Şimdi Ara

3000 TL'ye kadar Garantisiz Telefon Önerileriniz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle oyun ve kamera performansı benim için önemli aklımdaki modeller Mi 9 yada Mi 9T Pro arasında gidip geliyorum.
    Fakat dur Fuat o paraya şu cihaz sana daha uygun olur diyebilceğiniz alternatiflerede açığım.
    Değerli yorum ve görüşlerinizi merakla bekliyorum, iyi forumlar.
    Edit : Garantili istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuatAyral -- 1 Ekim 2019; 17:21:20 >

• A70.
  • oneplus 7 var hocam 3100 lira ayarlarında, xiaomi cihazlarda imei sorunu yaşanıyor fabrika ayarlarına gidince imeileri gidiyor. ayrıca oneplus güncelleme konusunda çok iyi google'dan sonra android 10 gelen ilk cihazlar, ayrıca 5/5t/6/6t modellerine de güncelleme getirdi. İşletim sistemi en iyi android hatta biraz bekleyip oneplus 7t alın derim 1-2 aya gelir. 90hz ekran 30w hızlı şarj vs.
  • Mi 9T Pro
  • D3monHunter kullanıcısına yanıt
    OnePlus yurtiçinde tamiri kolay bir telefon mu? Ayrıca genelde arıza çıkıyor mu kullananlarda? Yoksa genelde sorunsuz mu?
  • kesinlikel mi9t pro. alternatifi ancak oneplus 7 olabilir. ya da 6t.
  • Arkadaşlar bende garantisiz mi9t pro almayı istiyorum ancak garantisiz olması sorun yaşatır mı yani imei ler çakmamı oluyor garantisiz telefon kullanan arkadaşlar yazabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMilitary

OnePlus yurtiçinde tamiri kolay bir telefon mu? Ayrıca genelde arıza çıkıyor mu kullananlarda? Yoksa genelde sorunsuz mu?
    Geçenlerde bir telefon tamircisine gittim, nasıl hiç arıza çıkarıyor mu dedim. Daha oneplus telefon gelmedi bana dedi söyleyen de kadıköy'de bir tamirci yani müşterisi fazla. Op5 5t modellerini kullanan arkadaşlarım da var. Hala op3 op1 modellerini kullanan bir sürü insan var. Ben tavsiye ederim. Tamir gerekirse parça temini zor olabilir, siz sipariş edersiniz aliexpressten o da sorun olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.