Şimdi Ara

307-406 takası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr merhabalar sahibi olduğum 307mi 406 ile takas etmek istiyorum.benim aracım 2003 model 307xt bva 72000kmde tek parça boyalı ve lpg li, istediğim araç 2003 model 406 2.0 premium 135000kmde otomatik vites, sunroof ve dizel tek parça boyalı.sizce takas düşünmelimiyim.üstüne ne kadar vermeliyim.düşüncelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8458378A9 -- 24 Aralık 2009; 16:23:29 >

• İlter ben 307 aramaya başladığımdan beri arabanı bir satıyorsun bir binmeye karar veriyorsun. Aracımı alırken adana'da olmasaydın talip bile olacaktım. Sanırım temiz bir 307'in var. 6 lı seriler peugeot modellerinin en sağlam serileri olduğu söyleniyor (307'ler inanılmaz sorunlu da deniyor gerçi ama biniyoruz) İstediğin araç kaç model? 2,0 dizel ile senin lpg'li 307'in arasında fazla bir tüketim farkı olacağını düşünmüyorum. Bunun yanında senin aracın km'si diğer aracın yarısı kadar. İkinci el dizel araç alma fikri hep uzak gelmiştir bana araç yakın bir tanıdığımın değilse. Sonuç olarak araç bir üst sınıf olabilir ama ben senin yerinde olsam böyle bir takas düşünmezdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitto

İlter ben 307 aramaya başladığımdan beri arabanı bir satıyorsun bir binmeye karar veriyorsun. Aracımı alırken adana'da olmasaydın talip bile olacaktım. Sanırım temiz bir 307'in var. 6 lı seriler peugeot modellerinin en sağlam serileri olduğu söyleniyor (307'ler inanılmaz sorunlu da deniyor gerçi ama biniyoruz) İstediğin araç kaç model? 2,0 dizel ile senin lpg'li 307'in arasında fazla bir tüketim farkı olacağını düşünmüyorum. Bunun yanında senin aracın km'si diğer aracın yarısı kadar. İkinci el dizel araç alma fikri hep uzak gelmiştir bana araç yakın bir tanıdığımın değilse. Sonuç olarak araç bir üst sınıf olabilir ama ben senin yerinde olsam böyle bir takas düşünmezdim...

mitto aracı seviyorumda bir üst sınıf araç almayı düşünüyorum bir türlü kısmet olmadı.takasıda arabasız kalmamak için istiyorum çünkü gerekli birşey benim için.bu arada 406 2003 model

• eğer araç temiz ve bakımlıysa 135 bin bir 406 için hiçbirşey, o yönden kafan rahat olsun çok sağlam ve sorunsuz bir motora sahip ama önemle belirtiyorum;temiz ise.. Üretim yılları da ayni olduğuna göre bence düşünülebilir tabiki.

dilersen 406 başlığımıza da bir göz at orada aradığın cevapları 'en azından 406 namına' bulursun..
  • bana her zaman dizelden uzak dur derler..
    dizel değilde benzinli bi 406 baksan daha yerinde olur gibi...
    benzinlinin bakımı ucuzdur ama dizel hep el yakarmış.. enjektördü pompası idi falan...
    bende bi 406 aldım daha haftası dolmadı..
    inş sorun çıkarmaz kerata..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PEUGEOT 307 SW hakkında...
    16 yıl önce açıldı
    Peugeot 406 Hakkında Herşey
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.