Değerli arkadaşlar bir kaç gündür forumu inceliyorum.foruma yeni kayıt oldum.bilgilerinize ihtiyacım var.hemde çok acil. Bir hafta içerisinde 307 pug 1.4 almayı düşünüyorum. ancak araç hakkında hiç bilgim yok. fiat 29 dediler. 750 de metalik renk farkı toplam 29 750 dediler. ancak 29 olacak gibi. Fiat nasıl? bu aracın özellikleri nasıl?yakıt durumu nedir? Performansı nedir? Sorun çıkaran bir araç mı?ve en çok tutan renk nedir? ben alüminyum gri düşünüyorum. belki 1.6 al diyeceksiniz. ama gücüm 1.4 e yetiyor. Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum...
Arkadaşım araban benzinli mi dizel mi.Onu söleseydin yorumda bulunabilirdim
sanırım sıfır alacaksın metalik renk farkı dediğine göre
yanılmıyorsam makyaj sonrası 307 lerde gerek 1.4 HDI gereksede 1.4 benzinli üretilmiyor
yanlış mı düşünüyorum?
Alacağım araç 307 1.4 benzinli sıfır araç arkadaşlar...
arkadaşım kusura bakma gerçektende varmış
fakat arada 2000 ytl var 1.6 ile
1.4 çok satılan bir araç değil. piyasası hakkında bilgim yok fakat 1.6 almak daha mantıklı değil mi sence
elbette maddiyat meselesi ama 29 ile 31 arasında çok fark yok. metalik renk için 750 veriyorsun ama
yada bir kaç ay beklemeni tavsiye ederim.
bu arada 307 deki bazı kusurlar makyaj sonrası düzeltildi. eskisi kadar sorunlu bir araç olmaktan çıktılar.
alırsan şimdiden hayırlı olsun
Arkadaşım 1.4 ler 1.6 lara göre daha az yakar diye düşündüm. Sürekli şehir içinde bineceğim için benzin masrafı 1.6 larda daha çok olmaz mı?hemde 3 milyara yakın fark var. 1.4 ler neden tutulmuyor? vaz mı geçeyim? daha detaylı bilgilendirirseniz sevinirim. teşekkürler...
Hem bana şubeden 1.4 lerin fiyatı uygun olduğu için çok satıldığını söylediler. sizce beni yanlış mı bilgilendirdiler.
birde böyle seçeneklerin var. sıfır araç alırsan zararın fazla olur.
bak arada baya fiyat farkı var.
yorumlarınızdan anladığım 1.4 lerin tutulmadığı yönünde. bu durum beni düşündürdü.
piyasa hakkında pek bilgim yok fakat yerinde olsam 1.4 almam
son kararı parayı bastıran verecek tabi.
sadece fikirlerimi paylaştım.
1.4 HDI 207 de düşünebilirsin şehir içi az yakar ben 47lt ile 966 km 100km si şehir içi yol yaptım iç mekan olarak 307 ile aynı sadece bagaj kısmı biraz daha küçük birde 207lere bak istersen ama tabi dizeline
bence kasaya göre 1.4 az gelir.1.6 kasayı rahat tasıyabileceginden dolayı arada fazla bir yakıt sarfiyatı farkı olmaz bence. yani 1.4 beklediginden fazla yakabilir.tabi kullananlar varsa daha detaylı bilgi verirler. babam suan 1.6 benzinli kullanıyor(eski kasa) gayet mennun.tavsiye ederim bu aracı ama 1.6 daha iyi olur bana sorarsan.
abi 207 dizel e bak derim yada 2. el bakarsan 2006 modellerde 1,6 HDi 307 bulabilirsin 29 milyarlara 1,4 benzinliye yatırma paranı bence
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Ancak kafam epey karıştı. Aranızda 307 1.4 kullanan yok mu hiç. Sonra bayi bana neden 1.4 lerin fiyatı uygun olduğu için çok satıyor dedi. bu değerde yani 29 civarında başka hangi araca bakabilirim.
Arkadaşlar kusura bakmayın son bir sorum olacaktı. bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim. 307 1.4 benzinli araca yazdığınız yorumlar kafamı karıştırdı. belki peugeot sayfasında sorulmayacak bir soru ama sizce 307 benzinli 1.4 peugeot mu yoksa yaklaşık aynı değerde olan polo mu? ilgileriniz için teşekkürler...
bende 1.4 307 var alirken cok dusunmustum o motor o arabayi kaldirirmi diye ellerinde baska 307 olmadigi icin(1.6 lar hep beyazdi) aldim motor arabayi rahat kaldiriyo ama 1.6 ya gore motoru daha sesli. ikinci el olarak bakarsanda pek fark yok 1.6 ile arasinda ama 307 nin adi bi kere kotuye cikmis eski makyajsiz 307 ler cok sorunluydu o yuzden 307 ikinci eli ucuza gidiyo ve seneye yeni kasasi cikiyo ve 308 baya bi farkli olacak 307 den, 307 simdi alinmaz yani. ben aldigimda 207 yoktu simdi alsam hic dusunmeden 207 alirim 307 cok eskidi artik tasarimi ozellikle ic tasarimi bence dizel 207 al. bende 207 gt almayi dusunuyorum bide 5 kapilisi turkiyeye gelse bugun hemen alirim.
Arkadaşlar 307 1.4 benzinli araç için son yorumlarınızı alabilirmiyim?bu gün bayiye gittim. 307 1.4 üretimi yok dedi ve inadına 1.6 satmaya çalıştı.görüşlerinizi paylaşırmısınız...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme