Şimdi Ara

301--SYMBOL--AVEO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu üçlü arasında kaldım hangisini almalıyım? Yeni tekliflere açığım.
    şartlar B sınıfı--Dizel--Hız Kontrollü--ABS+ESP v.b. donanımlı--max 40.000 tl
    500+lt Bagaj hacmi

edit; SYMBOL den kastım yeni symbol 2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12B15DEEB -- 14 Şubat 2013; 14:48:29 >

• Dediklerinize En Uyan Zaten Aveo.
  • symbolden uzak durun, diğerlerini bilemem.
  • sembol sadece ikinci eli için , 301 veya c- elyese dış görünüş, iç mekan ve bagaj genişliği için , aveo donanım için alınır. bu kriterlerden senin için en önemlisi hangisi ise tercihini o yönde yapmalısın. simdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karavana

symbolden uzak durun, diğerlerini bilemem.

benimde aklıma en çok yatan oyduaz yakan kendini kanıtlamış motoru ile
    kronik sorunları da yoksa çok kuvvetli bir düşünce bende
    en kısa sürede test sürüşüne cıkmam lazım
  • Aveo kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz4335

sembol sadece ikinci eli için , 301 veya c- elyese dış görünüş, iç mekan ve bagaj genişliği için , aveo donanım için alınır. bu kriterlerden senin için en önemlisi hangisi ise tercihini o yönde yapmalısın. simdiden hayırlı olsun.

peugeotun 3008 ini almıştım 2012 şubatında 1.6 e-hdi 112hp 270nm torklu ancak bana çok hantal geldi
    c-elyese tipine alışamadım bana çok fransız geliyor
    en önemli kriterim yüksek torklu az yakan motorlu olması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    chevrolet cruze - citroen c elysee
    11 yıl önce açıldı
    >>>RENAULT SYMBOL<<<
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • symbol 200nm 1.5dci
    aveo 190nm 1.3 LT
    301 230nm 1.6 Hdi

hacmine göre aveo gibi duruyor ama yardım edin yav
    alınca 5-7 sene sorunsuz kullanmak istiyorum.
    2.elide cabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

symbol 200nm 1.5dci
    aveo 190nm 1.3 LT
    301 230nm 1.6 Hdi

2.elide cabası

bu araçları hiç yakından görüp incelediniz mi?
  • quote:

sembol sadece ikinci eli için , 301 veya c- elyese dış görünüş, iç mekan ve bagaj genişliği için , aveo donanım için alınır. bu kriterlerden senin için en önemlisi hangisi ise tercihini o yönde yapmalısın. simdiden hayırlı olsun.

Aveo' nunda iç mekanı gayet geniş, bagajı da 500 küsür litre.
  • sadece aveo u
    symbol çok yeni zaten
    301 i de incelemedim

bu c.tesi-pazar test sürüşüne çıkmayı planlıyorum
    umarım bir işe yarar.
  • quote:

symbol 200nm 1.5dci
    aveo 190nm 1.3 LT
    301 230nm 1.6 Hdi

2.elide cabası

301 ya da aveo
    görüntü olarak 301 daha iyi
  • 301,C-Elysee-Symbol

Bu tarz araçlar 3. dünya ülkeleri için maliyetten,güvenlik kırpılıp satılan üretildikleri ülkelerde satılmayan modellerdir.

Aveo ise küresel bir modeldir dünyanın her neresine giderseniz gidin görebileceğiniz bir model ve bütün dünyada güvenlik seviyesi aynı düzeydedir.

Amerika haricinde donanım olarak hiçbir ülkede fark göremezsiniz.

301'in avantajı motorunun aveo ve symbol'e göre daha iyi olmasıdır.

Fakat Symbol'ün bu iki araca göre hiçbir artısı yok malesef.

Aveo'da kullanılan Fiat'ın geliştirdiği ve yıllarca kullanılmış Multijet motordur bütcenize göre LTZ 95 beygir 6 viteslisini alırsınız performans olarak hiçte azımsanamayacak bir araç değil.

1600 kilogram Astra'da bu motor gitmese de bayılmıyor söz konusu 1173 kilogram Chevrolet Aveo'da ise kasa ağırlığı ve değerler olarak başarılı sonuç çıkarır.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandostigre

quote:

Aveo' nunda iç mekanı gayet geniş, bagajı da 500 küsür litre.

ben pek geniş bulmadım. özellikle eni çok dar . arkaya 3. kişinin oturması neredeyse olanaksız araçın ensiz yapısı da aracın yol tutuşuna olumsuz yansıyabilir. birde aveo nun motosiklet göstergesi çok itici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

301,C-Elysee-Symbol

Bu tarz araçlar 3. dünya ülkeleri için maliyetten,güvenlik kırpılıp satılan üretildikleri ülkelerde satılmayan modellerdir.

Aveo ise küresel bir modeldir dünyanın her neresine giderseniz gidin görebileceğiniz bir model ve bütün dünyada güvenlik seviyesi aynı düzeydedir.

Aveo'da kullanılan Fiat'ın geliştirdiği ve yıllarca kullanılmış Multijet motordur bütcenize göre LTZ 95 beygir 6 viteslisini alırsınız performans olarak hiçte azımsanamayacak bir araç değil.

1600 kilogram Astra'da bu motor gitmese de bayılmıyor söz konusu 1173 kilogram Chevrolet Aveo'da ise kasa ağırlığı ve değerler olarak başarılı sonuç çıkarır.

düşünce mantıklı ancak kafam iyice karıştı
    c-elyese i zaten hiç boşuna tavsiye etmeyin benim için lada ile aynı (görünüş bakımından)
    zor işmiş yeni araba seçmek yaw

edit;citroen fanatikleri saolsun görünüş bakımından ifadesini ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12B15DEEB -- 17 Şubat 2013; 14:52:55 >

•  301--SYMBOL--AVEO
  • 301 in dış görünüşü ikisinden de önde.içmekan olarakta aveanın önünde.avea nın donanım olarak fazlalığı var.yeni sümbül dışı çok çirkin.içide pek iç açıcı değil.ekranda pek kurtarmıyor.ben olsam 301 alırdım.dış görünüşü gayet güzel
  • Bence de Aveo alın. AutoShow'da incelemiştim 301'i pek hoşuma gitmedi.
  • Bu donanımların hepsi AVEO da standart diye biliyorum ama yeni Symbol'e de bakmak lazım çok yeni daha hiç görmedim bile.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

301,C-Elysee-Symbol

düşünce mantıklı ancak kafam iyice karıştı
    c-elyese i zaten hiç boşuna tavsiye etmeyin benim için lada ile aynı
    zor işmiş yeni araba seçmek yaw

gerçekten kafa karışıklığı değil sizde kafa diye birşey kalmamış. 301 ile c-elyese aynı platform araçlar. çok çok küçük farklılıklar var. kasa olarak 301 hoşunuza gitmiş olabilir. buna kesinlikle bir diyeceğim yok. ama c elyese yi lada ile aynı yazmak bana göre ciddiyetsiz bir yaklaşım olmuş. sanki insanları boşuna uğraştırıyorsunuz gibi geliyor bana. eğer gerçekten sıfır araç almayı düşünüyorsanız da sizin kafanız çok tan yer etmiş zaten. düşünüp kafanızı boşuna yormayın. gidin aveo alın kafanızdaki saçları boşuna beyazlatmayın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.