Şimdi Ara

300 ytl limitli ekran kartı önerileri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, daha önce üzerine çok yazılıp çizilien 9600gt, 4830 ve 4850 kartları arasında kaldım.
    almayı düşündüğüm marka ve modeller aşağıda yazılı, öneri ve düşüncelerinizi acilen bekliyorum

Zotac 9600GT 1GB
    Sapphire HD4830 512 MB
    Saphhire HD4850 512 MB

tek endişem sapphire'in 4830 ve 4850 üzerinde kullandığı soğutma sisteminin basitliği. umarım benim için bir problem yaratmaz.
    Ayrıca 8800gts gibi kartları önerecekler için eklemeliyim;
    460w FEEL PSU'um var, 3 adet 120mm, 1 adet 140mm fanım var, ayrıca E5200'ü 266 x 12,5 a oc li olarak kullanmayı planlıyorum. Bunları göz önünde bulundurursanız çok sevinirim.
    Sadece GPU değil, marka olarak da kaliteli almak istiyorum.
    şimdiden teşekkürler.

• Sapphire 4830'un soğutucusu hakkında ne kadar bilgiye sahipsin ki basit diyorsun ?
  • o fiyata 4850 zor ben olsam 4830 alırdım markayıda palit seçersen çok rahat edersin o kartların zaten ısınma sorunu yok bide üstüne palit alırsan hiç ısınmaz overclockla zaten hemen hemen hd 4850 yaparsın o kartı. 9600gt zaten ikisininde rakibi dill
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

o fiyata 4850 zor ben olsam 4830 alırdım markayıda palit seçersen çok rahat edersin o kartların zaten ısınma sorunu yok bide üstüne palit alırsan hiç ısınmaz overclockla zaten hemen hemen hd 4850 yaparsın o kartı. 9600gt zaten ikisininde rakibi dill
    Alabiliyorsan 4850 olmazsa 4830 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: strafor

Alabiliyorsan 4850 olmazsa 4830 .

Alıntıları Göster
    Sapphire 4830' un Soğutmasına kimse basit diyemez.çünkü bende Daha dün aldım ve Direk GTA 4' ü High kalitede yaklaşık 5 saat oynadım ve sıcaklığın 38 dereceyi geçtiğini görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Sapphire 4830' un Soğutmasına kimse basit diyemez.çünkü bende Daha dün aldım ve Direk GTA 4' ü High kalitede yaklaşık 5 saat oynadım ve sıcaklığın 38 dereceyi geçtiğini görmedim.

Alıntıları Göster
    Sen herşeyden önce bir PSU al FEEL psuları en dandik psudur.460W ise o 360W ile çalışıyodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

o fiyata 4850 zor ben olsam 4830 alırdım markayıda palit seçersen çok rahat edersin o kartların zaten ısınma sorunu yok bide üstüne palit alırsan hiç ısınmaz overclockla zaten hemen hemen hd 4850 yaparsın o kartı. 9600gt zaten ikisininde rakibi dill
    quote:

Orjinalden alıntı: fero01

sapphire 4850'yi 304 lira / 6 taksit ile buldum, fakat 4830'u da 219/5 taksit ile buldum, oc ile elbette 4850 seviyesine getirilebilir ama oc siz olarak kullansam güç tüketimleri arasındaki fark çok olur mu, hatta idle ve full-load değerlerini bilen varsa şahane olur :)

feel PSU'dan çok memnunum arkadaşım, ama imzandan hurricane kullandığını görmekteyim. hurricane'lerin üzerinde gelen PSU'lardan çok şikayet var piyasada. HurricaneII ve Feel' in Hurricane'den sonra çıkan diğer modellerinde, kimi tanıyosam memnun kalmış. Ben de memnunum, PSU'ya yatıracak param da şu an için yok zaten.
    Dediğim gibi 110-140w arasında güç tüketen bi ekran kartına ihtiyacım var o kadar. araştırdığım kadarıyla 4830 bu aralıkta ama 4850 hakkında bi fikrim yok.

4830 ve 4850 nin soğutma sistemleri hakkında teknik bir bilgim yok ama görünüşüyle ve sesiyle basit geldi, performansı iyiyse Sapphire'e şapka çıkarılır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre373

quote:

Orjinalden alıntı: fero01

sapphire 4850'yi 304 lira / 6 taksit ile buldum, fakat 4830'u da 219/5 taksit ile buldum, oc ile elbette 4850 seviyesine getirilebilir ama oc siz olarak kullansam güç tüketimleri arasındaki fark çok olur mu, hatta idle ve full-load değerlerini bilen varsa şahane olur :)

feel PSU'dan çok memnunum arkadaşım, ama imzandan hurricane kullandığını görmekteyim. hurricane'lerin üzerinde gelen PSU'lardan çok şikayet var piyasada. HurricaneII ve Feel' in Hurricane'den sonra çıkan diğer modellerinde, kimi tanıyosam memnun kalmış. Ben de memnunum, PSU'ya yatıracak param da şu an için yok zaten.
    Dediğim gibi 110-140w arasında güç tüketen bi ekran kartına ihtiyacım var o kadar. araştırdığım kadarıyla 4830 bu aralıkta ama 4850 hakkında bi fikrim yok.

4830 ve 4850 nin soğutma sistemleri hakkında teknik bir bilgim yok ama görünüşüyle ve sesiyle basit geldi, performansı iyiyse Sapphire'e şapka çıkarılır

Alıntıları Göster
    http://www.teknofiyat.com/?search=HD4850&altlimit=&ustlimit=

• quote:

Orijinalden alıntı: ona2000

http://www.teknofiyat.com/?search=HD4850&altlimit=&ustlimit=

Alıntıları Göster

arkadaşlar 4850'nin iki versiyonunu da koydum, kırmızı büyük soğutucu ilk yayımda kullanılmış daha sonra kaldırılmış sanırım. basit diye itham ettiğim soğutucu ikinci resimdeki. kafama takılan bu ikisi arasındaki fark, bilgisi olan varsa sevinirim

• quote:

arkadaşlar 4850'nin iki versiyonunu da koydum, kırmızı büyük soğutucu ilk yayımda kullanılmış daha sonra kaldırılmış sanırım. basit diye itham ettiğim soğutucu ikinci resimdeki. kafama takılan bu ikisi arasındaki fark, bilgisi olan varsa sevinirim

Alıntıları Göster
    nakit paran varsa 50 lira daha koy 2. elden 4870 al

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emre373

Hocam üstteki referans soğutuculu oyunlarda moral bozar.

Bütçeyi biraz yüksektip bunu almanı öneririm.

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2429

• quote:

Orijinalden alıntı: ona2000

quote:

Orjinalden alıntı: emre373

Hocam üstteki referans soğutuculu oyunlarda moral bozar.

Bütçeyi biraz yüksektip bunu almanı öneririm.

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2429

Alıntıları Göster
    Sapphire'in soğutucusu öyle göründüğü gibi basit değil.

O soğutucunun göbeği komple bakır. HD4830'da da aynı soğutucu kullanılıyor. HD4850'yi gayet iyi soğutuyor, HD4830'u siz düşünün

Ben daha HD4830'da 40C 'yi geçtiğini görmedim.

Yerinizde olsam, HD4830 alır, 700GPU, 2000Mem hızlarına getirir ve bir HD4850 performansında kullanırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: NikeNeGerek

O soğutucunun göbeği komple bakır. HD4830'da da aynı soğutucu kullanılıyor. HD4850'yi gayet iyi soğutuyor, HD4830'u siz düşünün

Yerinizde olsam, HD4830 alır, 700GPU, 2000Mem hızlarına getirir ve bir HD4850 performansında kullanırdım.

Alıntıları Göster
    sıfır 4850 alabilirsin o parayla.. forumda ilanı var 135$+kdv deveyükü..

• quote:

Orijinalden alıntı: NikeNeGerek

Alıntıları Göster
    Sapphire'in o soğutucusu dandik gibi gözüküyor olabilir ama hem bu kadar sessiz hemde bu kadar iyi bir soğutma sapphire 4830 alana kadar görmemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

Sapphire'in o soğutucusu dandik gibi gözüküyor olabilir ama hem bu kadar sessiz hemde bu kadar iyi bir soğutma sapphire 4830 alana kadar görmemiştim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ELeCtRiCkChi

http://www.deveyuku.com/Scripts/prodView.asp?idCategory=&idproduct=106720

hocam 270 e 4850 alınabiliyorken 4830 a hiç gerek yok .. zaten arkadaş 300 tl demiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

quote:

hocam 270 e 4850 alınabiliyorken 4830 a hiç gerek yok .. zaten arkadaş 300 tl demiş..

Alıntıları Göster
    bencede eczanet doğru söylüyor fakat deveyuku gibi pek bilinmeyen sitelerdense exada 320 ye var palit

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EcZaNeT

4830 tavsiye etmiyorum ki sadece "dandik soğutucu" cümlesine bir karşılık vermek istedim.
    Hem bir genelleme şeklinde söyledim cümlemi
    "Sapphire'in o soğutucusu" diyerek...
    Sonuçta 4850'dede 4830'dada aynı soğutucu var

Bana kalırsa 2, elden 4870 alsın... Hicks satıyordu powercolor 4870, 300 liraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 5 Mart 2009; 18:05:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

bencede eczanet doğru söylüyor fakat deveyuku gibi pek bilinmeyen sitelerdense exada 320 ye var palit

Alıntıları Göster
    E-mail : satis@DeveYuku.Com

Ünvan : Deve Yükü Bilgisayar Ltd. Şti.
    Adres : Perpa Ticaret Merkezi
    A Blok Kat:13 No:2118/2120
    Şişli - İstanbul
    Telefon : 0212 222 34 00 pbx
    Faks : 0212 222 08 31

gidip yerinden alabilir istanbuldaysa

• quote:

E-mail : satis@DeveYuku.Com

Ünvan : Deve Yükü Bilgisayar Ltd. Şti.
    Adres : Perpa Ticaret Merkezi
    A Blok Kat:13 No:2118/2120
    Şişli - İstanbul
    Telefon : 0212 222 34 00 pbx
    Faks : 0212 222 08 31

gidip yerinden alabilir istanbuldaysa

Alıntıları Göster
    ZOTAC 9800GT AMP!
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreonal69

ZOTAC 9800GT AMP!

Alıntıları Göster
    benim önerim 1GB 4830
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.