit TurboNet Mevcut Fakat Aylık Masrafıda Baya Bi Turbo :D Hele ki Bu Kriz Döneminde Epeyi Bi Turbo :D Velhasıl-i Kelâm O Gün Çok Mutluydum.Taa ki Birkaç Saat Sonra İnternet Kesilip Gelene Kadar.Sonra 1 Megabit 1 Megabit Hız Düşmeye Başladı.Speedtest Yapıodum Her Dakika Hız Düşerken Sanki :D Canımdan Bir Parça Eksilir Gibiydi :D:D:D Neyse Günler Geçti ve Dün Gece Yine Bu Hızla Karşı Karşıyaydım.Gece 12 'de Başladı Sabah 9 Sularında Yine Düşmeye Başladı..

Arkadaşlarım Şimdi Bu Nasıl Birşeydir ? Yani Mantığı Nedir Ben Kurcaladım Fakat Bir Sonuç Elde Edemedim.Hayır Arıza Vardır Belki Yanlış Yönlendirme Yapmıştır Telekominikasyon Şirketi Diye Düşündüm Ama 2.ci Kez Başıma Gelince Burda Bi Gizemli Sır Olduğunu Farkettim veya Bana Öyle Geliyo Sanırım :S Bu Konuda Bana Yardımcı Olabilirmisiniz.Hepinizin Fikirlerinin Bana Ait Ayrı Bir Penceresi Olucaktır. İlgileriniz İçin Şimdiden Çok Teşekkür Ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xairosk -- 22 Mayıs 2024; 3:7:39 >

• Hatları denedikleri yolunda söylentiler var. Ne kadar doğrudur bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Hatları denedikleri yolunda söylentiler var. Ne kadar doğrudur bilemem.
    Uydunet uzun zamandır yaklaşık 1.5 yıldır hatları deniyor. Bazı şansı kullanıcılara denk geliyor böyle şeyler. Farklı birşeylerin arayışı içindeler göründüğü kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Uydunet uzun zamandır yaklaşık 1.5 yıldır hatları deniyor. Bazı şansı kullanıcılara denk geliyor böyle şeyler. Farklı birşeylerin arayışı içindeler göründüğü kadarıyla.

Alıntıları Göster
    evet forumda uydu net kullanan bazı arkadaşlarında başına gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokinto

evet forumda uydu net kullanan bazı arkadaşlarında başına gelmiş.

Alıntıları Göster
    valla onun üstünde çalışıyorum bende. bugün hız 10mbite kadar çıkınca araştırmaya karar verdim. ip ile ilgili bi durum söz konusu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

valla onun üstünde çalışıyorum bende. bugün hız 10mbite kadar çıkınca araştırmaya karar verdim. ip ile ilgili bi durum söz konusu bence.

Alıntıları Göster
    Doğrudur. 2 sene önce ben de 1mbit kablonet bağlatmıştım ve benim bölgenin az yoğunluğundan mıdır yoksa benim şansımdan mıdır bilemem ama 20mbit olarak kullanıyordum. Saniyede 1.5mb download yaptığım zamanları bilirim. Kablonet yani uydunet böyle hat denemesi yapar, doğrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: aderanc

Doğrudur. 2 sene önce ben de 1mbit kablonet bağlatmıştım ve benim bölgenin az yoğunluğundan mıdır yoksa benim şansımdan mıdır bilemem ama 20mbit olarak kullanıyordum. Saniyede 1.5mb download yaptığım zamanları bilirim. Kablonet yani uydunet böyle hat denemesi yapar, doğrudur.

Alıntıları Göster
    arada cikiyor böyle durumlar sanirim ya test amacli ya da orada oturan adamın cani sikilio kafasına göre birseyler denio :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuBBa123

arada cikiyor böyle durumlar sanirim ya test amacli ya da orada oturan adamın cani sikilio kafasına göre birseyler denio :)

Alıntıları Göster
    Şans diyelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Şans diyelim...

Alıntıları Göster
    bende de inanılmaz bir yavaşlık var, benden alıp sana veriyorlar herhalde :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: soner_soner

bende de inanılmaz bir yavaşlık var, benden alıp sana veriyorlar herhalde :))

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_33321565/mpage_1/f_/key_//tm.htm#33321565
    Acalı yuzyıllar olmus bir konu
    Yaklasık 1 hafta once gene denk geldim bu hızlara

• quote:

Orijinalden alıntı: Reyftn

http://forum.donanimhaber.com/m_33321565/mpage_1/f_/key_//tm.htm#33321565
    Acalı yuzyıllar olmus bir konu
    Yaklasık 1 hafta once gene denk geldim bu hızlara

Alıntıları Göster
    Yorumlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar.Malum İnsan Düşünüyo Nedir Bu Hız Diye Endişelenilicek Bişey Değilmiş :D xD

• quote:

Orijinalden alıntı: xairosk

Yorumlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar.Malum İnsan Düşünüyo Nedir Bu Hız Diye Endişelenilicek Bişey Değilmiş :D xD

Alıntıları Göster
    valla süpe rolmuş ysaa senin adına sevindim ama sonu kötü bitmiş üzüldüm sonrasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

valla süpe rolmuş ysaa senin adına sevindim ama sonu kötü bitmiş üzüldüm sonrasında

Sorma ya kardeşim :D canımdan can aldı xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: xairosk

quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

Sorma ya kardeşim :D canımdan can aldı xD

Alıntıları Göster
    Hatları deniyorlarsada bana bir kere bile rastlamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hightechx

bana 4 kere denk geldi 3 sefer 4mb oldu hız 1 seferde 30mb oldu 30 dakka sonra falanda 10-15mb arasında kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: romulus70

quote:

Orijinalden alıntı: hightechx

bana 4 kere denk geldi 3 sefer 4mb oldu hız 1 seferde 30mb oldu 30 dakka sonra falanda 10-15mb arasında kaldı

Alıntıları Göster
    hiza bakarmisiniz akillara zarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 16 Şubat 2010; 1:30:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

sitenin atasıdır bence bu modemin zaten 42-43mbyi destekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: romulus70

quote:

sitenin atasıdır bence bu modemin zaten 42-43mbyi destekler

Alıntıları Göster
    ee yani tamamen hayal ürünü bisey..speed test sapittida bi ara..ama olsun hayal etmeside güzel caniim ;)

• quote:

ee yani tamamen hayal ürünü bisey..speed test sapittida bi ara..ama olsun hayal etmeside güzel caniim ;)

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: algkmn

Alıntıları Göster
    bendede geçen ay olmuştu 10 mbit aldım akşama kadar sora rüya bitti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.