Şimdi Ara

300k dan mezuna kalıp 10k ya çektim. Sorusu olan buyursun (Tm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük başarı dostum
    Bende bu sene 160 kdan kalıcam

• Ygs sıralamanız kaçtı peki?

• Şu zamanlarda verilecek bir karar değil bu kardeşim. Sen elinden geleni yap, haziran sonu düşünüp karar ver.

• mühf isteyen mezun M kullanıcısına yanıt
    2014 ygs 345k
    2015 ygs 32k

• istanbulhukukkk İ kullanıcısına yanıt
    53k dan 10k içine çekilebilir mi ?

• istanbulhukukkk İ kullanıcısına yanıt
    Helal olsun ne diyebilirim ki...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karekökümben K kullanıcısına yanıt
    Eğer tm isen çok kolay çalıştıktan sonra. Özellikle yığılmanın fazla olduğu bir ygsden sonra.

• Sonuç SS atar mısın YGS/lys

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniçeri55

Sonuç SS atar mısın YGS/lys

Buyur kardeşim
    Bu mesaja eklenen görseller:

300k dan mezuna kalıp 10k ya çektim. Sorusu olan buyursun (Tm) 300k dan mezuna kalıp 10k ya çektim. Sorusu olan buyursun (Tm)

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulhukukkk

Şu zamanlarda verilecek bir karar değil bu kardeşim. Sen elinden geleni yap, haziran sonu düşünüp karar ver.

Haklısın ama istediğim yer ytü makina hani fullesem anca çekerim ondan çalışıcam ama olduğu kadar
  • Mf de işler daha da zorlaşıyor dediğin gibi. Yine de çalışıp yük hafifletmek gerek mezuna kalınacaksa

• quote:

Mf de işler daha da zorlaşıyor dediğin gibi. Yine de çalışıp yük hafifletmek gerek mezuna kalınacaksa

Aynen bu düşüncedeyim
  • Abi ss'yi görmesem çok ütopik bir olay derdim Tebrik ederim. YGS5: 270k mezuna kalmaya karar verdim ama lys'yi elden bırakmadım tm2 60k istiyorum neyse. Ağustos ayında görmüştüm mezuna kaldıktan sonra matematik için karekök sb çözmüşsün sanırım matematik temelin yoktu herhalde direkt nasıl bu kaynağı çözebildin? Yazın ygs matematiği bitirmiş miydin, lys matematiğe ne zaman başladın ve çalışma düzenin nasıldı? Şöyle ki matematiği sıfıra yakın olan birisiyim direkt karekök soru bankasından başlayamam. YGS'ye de hiç çalışmamıştım. Yardımcı olursan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BURAK CCC -- 27 Mart 2016; 14:59:47 >
  • quote:

Eğer tm isen çok kolay çalıştıktan sonra. Özellikle yığılmanın fazla olduğu bir ygsden sonra.

Hocam ygs 600 binlerde tm1 ilk 100 bine çekilebilir mi ?
    Kaç net yapmam gerekir sizin tahminine göre derslerden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BURAK CCC

Abi ss'yi görmesem çok ütopik bir olay derdim Tebrik ederim. YGS5: 270k mezuna kalmaya karar verdim ama lys'yi elden bırakmadım tm2 60k istiyorum neyse. Ağustos ayında görmüştüm mezuna kaldıktan sonra matematik için karekök sb çözmüşsün sanırım matematik temelin yoktu herhalde direkt nasıl bu kaynağı çözebildin? Yazın ygs matematiği bitirmiş miydin, lys matematiğe ne zaman başladın ve çalışma düzenin nasıldı? Şöyle ki matematiği sıfıra yakın olan birisiyim direkt karekök soru bankasından başlayamam. YGS'ye de hiç çalışmamıştım. Yardımcı olursan sevinirim.

Kardeşim öncelikle lys çalışmayı bırakmaman senin her türlü yararına olur o yüzden devam et bu şekilde. Çalışma konusuna gelirsek. Çalışmaya mezun senemin eylül ayında başlamıştım. Karekokten once simetri setini bitirmistim cok faydasını gördüm. Direk karekökten başlamak çok süre kaybettirip insanı yıldırır zaten. O yuzden şu an baslangic icin daha iyi bir kitap çıkarttılar mi bilmiyorum ama simetriyi öneririm sana. Lys mat çalışmaya ygsden önce başlamıştım ve ygsden sonraya ötf, limit, turev, integral kalmıştı. Onun dışında duzene gelirsek, her gün çalışıyordum boş geçmeden. Çünkü bu şekilde çalışmasam, mezun senesine bomboş giren adamın, konulari kendi çapında halletmesi imkansız bence. O yüzden hiçbir şey bilmiyorum ben diyip moralini bozmadan çalış derim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

quote:

Hocam ygs 600 binlerde tm1 ilk 100 bine çekilebilir mi ?
    Kaç net yapmam gerekir sizin tahminine göre derslerden ?

Valla dostum ben olabilceğini düşünüyorum. Netlerinin de haliyle iyi olması lazım ama net bir sayı verip seni yaniltmayi, çalışma duzenini yonlendirmeyi istemem. O yuzden her dersten yapabilcegin en uç noktayi hedefle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.