Şimdi Ara

[b]30000 TL civarı alınabilecek C veya D segmenti araç[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bir süredir araç almak için araştırma yapmaktayım. Bütçem maximum 30000 - 32000 tl civarı. Önce 0 km Hyundai accent blue (36000 tl Mode donanım seviyesi) almak için bir teşebbüste bulundum fakat sonra vazgeçtim. (Fiyat fazla geldi.) Sonra 2008 model auris 1.6 elegant 40000 kmde baktım fakat fiyatta anlaşamadık. 32750 tl istedi. Şimdi de opel astra classic 3 benzinli bakıyorum fakat lpg takmak gerekiyor ve lpg konusunda takılamadığını söyledi Adapazarı Ekin oto satış görevlisi. Tavsiyesi veya yardımı olabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-acil-satilik-82283323/detay

fiyatı çok uygun fakat ağır bi kazası vs. olabilir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-full-araba-arayanlara-89887537/detay
    bu da fena degil

Chevrolet hiç düşünmemiştim. Kullanıcı olanlardan tavsiye alayım. yada yorumu olan varsa o da olur. Değerli yorumların için de teşekkür ederim (`bELa) kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: cybermath

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-acil-satilik-82283323/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-full-araba-arayanlara-89887537/detay
    bu da fena degil

Chevrolet hiç düşünmemiştim. Kullanıcı olanlardan tavsiye alayım. yada yorumu olan varsa o da olur. Değerli yorumların için de teşekkür ederim (`bELa) kardeş.

üstte saydığın tüm araçlardan iyidir Cruze

çok yakar derler, yalandır. sakin kullanımda şehiriçi 8 litre civarı yakmak mümkün.

oturaklı bir araçtır, yol tutuşu C segmenti araçlar içerisinde en iyilerindendir.

C segmentinde en güvenli araçtır (euroncap den rekor puanla 5 yıldız)

donanımı oldukça zengindir, özellikle güvenlik donanılmarı iyidir (standart 8 hava yastığı, esp vs.)

bizde 2010 modeli var memnunuz gayet, sürerken insana güven ve zevk veriyor.

• Polo almanızı isterim . Görüntüsü gayet hoş 1 araç.. Şimdi kendi aracımızdan alın dersek kavga çıkar , voşvoş diyelim bizde.
  • Cruze vs maceraya girme derım ben.Alıcaksan dizel al focus al yada bana kalırsa dizel mondeo al keyfıne bak.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-piril-piril-makyajli-kasa-89942339/detay

şu arabaya bindikten sonra ben arabaya binmemişim diye aglama garantisi veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9E79BA17 -- 12 Haziran 2012; 19:07:53 >
  • Açıkçası vw için çok fazla al diye tavsiye eden oldu. Fakat benim fiyat aralığımda temiz olup olmadığını bilmediğim için güvenip de alamadım. Model de 2005'ten daha eski olmasın istiyorum.
    Çok mu karasızım ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

çok yakar derler, yalandır. sakin kullanımda şehiriçi 8 litre civarı yakmak mümkün.

oturaklı bir araçtır, yol tutuşu C segmenti araçlar içerisinde en iyilerindendir.

donanımı oldukça zengindir, özellikle güvenlik donanılmarı iyidir (standart 8 hava yastığı, esp vs.)

Başladı yine.
    Bu sınıfta ki en iyi yol tutuşa sahip araçlar arasında opel astra gelir ki cruz bunun alt yapısını hemen hemen kullanır.Toyota auriste 124 ve 132 hp iki motor kullanır ki cruz sonradan 124 hp yükseltilmiştir.Atmosferik motorlar içinde en sağlam en güçlü ve en az yakıt yakanalr arasında Dual vvt-i valvematic mıvec ve v-tec başta gelir.Bu motorlar lpg ile gayet iyi çalışırlar yıllarca sorunsuz ve performanslıdırlar.Bana sorarsanız 30000 verecekseniz Avensis+lpg öneririm gayet konforlu araçlardır kalitesi saydığınız ve sayılan araçlardan daha iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

quote:

Başladı yine.
    Bu sınıfta ki en iyi yol tutuşa sahip araçlar arasında opel astra gelir ki cruz bunun alt yapısını hemen hemen kullanır.Toyota auriste 124 ve 132 hp iki motor kullanır ki cruz sonradan 124 hp yükseltilmiştir.Atmosferik motorlar içinde en sağlam en güçlü ve en az yakıt yakanalr arasında Dual vvt-i valvematic mıvec ve v-tec başta gelir.Bu motorlar lpg ile gayet iyi çalışırlar yıllarca sorunsuz ve performanslıdırlar.Bana sorarsanız 30000 verecekseniz Avensis+lpg öneririm gayet konforlu araçlardır kalitesi saydığınız ve sayılan araçlardan daha iyidir

bir çok astra kullanıcısı, Cruze'un yol tutuşunun astradan daha iyi olduğunun görüşünde. ki bana göre de böyle. kullanmadan etmeden atıp tutmayın

• quote:

quote:

quote:

bu da fena degil

hocam şehir dışı yakıt değerleniz nedir acaba ?

• 6.5 7 arası 90-100 km CC ile.

Kalkıp 140-160 ile gitmek istersem 11 lt yakıyor klima açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 12 Haziran 2012; 19:34:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyagiz

quote:

quote:

quote:

bu da fena degil

hocam şehir dışı yakıt değerleniz nedir acaba ?

manuel vites 2011 model yani 124 hp olan Cruze da şehiriçi sakin kullanımda 8 litre ile 9 litre arası yakarsınız.

alttaki kullanıcı gibi örneğin
    http://forum.donanimhaber.com/m_61604387/mpage_2/f_/key_//tm.htm#61929407

uzun yolda ise CC ile 90 - 100 km civarlarında 6 litre yakarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 12 Haziran 2012; 19:50:50 >

• Makyajlı kasa Vectra. Bir tanıdığım daha 35 bin kilometrede 33 bin liraya aldı. Lpg ile sorunsuz biniyor.
  • quote:

bir çok astra kullanıcısı, Cruze'un yol tutuşunun astradan daha iyi olduğunun görüşünde. ki bana göre de böyle. kullanmadan etmeden atıp tutmayın

Ben niye bunu diyemiyorum...
    Bir tek cruz kullanan sensin değil mi?
    Astradan daha sert süspansiyon kullanırsın daha iyi yol tutar.Sanki f1 yarışındayız yol tutuşu övüyor.
    Bu araçların üretim aracı aile kullanımı.Yaparsın en sert süspansiyonu yolu iyi tutar ama gir bakalım sen İstanbul'un köstebek yuvalarına miden ağzına geliyor mu görelim....
    Bu işte toyotanın süspansiyonları başarılı.Hem yeterince iyi yol tutuyor hem de darbeleri çok güzel emiyor...

'bELa
    Kendini dünyanın merkezi sanma. Astra G'de biliriz H'da Cruzda....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakangrbz -- 12 Haziran 2012; 11:37:57 >

• quote:

quote:

Ben niye bunu diyemiyorum...
    Bir tek cruz kullanan sensin değil mi?
    Astradan daha sert süspansiyon kullanırsın daha iyi yol tutar.Sanki f1 yarışındayız yol tutuşu övüyor.
    Bu araçların üretim aracı aile kullanımı.Yaparsın en sert süspansiyonu yolu iyi tutar ama gir bakalım sen İstanbul'un köstebek yuvalarına miden ağzına geliyor mu görelim....
    Bu işte toyotanın süspansiyonları başarılı.Hem yeterince iyi yol tutuyor hem de darbeleri çok güzel emiyor...

'bELa
    Kendini dünyanın merkezi sanma. Astra G'de biliriz H'da Cruzda....

Öncelikle kendin de zaten Cruze'un yol tutuşunun daha iyi olduğunu kabul etmişsin. Benim ağzımdan ne astra çıktı, ne konfor çıktı. kendi kendine gelip astra daha iyidir dedin. ardından aksini söylüyosun.. ki Cruze'u da Astra'yı da yeterli seviyede kullanan kişi gelip astranın yol tutuşu daha iyi diyemez.

Astra'nın süspansyonları daha yumuşaktır. Cruze'un süspansyonları biraz daha serttir fakat konfor/yol tutuşu dengesini iyi ayarlamış bir arabadır. dediğiniz gibi çukurlarda astra'ya nazaran daha rahatsız eder fakat abartılı derecede de olmaz bu.

Astra'nın cruze dan +ları = daha kaliteli iç mekan, daha yumuşak süspansyonlardır.
    Cruze'un astra'dan +ları = daha güvenli, yol tutuşu daha iyi, daha oturaklı, daha donanımlıdır. Motorları şanzımanları iç aksamları vs. aynı zaten.

benim ağzımdan astra lafı çıkmadı gelip sataşıyorsunuz sonra da biz fanatik oluyoruz .)

2009 - 2010 yıllarına ait Opel forumundan ASTRA kullanıcılarının Cruze hakkındaki yorumları

quote:

Ayrıca astra'mda var.ben cruze'u daha çok beğeniyorum.Konfor rahatlık yol tutuşu cruze'da daha üstün.

quote:

cruze test surusu yaptim cok rahat yol tutusu harika ama tek endisem sefa beyinde dedigi gibi arabann saglamligi astra nin kalitesi ortada ama cruze suan muamma

quote:

124hp lik cruze diyorum bende.Sebepleri:

-Astra j platformunda
    -Donanım zengin
    -Fiyatı uygun
    -Motoru 111 e göre güçlü
    -İşçilik(bence) daha başarılı
    -Yol tutuşu başarılı
    -Tasarımı daha kaslı ve güncel
    -İç dizaynı neredeyse astra j

quote:

Cruze astradan daha iyi yol tutuyor.Sağlamlık EuroNcap ise cruze gene önde oluyor.

quote:

ikisinide kullandım arkadaşım.. cruze gerçekten başarılı bir yol tutuşa sahip..

quote:

Bende 1.3 H kasa HB manuel araç var. 2011 model.
    Arkadaşımda 2011 Cruze LS otomatik sedan var.
    Araçları aynı zamanlarda aldık sayılır ben 15 gün önce aldım.
    Eğer Cruze önce alınmış olsaydı ve o aracı daha önce sürmüş olsaydım bende Astra almazdım.
    Herşeyden önce sedan bir aracın konforu güvenliği ve rahatlığı var.
    cruzda süspansiyon daha yumuşak ve araç doğal olarak daha sessiz.

quote:

Bir arkadaşıma 2011 Cruze LS aldık demiştim ya, prins yağlamalı lpg sistemi taktırdık. 2 ay oldu 2600 TL ye, araç yağ gibi inan. Hele yol tutuşu ve verdiği güvene bayıldım. bu araç kesinlikle ya C+ yada D segment ayarında bir araçmış.

quote:

arkadaşlar uzun bir aradan sonra cruze ile alakalı değerlendirmelerime yenisini ekliyeyim dedim ...
    yol tutuş: aracı boş arazide çok zorlamama rağmen araç yoldan çıkmadı delta 2 platformunun ne kadar iyi bir platform olduğunu göstergesi bu aracı esp ye bile gerek duymadı gerçekten sınıfını en iyi yol tutuşuna sahip...

quote:

Bugün 2010 model siyah renk 17" jantlı, otomatik vites ls donanımlı cruze kullandım.Araçta sıralı lpg(brc) takılıydı.Araç 9000 küsür km de idi.
    İzlenimlerim;
    +Yol tutuş üst seviyede.Kritik anlarda ise esp aracı iyi dengeliyor.Esp biraz gürültülü çalışıyor ama tepkileri çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 12 Haziran 2012; 22:17:09 >

• quote:

Sen demedin mi astra kulanıcıları şöyle diyor diye.Daha neyin tantanasını yapıyorsun.Nereden alıntı yaptığın belli değil getirmişsin önüme ben kendimi bilirim.Cruze daha sert süspansiyona sahip diyorsun daha konforlu diyorsun.Sen araba ile kendi sokağın dışına hiç çıktın mı? Veya nereden bilim nerede yaşıyorsun iki tur attın mı İstanbul'da....
  • quote:

quote:

Sen demedin mi astra kulanıcıları şöyle diyor diye.Daha neyin tantanasını yapıyorsun.Nereden alıntı yaptığın belli değil getirmişsin önüme ben kendimi bilirim.Cruze daha sert süspansiyona sahip diyorsun daha konforlu diyorsun.Sen araba ile kendi sokağın dışına hiç çıktın mı? Veya nereden bilim nerede yaşıyorsun iki tur attın mı İstanbul'da....

opelforum muydu neydi, istiyorsan linklerini atabilirim birebir kopyaladım yorumları

öncelikle cruze daha konforludur demedim, astra daha konforludur dedim, astranın süspansyonları daha yumuşaktır dedim.

cruze un süspansyonları ise daha serttir fakat dediginiz kadar da konforsuz bi araç değildir dedim

Cruze ile 5000 kmyi geçkin yol yapmışımdır 2 seneden beri Cruze var babamda. İzmir'in yolları inan istanbuldan daha berbattır özellikle balçova narlıdere tarafları (jeotermal kazıları vs.)

haklısın süspansyonlar sert, astra kadar da konforlu degil. fakat sert süspansyona rağmen yine konforlu bir araba.

• Olay cruze ile astra kıyaslamasına dönüştü. Ben anlamadım. Bu kıyaslamayı neden bu kadar fanatik bir biçimde yapıyoruz. Bende de şu an toyota yaris var. 2000 model. istediğiniz şekilde eleştirebilirsiniz. Eleştirilere bu kadar sert tepki vermemek gerekli. Sadece biligi ve tecrübe paylaşıyoruz burada. Birbirimizi ikna etmeye çalışmaktan vazgeçip paylaşmaya başlamak gerektiğini düşünüyorum ben...
  • quote:

Olay cruze ile astra kıyaslamasına dönüştü. Ben anlamadım. Bu kıyaslamayı neden bu kadar fanatik bir biçimde yapıyoruz. Bende de şu an toyota yaris var. 2000 model. istediğiniz şekilde eleştirebilirsiniz. Eleştirilere bu kadar sert tepki vermemek gerekli. Sadece biligi ve tecrübe paylaşıyoruz burada. Birbirimizi ikna etmeye çalışmaktan vazgeçip paylaşmaya başlamak gerektiğini düşünüyorum ben...

paylaşıyoruz, fakat birisi çıkıp paylaştıklarımızı kabul edip kafasına göre hayır öyle degil böyle derse ve bunu bilgisiz bi sekilde yaparsa tartışma çıkar göründüğü gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.