Şimdi Ara

30 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizcede çok ezik bir durum değil mi  30 senede bir tane kızdan bile talep görmedim nedenide çirkin ve kısa boylu olmamla alakalı 14 kere reddedilincede özgüvenim iyice sfırılandı 1 kere geldiğim şu hayatta ezik ve yıkık olarak yaşıyorum.

• yalnızlık allaha mahsustur

• Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt

öylede bu yaşta edineceğim hiç bi ilişki 21-22 yaşındaki gibi heyecanla olmicak

• Gölcüklü4123 G kullanıcısına yanıt

hiç olmadığı için o hissi de bilmiyosun hocam nası eminsin bu kadar 

• Ben de 30 yaşına kadar uzaya çıkamadım. Ne yapalım yani? Benim de derdim bu.

• ulan ben de bana yazan kıza postayı koydum gönderdim bu gidişle senin gibi olacağım zaten 2 aydır psikolojik olarak travma yaşıyorum sesim çıkmıyor velhasıl kelam iyi değilim

• 3 ay içinde bul, evlen.
  • gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Bende arkadaşla aynı durumdayım yaş 26 hiç bi kızda bana yürümedi

• 35 yaşinda olmadi aglayalimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 7 Eylül 2024; 1:38:1 >
  • 17 yaşında hiç olmamasını garipsiyodum daha kötü durumda olanlar varmış
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Hocam o yaşa kadar nasıl dayandınız şimdiden yalnızlıktan kafayı yicem

• meraktan1313 M kullanıcısına yanıt

Tipin ve boyun ortalama ve ortalama altıysa,sosyal ve girişken biri değilsen ağzın laf yapmıyorsan olması imkansız gibi bir şey bide seçiciysen hepten imkansız

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    Tipim orta boyumda orta ama pek kızlarla konuşmuyorum ondan heralde yanlızım. Hep ilk adımı bizmi atmak zorundayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meraktan1313 -- 7 Eylül 2024; 12:23:43 >
  • Benimde hiç sevgilim olmadı hep arabam dost oldu bana aramızda özel bir bağ var.. arabam avuttu beni..

• quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

Benimde hiç sevgilim olmadı hep arabam dost oldu bana aramızda özel bir bağ var.. arabam avuttu beni..

Bu arada arabamda bana iş hayatımda çok yardımcı oldu.. ortağım benim..hep beraber takıldık..

• Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt

İyi bari hocam bari araban olmuş benim arabamda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: enesbaba0641

İyi bari hocam bari araban olmuş benim arabamda yok

Şöyle yapalım kazan para çalış bir yerde al bi vosvos al bir Converse Chuck Taylor al bir kot ceket al bir kot gömlek bir tanede jin al (pantolon) sonra çık dışarı gez en sevdiğim zamanda yağmurlu sürüş benim aç kaloriferi sıcacık takıl dostum..

• meraktan1313 M kullanıcısına yanıt

Yakışıklıysan kızlar geliyor ama ortalama ve ort altıysan maalesef iş sende bitiyor

• Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt

Arkadaşlarımın anlattığına göre öyle

• Eziklik değil hocam bu devirde en iyisi yalnız olmak. Ciddi bişi arıyorsan görücü usulunde bulursun, flört olarak bulamayacaksın en temizinin 10 tane exi var mundar etmişler, eğlence arıyorsan da zaten adres belli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.