Şimdi Ara

3000TL Ye Kadar Çamaşır Makinesi Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 3000 tl ye kadar sessiz , inverter motorlu en az 9 kg ,sadece yıkama özellikli çamaşır makinesi önerisi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler

• Konuyu takip ediyorum. Bende aynı civarlarda ve özelliklerde sorun çıkarmayacak uzun yıllar kullanabileceğimiz bir çamaşır makinesi arıyorum.

Bi kaç modelde karar verdim ama şikayetleri okuyunca vazgeçtim. Kimisi giysi yırtıyormuş kimisinin kronik conta problemi varmış. Yok mudur eli yüzü düzgün dertsiz tasasız kullanabileceğimiz bir çamaşır makinesi.
  • İncelediğiniz bu makineleri yazar mısınız bende onlardan almayayım .
  • Bosch- Beko- Siemens-Electrolux bunlarda 2600-3000 TL arası bir fiyat var. 1200 devir 9 kg. ben de araştırıyoum.

• thedarkride T kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Aslında bu çamaşır makinesi konu diğer arkadaşlarında yazdığı gibi uzun bir mesele çünkü herkesin daha önceden memnun kaldığı tavsiye edebileceği veya çevresindekiler tarafından önerilen almayı düşündüğü marka ve model var.

Bu konudaki benim fikrim yaklaşık 12 yıldır beyaz eşya sektöründe çalışıyorum şu anda Siemens bayisiyim birçok markayı satma ve tanıma fırsatım oldu ve bunların geri dönüşleri kronik problemleri ile ilgili fikrim olmasına rağmen size şu modeli alın hiçbir sorun çıkmaz diyebileceğim bir ürün yok
    Şu anda evimde 3 yıl önce satın aldığım Electrolux markasının (EWF1486GDW) modelini kullanıyorum işin aslı çok memnunum uzun bir süre araştırma yaptıktan sonra aldığım bir ürün , özellikle yıkama gurubunda tavsiye edebileceğim ilk markalardan birisidir Electrolux ama burda dikkat edeceğiniz konu İTALYA üretimi olan serileridir bu seriler POLONYA üretimlerine göre çok daha başarılı ve dayanaklıdır (Bu benim fikrim )
    Electrolux markasının kötü yanı olarak diyebileceğim tek şey yetkili servis azlığı ve yedek parça fiyatlarıdır.

Çamaşır makinesinde içime sinmeyen bana güven vermeyen ve şimdiye kadar müşterilerimden geri dönüşleri (ürün kalitesi - yetkili servis - yedek parça fiyatı -kronik problemler ) SAMSUNG-HOOWER-BEKO-ARISTON

BSH GRUBU olarak adlandıran bosch /siemens/profilo markalarının çamaşır makinesi modelleri için söyleyeceklerim ise bu grubun ürünleri arasında ilk tercih siemens veya bosch olmalıdır ve yine aynı ürün grubunun kesinlikle daha önce denenmiş serilerini almaya dikkat edin örneğin geçen ay piyasaya sürülen bosch ve siemens grubunda ıdos özellikli 9 kilo ekonomik ürünler çıktı bu ürünler bana göre piyasada biraz daha vakit geçirmeli denenmeli daha sonra geri dönüşlerini müşteri memnuniyetine göre tercih edilmedilir.

Bu seride öreceğim ürün WM12T480TR modelidir.

MİELE markası ile ilgili söyleyecek bir sözüm yok kesinlikle iyi bir marka ama o kadar parayı ben MİELE 'ye vermem .

ARÇELİK içinde daha önce hiç satmadım herhangi bir fikrim yok. AMA şu anda hem arçelik hemde BSH grubu TÜRKİYE'nin en hızlı geri dönüş yapan yetkili servislerine sahipler .

• k-aydogan K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Wm12t480 hepsiburada da çok tutulan ve fazla yorumu olan bir ürün. Benim söylediğim urunle arasında idos farkı var gozgezdirdigimde. Idos kullanışlı bir özellik gibi geliyor bana. İlerleyen zamanda tasarruf sağlayacak bir özellik. Buna rağmen 12t480 mi diyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Idos serilerine karşı degilim tam aksine eğer maddi imkan var ise ilk önereceğim serilerdendir sadece bu yeni çıkan idos serilerin fiyat ucuzluğu kafa karıştırıyor herhangi bir kronik arıza yaratırmı yoksa daha önce çikan alman seri idos serilerindeki gibi kaliteli ve dayaniklimi acaba ?

WM12T480TR Önermemin en büyük sebebi çok fazla eloktronik sistem içermeyen hatri sayılır süredir üretimde olan farklı markalardaki denk ürünlere göre gerek fiyat gerek gerek yedek parça ve yetkili servis acısından artıları çok daha fazla olan cep yakmayan güvenilir bir model olmasıdır.
  • Eski makine bozulunca , çamaşırlar birikmeye başladığı için çok detaylı ararştırmadan Bosch Wat20480 aldım ,2450tl ye şimdilik fena değil sıkma sırasında ses var yıkama sırasında epey sessiz . sıkmada çok uzun sürmüyor sorun yok. Garanti uzatma yaptım 620 tl tuttu . Herhangi bir sorun olursa buradan yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyowl

Eski makine bozulunca , çamaşırlar birikmeye başladığı için çok detaylı ararştırmadan Bosch Wat20480 aldım ,2450tl ye şimdilik fena değil sıkma sırasında ses var yıkama sırasında epey sessiz . sıkmada çok uzun sürmüyor sorun yok. Garanti uzatma yaptım 620 tl tuttu . Herhangi bir sorun olursa buradan yazarım.
    Hayırlı olmasını iyi günlerde kullanmanızı dilerim .

Urun ile ilgili yorumlarınızı takip ediyor olacagim.

Iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.