SELAM ARKADAŞLAR 2005 model 1.6 307 aracıma gaz taktırmak istiyorum aranızda 307 sine sıralı sistem gaz yaptıran varmı? görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim saygılar
internetteki forumlardan okuduğum yorumların çoğu olumsuz yönde.hangi sistemi taktıklarını bilmiyorum ama oto lpg dönüşümü yapan bi firmanın sitesinin forum bölümünde yazanlar pek de iç açıcı değildi.siteyi bulabilirsem ilgili yorumları buraya aynen kopyalarım :)
307lerde LPG sistemi nedense pek uyumlu çalışıyor , ben de imzamdaki aracı aracı almadan önce 307 XT premium alıcaktım 1.6 benzinli ve sıralı LPG takıcaktım fakat kime sorsam memnun değiliz deyince ben de gittim 1.4 dizelini aldım 307'nin
lpg motoru bozar en iyisi dizel
LPG MOTORU BOZMAZ çevremde 100.000 km yi geçmiş lpg li araç kullanan arkadaşlarım var ama 307 de hiç görmediğim için sadece araştırıyorum yoksa lpg ile ilgili bir soru işareti yok aklımda
quote:
Orjinalden alıntı: rapsentez
lpg motoru bozar en iyisi dizel
kardeş bizim arabada lpg li kullandık ki söylüyoz bence taktırma sonra çok pişman olursun benden söylemesi
eyvallah dikkate alırım teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: rapsentez
kardeş bizim arabada lpg li kullandık ki söylüyoz bence taktırma sonra çok pişman olursun benden söylemesi
Kaliteli bir sistem ve kaliteli bir işçilikle LPG sorunsuz kullanılabilir;fakat Peugeot lar için heryerde LPG ile uyumsuz olduğu görüşü hakim. LPG ye en uyumlu araçta da sorun yaşanabilmesi mümkün,bunlar biraz da şans işi... Aşırı kilometre yapmıyorsanız bence risk alıp kafanızı bulandırmayın,veya mümkünse farklı bir araç düşünün...
arkadaşlar güncel yorumlarınızı bekliyorum
güncel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme