Şimdi Ara

307, Grande Punto, Fiesta Hangisi? 23-24 Bin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pejo 307'nin bu araçlarla kıyaslanmaması gerektiğini biliyorum ancak araç gerçekten çoook hoşuma gitti. Gerek iç tasarımı, gerek koltukları vs.
    23 bin belki 24 bin verebiliriz. Az yakması, mümkün olduğunca sorun çıkarmaması gerekli. Ayrıca görünümü vs. çok eski araçları da düşünmüyoruz sıkıntı çıkarır diye. Hal böyle olunca konfor vs. biraz geri planda kalıyor tabii.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ugurhan-otomotivden-2004-model-307-1.6-xt-benzinli-full-229093741/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-satilik-2008.tum-bakimlari-yapilmis.punto-218872982/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acelesi-yok-aile-arabasidir-237034470/detay

bu içlerinden en çok hoşuma giden dediğim gibi 307 sonra punto en son da fiesta. fiesta aslında hoşuma gitmiyor ama bu fiyata seçenek pek yok o yüzden ekledim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• punto derim 307 ler çok sorunlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

punto derim 307 ler çok sorunlu

hocam 23-24'e temiz punto bulunur mu? 307lerin ne gibi sorunları var?
  • o fiestanın makyajlısı daha iyi olur
  • Getz araştır bir de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

punto derim 307 ler çok sorunlu

hocam 23-24'e temiz punto bulunur mu? 307lerin ne gibi sorunları var?

google da arat 307 den herkes illallah demiştir aşırı elektronik sorunu var ve maliyetli 23-24 bine multijet adam akıllı punto bulamassın ama benzin+lpg li bulursun ama bana sorarsan punto nun dizelini tavsiye ederim çünkü benzlinlileri 1,4 fire motor 77 hp lpg de olunca araç resmen yığılıp kalıyor eğer 2-3 bin daha ekleme şansın olursa düşük km li dynamic model dizel punto ları 26-27 civarına bulubilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

o fiestanın makyajlısı daha iyi olur

makyajlı derken kaç modelden sonrası? 24'e bulunur mu temizi?

@gesi bağları getz pek hoşuma giden bir model değil açıkçası. konsolu olsun, içi olsun. ayrıca küçük.

@sharkemre dizel olması elbette daha iyi olur ancak bütçemizin pek artacağını sanmıyorum. lpg olur diyorduk ama performansı çok kötü dediniz. başka tavsiyeleriniz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dacia Logan 1.4 benzinli tavsiye
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende Punto, babamda 307 var. İkisini karşılaştırmak anlamsız. 307 sorunsuzluk, iç hacim, yol tutuş gibi unsurlarda Punto'dan üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Bende Punto, babamda 307 var. İkisini karşılaştırmak anlamsız. 307 sorunsuzluk, iç hacim, yol tutuş gibi unsurlarda Punto'dan üstün.

üstteki arkadaş 307 için çok sorunlu yazmış. Sizde durum nedir? arabayı bir heves aldıktan sonra her allahın günü sanayiye gitmek çok moral bozar. arabadan yana bir sıkıntınız var mı? yakıtı nasıl? performansı? konforu vs. biraz bilgilendirebilir misiniz? 23-24 bin TL'ye kadar araç tavsiyelerinizi alabilir miyim?
  • ben olsam yüksek modelli puntoya bakardım
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    Araç 2005 model sıfırdan beri bizde şuan 170Bin kilometrenin üzerinde. 1.4 HDi motora sahip. Performansı beklentiyle alakalı. Düşük beygirli atmosferik benzinlilerden iyi hissettirdiği kesin. Şehiriçi 6,0 şehirdışı 4,2 lt/100km civarları yakar. Herhangi bir büyük sorun yaşamadık. Bakımları haricinde büyük bir masraf da çıkarmadı.
    Beklentini B sınıfı karşılayacaksa 2007-08 1.4 FIRE Punto işini görür. Ama şehirdışı yolculuk yapıyorsan, aile kalabalıksa, bagaj ihtiyacı yüksekse ve daha güvenli bir sürüş istiyorsan 307 mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Araç 2005 model sıfırdan beri bizde şuan 170Bin kilometrenin üzerinde. 1.4 HDi motora sahip. Performansı beklentiyle alakalı. Düşük beygirli atmosferik benzinlilerden iyi hissettirdiği kesin. Şehiriçi 6,0 şehirdışı 4,2 lt/100km civarları yakar. Herhangi bir büyük sorun yaşamadık. Bakımları haricinde büyük bir masraf da çıkarmadı.
    Beklentini B sınıfı karşılayacaksa 2007-08 1.4 FIRE Punto işini görür. Ama şehirdışı yolculuk yapıyorsan, aile kalabalıksa, bagaj ihtiyacı yüksekse ve daha güvenli bir sürüş istiyorsan 307 mantıklı.

4 kişilik bir aile kullanacak aracı. Ve ilk arabamız olacak. Yani beklentiler çok büyük değil. Ayağımızı yerden kessin, a dan b ye götürsün yeter. O nedenle az yakan ve sorunsuz bir araç lazım.
    bu 307lerin benzinlisi nasıl? lpg ile falan. Açıkçası 2. elde dizele pek güvenemiyorum. Başımız ağrır diye.

• quote:

quote:

@gesi bağları getz pek hoşuma giden bir model değil açıkçası. konsolu olsun, içi olsun. ayrıca küçük.

@sharkemre dizel olması elbette daha iyi olur ancak bütçemizin pek artacağını sanmıyorum. lpg olur diyorduk ama performansı çok kötü dediniz. başka tavsiyeleriniz var mı?

iç mekanda gösterge, dışta far ve stoplar ile kolaylıkla ayırt edilebilir
    2006dan itibaren makyajlandı sanırım

• ilk çıkan 307 ler pek problemli.hele lpg varsa uzak durun.arkadaşımda mavisi vardı,gerçi epey hor kullanılmıştı.memnun değildi.punto zaten piyasada epey el değişen bir araba.müşterisi de bol.fiesta da öyle.ben olsam fiesta alır geçerdim.ama puntonun biraz daha vergi avantajı var.
  • quote:

arkadaşlar pejo 307'nin bu araçlarla kıyaslanmaması gerektiğini biliyorum ancak araç gerçekten çoook hoşuma gitti. Gerek iç tasarımı, gerek koltukları vs.
    23 bin belki 24 bin verebiliriz. Az yakması, mümkün olduğunca sorun çıkarmaması gerekli. Ayrıca görünümü vs. çok eski araçları da düşünmüyoruz sıkıntı çıkarır diye. Hal böyle olunca konfor vs. biraz geri planda kalıyor tabii.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ugurhan-otomotivden-2004-model-307-1.6-xt-benzinli-full-229093741/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-satilik-2008.tum-bakimlari-yapilmis.punto-218872982/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acelesi-yok-aile-arabasidir-237034470/detay

bu içlerinden en çok hoşuma giden dediğim gibi 307 sonra punto en son da fiesta. fiesta aslında hoşuma gitmiyor ama bu fiyata seçenek pek yok o yüzden ekledim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

1.4 fire motor lpgli palio nun üzerinde seri ve atik ama puntoda nasildir bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 307 benzin değil de dizel bakın bence daha iyi bir seçim olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

iç mekanda gösterge, dışta far ve stoplar ile kolaylıkla ayırt edilebilir
    2006dan itibaren makyajlandı sanırım

hocam bu makyajlı olanların temizleri bu bütçede denk gelmez sanırım.
    bu fiesta nasıldır? 1.4 benzin+lpg nasıl yakar? performans nasıl? yol tutuş vs bilginiz var mı?

• Punto öneririm ama active paket değil dynamic paket olmasını tercih edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tanıdığımda ağır hasar kayıtlı 307 vardı bilerek ucuza almıştı, 3-4 yıl kullandı, o kadar memnun kaldı ki satıp 308 aldı.En son sorduğumda bakım vs. Masraflarının çok olmadığını söylemişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilandaki arabaların hiçbiri alınmaz. parasının arabası değil. git stilo al hepsinden iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.