Şimdi Ara

307 1.6 HDİ'nin Donanım Seviyeleri Nasıldır? (Acil)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta yazdığım gibi donanım seviyelerini en düşükten en yükseğe doğru yazabilirseniz memnun olurum.Çok fazla donanım var kafam karışıyor:)

1.6 hdi düşünüyorum.

Saygılarımla.

• look , XS , XT (1.6 hdi ler için)
  • premium,x-design filan bunlar nedir?
  • kusuruma bakmayın.
    nedense eski kasa olarak algıladım.

yukarıda yazdıklarım eski kasalar içindi. 2005 modele kadar
    yeni kasalarda ise (2006 ve sonrası) comfort , designtech , premium olarak gider.
    x-design modeli sahibinden com'un bi tarafından uydurduğu modeldir. böyle bir model yoktur.

eski kasada en donanımlı XT premiumdur. fakat 1.6 hdi motor seçeneği yoktur. o yüzden en donanımlı xt modelidir.
    yeni kasanın en donanımlısı premiumdur. premium modelinde hem 1.6 hdi , hemde 1.6 benzinli model var.

eski kasada look modelinin durumu farklıdır.
    kasa olarak eski kasa gibi gözüksede 2 ayrı versiyonu geldi.
    biri makyajsız diğeri makyajlı.
    makyajsız modelinde tek bölgeli otomatik klima varken , makyajlı modelinde çift bölgeli klima kullanıldı.
    ayrıca makyajlı modelde sustalı anahtar , rd4 radyo cd ünitesi ve ana merkezi ekranı da değişiklikleri arasında. (makyajsız modele göre)

look modelinin tek artısı tek ya da çift bölgeli klimasıdır.
    xs modelinde malesef manuel klima var. ama donanım olarak daha zengindir.
    far sensörü , yağmur sensörü , park sensörü , follow me home , sis farı , 16 inch al. alaşımlı jant aklıma gelenler

• Öncelikle verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim.

Ben premium 1.6 hdi 110 hp düşünüyorum bunlarda ayrı paketler var mıdır?Yoksa ESP-ASR-SUNROOF standart mıdır?Benim için güvenlik herşeyden önemli.Ayrıca 90 hp tavsiye eder misiniz?

designtech donanımı 90 hp midir yoksa 110 hp var mıdır?
  • esp,asr ve cds premiumda standarttır.
    sunroof , sadece eski kasa xsi modelinde standarttı. diğer tüm modellerde opsiyon oldu.

90 hp kullanmadığım için yorum yapmam doğru değil. genelde 110 hp ler önerilir , ikinci elde daha hızlı el değiştirir.
    ama 90 hp de kötü bir motor değil. yalnız premiumda 90 hp yoktur. 110 hp lik motor vardır.

designtech modelinde 90 mı yoksa 110 mu var. orasını pek bilmiyorum.
    yanlış birşey söylemeyeyim.

birde techno paket vardır. premium modelde opsiyondur.
    techno pakette bluetoth , lastik basınç algılama , xenon far ve far yıkama vardır.
    fakat biraz zor bulunur 2.elde
  • Tekrar çok teşekkür ederim ilginiz ve bilginiz için.Premium düşünüyorum eğer alırsam.Dediğiniz gibi techno paket bulmak zor.Xenon un premiumda standart olmaması kötü bence.

110 hp 240 nm tork undaha zevkli bir sürüşü olur.90 hp ler 215 nm tork.

Bakalım hayırlısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kullanım açısından 90 ile 110 hp nin pek bir farkı yok.
    aradaki farkı anlamanız için aracı performanslı kullanmanız gerek. birde max hızda farkını gösterebilir.
    şehir içi kullanımda pek fark hissedilmez diye düşünüyorum.

geçenlerde techno paketli bir 307 daha vardı ama satılmış sanırım.
    bu aracın sağ sis farı ve sol fiskiyesi yerinde yok bu arada

birde dikkatimi çeken birşey var. el freninin baya yukarıda bırakmış. ben kendi aracımda bunun yarısı kadar çekiyorum. acaba yeni kasalarda daha mı farklı yoksa adam bir şeye mi sinirlenmiş?
  • İstanbul şehiriçi ortalama tüketim nedir 1.6 hdi 110 hp için bilen var mı arkadaşlar?Ayrıca 307 lerde anlık tüketim var mı yol bilgisayarında?
  • yakıt tüketimini es geçiyorum. aracım benzinli çünkü.

yeni kasa alacağınızı varsayarak,
    eğer comfort alırsanız ekranınız bu şekilde (anlık tüketim 1:23 ila 1:27 arasında)

premium alırsanız ekranınız bu şekilde olur. (anlık tüketim 0:09 ila 0:13 arasında)

her iki tiptede anlık olarak yakıt tüketimi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 28 Mart 2010; 2:33:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: individual
    birde dikkatimi çeken birşey var. el freninin baya yukarıda bırakmış. ben kendi aracımda bunun yarısı kadar çekiyorum. acaba yeni kasalarda daha mı farklı yoksa adam bir şeye mi sinirlenmiş?

Ergin bence birine fena sinirlenmiş baksana emniyet kemerini bile açmadan arabadan inmiş

• Sayın individual;

resimler gözükmüyor ya da bende mi bir sorun var açılmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sociolog

Sayın individual;

resimler gözükmüyor ya da bende mi bir sorun var açılmıyor?

onlar youtube'dan alınan 2 adet video idi.
    anlaşılan youtube seyredemiyorsunuz.

o mesajdan alıntı yaparak youtube videolarına ulaşabilirsiniz.

edit:
    şu linkleri başka yollarda seyretmeye çalışın

http://www.youtube.com/watch?v=koer3hGFelM

http://www.youtube.com/watch?v=ZbP7XOm_BBo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 31 Mart 2010; 22:13:25 >

• Teşekkürler linkleri gördüm:)

% 80 307 1.6 hdi premium alacağım beni yol tutuşu düşündürüyor..çok memnun kalmayacağım diye içimde bir ön yargı var nedense..bakalım eğer alırsam buraya ekleyeceğim resimleri..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.