Bildirim
30000 Tl Araç Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi sınıf bakıyorsunuz hani o fiyata polo golf vs alabilirsiniz ancak sedan olsun diyorsanız cruze almanız sizin için iyi olacaktır Astra classic ler var bir de temizinden -
polo bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kyazmaci468
Hangi sınıf bakıyorsunuz hani o fiyata polo golf vs alabilirsiniz ancak sedan olsun diyorsanız cruze almanız sizin için iyi olacaktır Astra classic ler var bir de temizinden
6-7 yaşında golfü 32000 liraya bulursanız haber edin -
quote:
Orijinalden alıntı: imperio_o
quote:
Orijinalden alıntı: kyazmaci468
Hangi sınıf bakıyorsunuz hani o fiyata polo golf vs alabilirsiniz ancak sedan olsun diyorsanız cruze almanız sizin için iyi olacaktır Astra classic ler var bir de temizinden
6-7 yaşında golfü 32000 liraya bulursanız haber edin
Golf 5 den bahsetmiştim ben golf 6 lar 50 Bin Tl den başlıyor ancak golf 5 bakabilirsiniz yaşı fazla olsada hala görünüş olarak çok hoşuma giden bir araç parça konusundada sıkıntınız olmaz o sebeble söylemiştim. -
Bende bu aralıkta araç bakıyorum.şu ara linea bakıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: bcan402
polo bence
13 14 yaşındaki polo eder o paraya
vw polo alınır hocam. Bende 2006 model polo var memnunum. Arka stop lambaları haricinde kronik problemi yok. Arka stoplara da bi silikon çektirdiğin zaman promblem kalmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sert3333 -- 20 Temmuz 2017; 12:48:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ie36
quote:
Orijinalden alıntı: bcan402
polo bence
13 14 yaşındaki polo eder o paraya
etsin??
1.5 Dci Logan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X