Şimdi Ara

306 Pejoma Atiker taktırdım, Süper oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm Peugeot 306 sahibi arkadaşlar, 2 gün önce Ankara Atiker Distribütöründe lpg montajı yaptırdım. İnanın benzinden farkı yok, full grup ateşleme sistemli araçlara da uygulanabiliyormuş yani. Zaten benden 10 gün önce bir 306 ya daha montaj yapmış ve hiç sorun yaşanmamış. Benzinden gaza geçerken çok hafif bir devir saati dalgalanması oluyor silkelemeden geçiyor. Bugün depoyu fulledim bakalım kaç kuruş yakacak.

• Hayırlı olsun güle güle kullan.
  • 306'larda sorun yaşanıldığı izah edilmişti;
    http://forum.donanimhaber.com/m_13236992/tm.htm

Umarım önümüzdeki günlerde sorun yaşamazsınız...
    Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 19 Nisan 2007; 18:03:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

306'larda sorun yaşanıldığı izah edilmişti;
    http://forum.donanimhaber.com/m_13236992/tm.htm

Umarım önümüzdeki günlerde sorun yaşamazsınız...
    Güle güle kullanın.
    Hayırlısı olsun. Yardımımız dokunduysa ne mutlu bizlere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarbay

Hayırlısı olsun. Yardımımız dokunduysa ne mutlu bizlere...

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prokizya

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun atiker harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdr42

hayırlı olsun atiker harika

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun tasarrufun bol olsun. Sorunsuzca binmenizi diliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunal65

Hayırlı olsun tasarrufun bol olsun. Sorunsuzca binmenizi diliyorum.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Doğru tercihin için seni tebrik ederim.
  • Hayınlı olsun bu memnuniyetiniz inşaallah yerli sistemlere olan ilgiyi artırır.
    quote:

Orjinalden alıntı: 306ankara

Tüm Peugeot 306 sahibi arkadaşlar, 2 gün önce Ankara Atiker Distribütöründe lpg montajı yaptırdım. İnanın benzinden farkı yok, full grup ateşleme sistemli araçlara da uygulanabiliyormuş yani. Zaten benden 10 gün önce bir 306 ya daha montaj yapmış ve hiç sorun yaşanmamış. Benzinden gaza geçerken çok hafif bir devir saati dalgalanması oluyor silkelemeden geçiyor. Bugün depoyu fulledim bakalım kaç kuruş yakacak.
  • 306 problemi aşılıyor arkdaşlar yavaş yavaş. son öğrendiğime göre 306 ların problem olarak varsayılan durumu silindirlerin çalışma sırasından kaynaklanıyormuş . şuan tam hatırlamıyorum mesela normal araç 2134 diyelim 306 larımız 4132 yani değişik çalıştıından sorun oluyomuş. ama servistede çok lpgli gördüm ustalık önemli.

hayırlı olsun arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

306 problemi aşılıyor arkdaşlar yavaş yavaş. son öğrendiğime göre 306 ların problem olarak varsayılan durumu silindirlerin çalışma sırasından kaynaklanıyormuş . şuan tam hatırlamıyorum mesela normal araç 2134 diyelim 306 larımız 4132 yani değişik çalıştıından sorun oluyomuş. ama servistede çok lpgli gördüm ustalık önemli.

hayırlı olsun arkadaşım
    Hayırlı olsun.İnşallah sorun olmaz (bence olmaz zaten)

Araba bana kalınca bende takarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-18F1A75FA

Hayırlı olsun.İnşallah sorun olmaz (bence olmaz zaten)

Araba bana kalınca bende takarım

Alıntıları Göster
    Öncelikler hayırlı olsun, nerede taktırdın ve maliyeti hakkında 306 sahiplerine bilgi verirsen faydalı olacağını düşünüyorum. Ben iki ay önce taktırmayı düşünmüştüm, usta bu araçlara sadece prins marka kitin uyumlu olabileceğini söylediğini hatırlıyorum. 2100 ytl maliyet çıkardığı için bende vazgeçmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hkarakus

Öncelikler hayırlı olsun, nerede taktırdın ve maliyeti hakkında 306 sahiplerine bilgi verirsen faydalı olacağını düşünüyorum. Ben iki ay önce taktırmayı düşünmüştüm, usta bu araçlara sadece prins marka kitin uyumlu olabileceğini söylediğini hatırlıyorum. 2100 ytl maliyet çıkardığı için bende vazgeçmiştim.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun umarım senin arabanda sorun çıkarmaz. bnm bir arkadaşda atiker taktırdı yeni bakalım onunkinde de problem çıkacak mı. ayıptır sorması kaça taktırdın sen?

• biraz erken sonuc yazmıssınız
    aracınızı 10.000 km kullandıktan sonrada yorumlarınızı bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: polaristanbul

biraz erken sonuc yazmıssınız
    aracınızı 10.000 km kullandıktan sonrada yorumlarınızı bekliyoruz
    Forumdaki tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, samimi ve dürüst paylaşımları sayesinde LPG taktırdım ve halen memnunum. 306 veya pejo sahibi olan arkadaşlar Ankarada Başkent oto sanayide Üstün Otoya taktırdım. Atiker Bölge distribütörü, orada çok genç ama tecrübeli bir arkadaş Alpay Bey montajını yaptı. Sabah bıraktım saat 15:00 de montajı yapmış bitirmiş. Şu an halen bir sorunla karşılaşmadım. Zaten Alpay Usta Atikerin yeni 2. yazılımını yüklediklerini ve bir sorun olmayacağını da söyledi.Zaten geçen hafta bir 306 ya daha montaj yapmışlar. Ama herkes forumlarda paylaşmıyor tabi. 1.200 ye 10 taksit yaptırdım proje dahil. Ertesi gün Ostimde gaz sızdırmazlık raporu aldım ve Varlık mahallesindeki Araç Muayene istasyonunda da tespit raporu yani muayenesini yaptırdım. Bir tek Emniyette ruhsat işlerim kaldı. Bu arada MMO gaz sızdırmazlık 25 YTL. Karayolları Muayene de 104 YTL ye maloldu. Ha bide aracınızda Trafik seti ve yangın söndürme tüpü yoksa muayene yapmıyorlar, tedarikli gidin çünkü orada da satıyorlar ve pahalı. Son olarak depoyu(35 lt) fullettim 150 Km oldu halen göstergesi inmedi :) Detaylı bilgi isteyenler msnim xonderboranx@hotmail.com Bişey daha söyleyim BRC yaptıran bir arkadaş benim arabanın daha sessiz çalıştığını görünce kıskandı.Onun Aracı rolantide dizel gibi çalışıyor. 10.000 km sonrada tabiki yorumlarımı yazacağım Sayın Polaris. Ama görünen köy klavuz istemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: 306ankara

Forumdaki tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, samimi ve dürüst paylaşımları sayesinde LPG taktırdım ve halen memnunum. 306 veya pejo sahibi olan arkadaşlar Ankarada Başkent oto sanayide Üstün Otoya taktırdım. Atiker Bölge distribütörü, orada çok genç ama tecrübeli bir arkadaş Alpay Bey montajını yaptı. Sabah bıraktım saat 15:00 de montajı yapmış bitirmiş. Şu an halen bir sorunla karşılaşmadım. Zaten Alpay Usta Atikerin yeni 2. yazılımını yüklediklerini ve bir sorun olmayacağını da söyledi.Zaten geçen hafta bir 306 ya daha montaj yapmışlar. Ama herkes forumlarda paylaşmıyor tabi. 1.200 ye 10 taksit yaptırdım proje dahil. Ertesi gün Ostimde gaz sızdırmazlık raporu aldım ve Varlık mahallesindeki Araç Muayene istasyonunda da tespit raporu yani muayenesini yaptırdım. Bir tek Emniyette ruhsat işlerim kaldı. Bu arada MMO gaz sızdırmazlık 25 YTL. Karayolları Muayene de 104 YTL ye maloldu. Ha bide aracınızda Trafik seti ve yangın söndürme tüpü yoksa muayene yapmıyorlar, tedarikli gidin çünkü orada da satıyorlar ve pahalı. Son olarak depoyu(35 lt) fullettim 150 Km oldu halen göstergesi inmedi :) Detaylı bilgi isteyenler msnim xonderboranx@hotmail.com Bişey daha söyleyim BRC yaptıran bir arkadaş benim arabanın daha sessiz çalıştığını görünce kıskandı.Onun Aracı rolantide dizel gibi çalışıyor. 10.000 km sonrada tabiki yorumlarımı yazacağım Sayın Polaris. Ama görünen köy klavuz istemez.

Alıntıları Göster
    iyi günlerde kullanın
    brc nin önemli eksikliklerinden biri sesli çalışması

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam çok iyi ya taksit imkanı.Biz benzina ayda en az 300tl veriyoruz.LPG takınca %40 düşse 180tl eder.Ki bence %50 düşer yakıt.Üstüne 120ytl kayunca ilk aydan kar yaparız yahu.Babamın aklına da yattı bu iş.Demekki ne lüzum var dememek lazımmış (kendime)

306ankara hocam sıralı sistem değilmi?Üretim yeri sanırım konya atiker markasının.İnternet sitelerini de güzel hazırlamışlar.Türk firması olması hoşuma gitti.İtalyanlarla aynı kaliteyi verebiliyorsa aynı kaliteleyi hem daha ucuza almak hem ülkemin insanına para kazandırmak aynı anda benimde tasarruf yapmam mükemmel şey

http://www.atikerautogas.com/index.php?lang=tr

• quote:

Alıntıları Göster
    slm,

araç muayenesi yaptırmak zorunlu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ar600935

slm,

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ar600935

slm,

evet
  • 306 ankara sana da hayırlı olsun
    bende 9 gün önce taktırdım.problem yok beraberim de 7 arkadaş ta farklı modeller taktırdılar.bazı görüşlere göre ne aksilik ki onlar da problemsiz(aman nazar değmesin kem gözlerden korusun)

şimdi özellik le enj.' açılma zaman aralıklarına takılıyorlar ben 1,6 vvti corolla da hiç bir performans kaybı hissetmedim tamsert kullanım da 25 ytl. lik gazı(17lt. / 1,460 ytl'den) 180 km. kullandım test aşamasın da ki kaçak ve sarfiyat bunun içindedir.bu da şehir içi 140 ykrş / km dir ortalama.
    ikincisi araçlarımız genel de 6000/6500 rpm arası kırmızı sahaya girer(1,6 motorlar için) onun için dir ki ,
    6000 devir üstü gaz kesmeye ayarlattım ve bazı markalar 7000 / 8000 devirde kendi gaz enj.' lerinin daha iyi çalıştığını iddia ediyor.(bize böyle bir özellik gerekmiyor ama ) :::
    ayrıca 5.20 6 silindirli bmw de bu sistemin üst limit 7000 rpm ayar lı çalış tığını gördüm arkadaş çok memnun du 450 / 500 ykrş. ten 250 / 300 ykrş ' e düştüğünü söyledi.

sıkın tı bence şu ATİKER firmasının bu derin hususlarda buralara yazarak biz kullanıcıları biraz daha rahat latması gerekir.biz fiili olarak bunu görüyoruz ama teknik olarak bunların yazması gerekir.

KESNLİK LE ATİKER TAKTIRAN LAR
    ATİKER SİTESİN DEN ONLİNE HATTA YAZILARINIZI YAZIN ATİKER BU PLATFORMLARDA DİĞER MARKALAR GİBİ YAZZIN CEVAP VERSİN BUNU İSTEYELİM (BEN DÖRT DEFA YAZDIM).

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.