Şimdi Ara

307 1.4 HDİ 68BG CHİP TAVSİYESİ LÜTFEN !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize öncelikle selamlar.Ben 2004 307 1.4 hdi 68bg modelini kullanmaktayım.

Aracımdan memnunum problem çıkartmaması az yakması vs.

Ancak artık dayanamıyorum araba gitmiyor kalkmıyor resmen

bu motor sinir krizi yaşatıyor bana ,

acilen bir chip taktırmayı düşünüyorum.Race Chip marka bir ürün buldum 350 tl ye.

bu ürün 68 bg 160 tork'u,

86 bg 230 tork'a çıkartıyormuş !!!

siz ne düşünüyorsunuz aracına bu modülü taktıranlar var mı,

varsa memnunlar mı yorumlarınızı bekliyorum ayrıca %10 yakıt sarfiyatında azalma vaad

ediyorlar bunlar ne derece doğru gerçekten merak etmekteyim şimdiden hepinize teşekkür ederim.

link :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-1-4-hdi-68-hp-race-chip-86-hp-35596899/detay?

• bu bilgi bana da lazım
  • ben buna benzer bir ürün aldım 2. el kullanıyorum güç biraz arttı yakıt aynı fakat yol bilgisayarını şaşırtıyor %10 az yakıyor gösteriyor fakat ben depoyu fulleyip denedim yakıtta değişiklik pek yok
  • powerbox ı taktıktan sonra kullanış biçimim değişmediğinden yani performanslı kullanmadığımdan yakıt değişmedi 1 depo (60litre) ile 1000 kilometre şehir içi gidiyorum şehirler arası powerbox lı denemedim ama daha önceden 90-100 kilometre hız ile 630 km gitmiştim ortalama 3,9-4 litre yakmıştı
  • acg92 bu araç sana gelmez sen yokuş tırmanacak birine benziyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.