F30 320ied alındı değerli yorumlar için teşekkürler konu kilit < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worner56 -- 24 Ekim 2020; 18:21:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
300bin e sedan genç araba tavsiye
-
-
hocam o kadar para verecegınıze su modelı alın ustune paranızda kalır. bu arac tam genc işidir. harıka bır model memnun kalırsın.
-
Sıfır honda civic
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
temiz passat bulunur ben sevmem ama piyasası var iyi satarsın yada 3.20 temiz bi şey bulursan durma al onun da iyi piyasası var ve super b bak
-
İllaki premium olacaksa 2.0 dizel otomatik eski kasa Audi A4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A3 sedan al
1.5 turbolara bakıyordum ama malzeme kalitesi o fiyata göre düşük kalıyor. Bide malum cvt şanzıman. Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: drjacobtemiz passat bulunur ben sevmem ama piyasası var iyi satarsın yada 3.20 temiz bi şey bulursan durma al onun da iyi piyasası var ve super b bak
Temiz 3.20 bulmak samanlıkta iğne aramak gibi. Temiz diyolar gidiyom bakmaya sonra ötmeye başlıyorlar. Surda az kaynak, surda düzeltme falan
quote:
Orijinalden alıntı: ds4İllaki premium olacaksa 2.0 dizel otomatik eski kasa Audi A4
Değerli yorumun için teşekkür ederim Audinin iç dizayni pek hoşuma gitmiyor
3.20 ied düşünüyorsan kenara 10-12 daha at arızalar için. O motor düzen tutmuyor. Tavsiyem Civic hb 182ps
-
Bı önce ki kasa c180 nin 1.8 turbo versiyonu var ona bakıp güzel bir kaç dokunuş ile hem Mercedes e binmiş olur hemde güçlü bir araba olur ( güçlü dediğim stok 170 hb civarı ama aynı motor herhangi birşey eklemeden Mercedes in orjimal yazılımı ile 204 HP oluyor )
300 sedan genç isi Getz oneriyim vari
Civic 182HP ya da Leon FR 150.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 18 Ekim 2020; 14:41:40 > -
Sedan demişsiniz ancak önerilen araçlar olmamış. CLA bile uçuk fiyatlara gelmiş.
HB düşünürseniz :
2017 model makul km’li
Golf veya F20 düşünülebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: worner561.5 turbolara bakıyordum ama malzeme kalitesi o fiyata göre düşük kalıyor. Bide malum cvt şanzıman. Teşekkürler
Cvt vites olunca ne oluyor?
A3 Sedan
300K paraya bile düzgün araba yok :d
-
vw cc temizini ve dolusunu bulursanız keyifli araç, tipi hoşuma gittiği için önerdim genç işidir değildir kullanıcıya göre değişir
-
1.8 CGi motorun 2 versiyonu bulunmakta hocam.
C'leri bilmiyorum ama, E ile motorları aynı diye biliyorum.
E200'lerdeki versiyonu 184 beygir, E250'lerdeki versiyonu 204 beygir.
-
300’e pek araba kalmadı. 400 den aşağı içine sinecek orta sınıf bir araç bulamazsın kolay kolay ...
( Bu bir kâbus değil maalesef gerçeğin ta kendisi, 2020 Türkiyesi )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 18 Ekim 2020; 21:1:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hocam o kadar para verecegınıze su modelı alın ustune paranızda kalır. bu arac tam genc işidir. harıka bır model memnun kalırsın. |
Sıfır honda civic
|
https://forum.donanimhaber.com/alinik-1000tl-kadar-laptop--143598821 1000tl ye laptop almaya kalkan adam 300e araba istiyor hahahah |
Benzer içerikler
- ds7 alınır mı
- araba ilk çalıştığında motordan gelen ses
- lpg katkısı işe yarıyor mu
- polo lastik basıncı
- linea lastik basınç sıfırlama
- paul walker kazası
- renault 2024 modelleri
- dacia elektrikli fiyat
- yeni renault 5
- seat ateca 2024 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X